Nejsi přihlášen
To se to bude jezdit...
aneb vsechno zly je k necemu dobry...![]()
![]()
http://www.novinky.cz/clanek/155114-taj … zlata.html
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Re: To se to bude jezdit...
Luk psal:aneb vsechno zly je k necemu dobry...
http://www.novinky.cz/clanek/155114-taj … zlata.html
zelený na tebe![]()
Bandit 4EVER!!!
|
Banditatom (Člen) 25.11.2008 11:13:20 Offline |
ser na zelený na dalších padesát let máme jisto![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tak pokud to není kachna, tak očekávám ve zdejších vodách menší válečný konflikt![]()
už jsem se těšil, že se dožiju toho, že ta černá píčovina dojde a vono nééé![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:tak pokud to není kachna, tak očekávám ve zdejších vodách menší válečný konflikt
už jsem se těšil, že se dožiju toho, že ta černá píčovina dojde a vono nééé
holt budeš muset jezdit aj na starý kolena rossi
strašná představa co?![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
Sandman psal:Tak sem zvědav, komu vlastně to Grónsko patří. Rusku, USA, Kanadě, Islandu?? ..bych řek, že se o to ešče porvou
to si pis, ze sa porvou...
Dnes som to pocul v radiu, tak dalm machri...
http://www.sme.sk/c/3864314/Dansko-posk … nomiu.html
barynek psal:ross psal:tak pokud to není kachna, tak očekávám ve zdejších vodách menší válečný konflikt
už jsem se těšil, že se dožiju toho, že ta černá píčovina dojde a vono néééholt budeš muset jezdit aj na starý kolena rossi
strašná představa co?
woe, jsem už na starý kolena plánoval něco na vodík![]()
![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:ross psal:tak pokud to není kachna, tak očekávám ve zdejších vodách menší válečný konflikt
už jsem se těšil, že se dožiju toho, že ta černá píčovina dojde a vono néééholt budeš muset jezdit aj na starý kolena rossi
strašná představa co?
woe, jsem už na starý kolena plánoval něco na vodík
Di na pouť
ti tam fouknou balónek![]()
Jebat motorky :-)
|
nicola.foxx (Člen) 25.11.2008 20:55:23 Offline |
Nebo muze papat lusteniny a jezdit na metan. Ja mel vcera teplej chleba a dneska bych na to mohl jezdit celej den ![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš psal:Sandman psal:Tak sem zvědav, komu vlastně to Grónsko patří. Rusku, USA, Kanadě, Islandu?? ..bych řek, že se o to ešče porvou
Grónsko pokud vím, patří Dánsku, ne?
já myslim, že tím Sandman myslel to, že se o to tuty státy poperou, jako o tu ropu a nějaký subdodavatelský záležitosti, myslim...![]()
Jinak Grónsko samozřejmě patří Dánsku, máš jedničku![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:Sandman psal:Tak sem zvědav, komu vlastně to Grónsko patří. Rusku, USA, Kanadě, Islandu?? ..bych řek, že se o to ešče porvou
woe uš to nehul, přečti st ten vodkaz![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Ondráš psal:Sandman psal:Tak sem zvědav, komu vlastně to Grónsko patří. Rusku, USA, Kanadě, Islandu?? ..bych řek, že se o to ešče porvou
woe uš to nehul, přečti st ten vodkaz
Vot tebe to sedí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jebat motorky :-)
Je tu jeden článek, snaha o autonomii Grónska. Njn, já najít u nás na zahradě ropu, trhám se a ať mi celá ČR políbí ![]()
![]()
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Je tu jeden článek, snaha o autonomii Grónska. Njn, já najít u nás na zahradě ropu, trhám se a ať mi celá ČR políbí
No jo... Ale víš jak by to dopadlo? Zkus si pomyslet jak to dopadne s arabským světem až jim dojde ropa... To radši ani nechci vědět z čeho budou živi...![]()
Žádné odsolování, žádné investice do infrastruktury... Dopadnou jak Somálsko. Občanská válka, nepokoje, lidi budou utíkat přes hranice a budou se chtít chytit třeba i u nás... Nevim jestli neni lepší ten vodík, jehož zdroje maji všichni (to že nemaj na technologii je něco jiného)...![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
myslim,ze je dobre,ze uz sou vymysleny i jiny technologie,pac bejt zavislej jen na rope je dost spatny.
sak proc taky furt americani valcej ze?
pro blaho sveta to asi nebude...
a aspon neco zustane i na ty po nas![]()
...sam mezi jebkarema...
|
nicola.foxx (Člen) 26.11.2008 11:36:19 Offline |
Marián psal:myslim,ze je dobre,ze uz sou vymysleny i jiny technologie,pac bejt zavislej jen na rope je dost spatny.
sak proc taky furt americani valcej ze?
pro blaho sveta to asi nebude...
a aspon neco zustane i na ty po nas
Tech jinejch technologii jsou prej mraky. Jenze zadna vlada to nechce podporovat, protoze jsou kolem ropy nepredstavitelny prachy. Dyt jen u nas platis u pohonejch hmot z ropy DPH a pak jeste ta spotrebni dan ktera je cca 15 korun na litru ![]()
.
Dyt nakej japoncik udelal moto na baterku o dojezdu 700Km pri prumerny rychlosti 90Km/h. Jenze jezdit na necem co zni jak auticko na setrvacnik neni nic pro me.![]()
nicola.foxx psal:Tech jinejch technologii jsou prej mraky. Jenze zadna vlada to nechce podporovat, protoze jsou kolem ropy nepredstavitelny prachy. Dyt jen u nas platis u pohonejch hmot z ropy DPH a pak jeste ta spotrebni dan ktera je cca 15 korun na litru
.
Dyt nakej japoncik udelal moto na baterku o dojezdu 700Km pri prumerny rychlosti 90Km/h. Jenze jezdit na necem co zni jak auticko na setrvacnik neni nic pro me.
Ale tyhle patenty kupují naftařské společnosti, tak máš pravdu. Strčí je do šuplíku a až jim dojde ropa, tak budou rejžovat na tom.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...dá-li satan, nedožiju se toho aš budou mašiny jezdit na vodík, na baterku nebo na ňákej jinej ksindl...uš takle je v nich na muj fkus aš moc elektroniky, řídících jednotek a gdejakejch jinejch vymožeností...já vim, sem konzerva![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
nicola.foxx (Člen) 26.11.2008 12:19:03 Offline |
Filous psal:...dá-li satan, nedožiju se toho aš budou mašiny jezdit na vodík, na baterku nebo na ňákej jinej ksindl...uš takle je v nich na muj fkus aš moc elektroniky, řídících jednotek a gdejakejch jinejch vymožeností...já vim, sem konzerva
Nejses !!!! Vidim to podobne. V necem sme vyrostli a to se nam libi. No a proc to menit, kdyz to funguje.
Stránky: 1