Nejsi přihlášen
GSF 600 N nechce chytit
cau prosim vas poradte co s tim je..prijedu jeden den do garaze vsechno v cajku krasne slapala,a druhej den k tomu pridu a startuju,baterka s tim toci naplno ale motor jen poskytava a ne a ne se rozbehnout.benzin tam je...do servisu tlacit se mi to nechce.
GSF 600 N Grease Lightning
PETR MEDVED B 12 (Člen) 11.10.2008 21:31:53 Offline |
Re: GSF 600 N nechce chytit
Přepni přívod paliva do polohy PRI ,počkej asi 2min.vytáhni sytič a bez přidávání plynu nastartuj.Zítra má být hezky,tak bezva jízdu!!!!
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
Bandit nema palivovy (podavaci) cerpadlo, takze to se urcite neposralo
Nebudem z toho delat kombojku a zatahni sytic naplno (otevrit), nemakej na plyn a toc
vono to chytne
Nebo to jeste muzes zkusit drcnout z kopecka, ale bacha at eventuelne netlacis nazpatek
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Zkus sundat vzduchovej filtr a na sání při současným startování stříkej nějaký sprey (třeba konkor ve spreji) - je to sice trochu prasárna a musíš sundat nádrž, ale v nouzi největší mi to vždycky chytlo. Tak mnoho zdaru.
Don´t worry, be Bandit!
Banditatom (Člen) 12.10.2008 11:22:47 Offline |
Wana psal:no volal sem do servisu a rikali ze palivovi cerpadlo no.ja doufam ze snad ne...
výtečný servis.
jak píšou kuci přepni na pri zapal cígo a jak ho dohulíš přepni na on zatáhni za sytič. Pak bez plynu toč a uvidíš. A co jiskru haže?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 13.10.2008 08:53:20 Offline |
A co benzin?? Je tam?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 13.10.2008 15:18:03 Offline |
Lenka psal:nicola.foxx psal:A co benzin?? Je tam?
a umis cist?
No co myslis?? Asi jsem mel v krvi jeste nakej zbytek z vecira.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Lenka psal:nicola.foxx psal:A co benzin?? Je tam?
a umis cist?
No co myslis?? Asi jsem mel v krvi jeste nakej zbytek z vecira.
prachsprosty vymluvy
proste chtels bejt vtipnej,akorat to tentokrat proste nevyslo
...Do you know that bad girls go to hell?...
Smoula.koumak (Člen) 13.10.2008 17:06:45 Offline |
mi to dělá občas to samé a stačí přidržet sytič přímo na motoru a pak vždy chytne (i když je páčka naplno, tak ještě kousek jde tahat)
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:mi to dělá občas to samé a stačí přidržet sytič přímo na motoru a pak vždy chytne (i když je páčka naplno, tak ještě kousek jde tahat)
Seštelovat, popřípadě vypodložit bowden.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Smoulo jak to vlastne vypada s tvym pico strojem , dal jsi to uz nejak do kupy nebo zatim na to davas bobek ?
všichni píšete nesahat na plyn a já to mám přesně navopak. Jag u polotučný,tag u plnotučný sem dycinky dal sytič a jag sem sáhl na startér, tag na poslech sem zlehka zatáh za plyn, prostě je to slyšet gdy sa to začne hezky chytat a gdy to kucká. takto nastartuji ať mi mašina stojí v garage celou zimu nebo 14 dní a to mám baterku 5 roků starů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Smoula.koumak (Člen) 14.10.2008 18:56:11 Offline |
Billy psal:Smoulo jak to vlastne vypada s tvym pico strojem , dal jsi to uz nejak do kupy nebo zatim na to davas bobek ?
ten podvozek jsem svěřil vodborníkovi, tak ještě čekám, zbytek už je jen kosmetika, tak postupně během dlouhých zimních večerů...
Smoula.koumak (Člen) 15.10.2008 14:50:18 Offline |
xrohy psal:Bandit v lese, zrcátko si nese
Na tu kosmetiku je dobrá červená základofka
na tu kosmetiku zatím investice musejí jít někam jinam...
Banditatom (Člen) 19.10.2008 10:36:25 Offline |
no vidíš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
klasika,chyba v nějaký Mně se stalo něco podobnýho,vytáhl sem sytič,startoval,mašina naskočila a pak zdechla a už nechytala. sem nad tím špekuloval,čučal do teho,dumal nad tím ze všech stran a až po té co se mi vysmála půlka osazenstva u nedalekého pivního stolu,tak tuším Hatatitla zistil,že lanko od sytiče vyskočilo z vodítek co sů pot nádrží,tagže přestože sem se sytičem na páčce manipuloval,lanko díky tomu,že nebylo f těch vodítkách sytič nevytahovalo. pak sem to nastartoval,ale ti trůbové sa mi tlemili eště dlůho
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1