Nejsi přihlášen
servis střední čechy
hale středočeši (spíš příbram a benešov), kde si necháváte dělat servis???
na netu jsem toho moc nenašel, akorát snad drásovskou suzuku, ale nevim, jestli tam dělaj i motyky, bo jen auta....![]()
nemusí to být ani autor. servis, ale cokoliv osvědčenýho (ne tonda z horní dolní..)
Re: servis střední čechy
Drasov děla jak motorky tak auta.Dobře děla ZR MOTO ve Věšině.
www.zr-moto.cz naty kluky je spoleh.![]()
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Zdar,
http://www.kolocentrum.cz/ já tam ještě nebyl, ale poptej se PavelB6 ten tam jezdí.
čus
Japa psal:Zdar,
http://www.kolocentrum.cz/ já tam ještě nebyl, ale poptej se PavelB6 ten tam jezdí.
čus
dyk já guma o tomhle v dobříši vlastně vím ![]()
ale díky za tipy ![]()
![]()
KOVAL psal:Na co servis,když není co servisovat?
Proč né osvědčený Tonda z Horní Dolní?
já takovýho neznám a cizím se mi nechce moc věřit ......
ale netvrdim že třeba takovej toník není lepší ![]()
Chtěl jsem ti navrhnout Tondu z Horní dolní, teda Hájka z Komárova (dělá mechanika u nějakého závodního týmu krosek, ale opravuje všechno), ale jestli nemáš zájem...
Je to teda trochu z ruky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mour: jsem trochu mimo mísu...![]()
ondráš: kde je komárov?? ![]()
![]()
mour: jo už chápu..... jako že když chci bandasku do 70 nebo 75 tyček v relativně pěkným stavu (ale já to posoudím leda z vizuálu) a chci si na ní nechat po koupi udělat servis někde v dobrým servisu (proto se na to ptám, abych věděl, kterej by to tak asi moh být), tak mám jako nějaký divný nároky
..........![]()
Hans: ...já Tě pochopil tak :
....jakási suma km co sis stanovil (40 tis je už moc) .... a jakási suma peněz co sis stanovil (co nejmíň) - takovou motku dle mě nekoupíš
....a servis ne autorizovaný ... a ne Tonda z Horní Dolní ...a cizím nechceš věřit
..takže tak ![]()
Mour psal:Hans: ...já Tě pochopil tak :
....jakási suma km co sis stanovil (40 tis je už moc) .... a jakási suma peněz co sis stanovil (co nejmíň) - takovou motku dle mě nekoupíš
....a servis ne autorizovaný ... a ne Tonda z Horní Dolní ...a cizím nechceš věřit..takže tak
ne že je 40 moc, ale 60 v kombinaci se vzhledem, co měl peka se mi nelíbilo....![]()
cenu mám tak kolem těch 70 - 75 a takový v inzercích jsou ![]()
neřek jsem že nechci autor servis, ale že nemusí bejt autor (teda myslím že jsem to tak nepsal ![]()
)
a tonda z horní dolní mi už zesral jafku, narazil jsem na blba.....tak mám bohužel takovou blbou zkušenost...![]()
ale když by to byl opravdu třeba někoho z vás dobrej známej (prověřenej
), tak vlastně proč ne.....
howgh ![]()
![]()
PavelB6 psal:hans: Jo,jo ten Dobříš klidně vyzkoušej.Zatim jsem s nima spokojen.
beru tě za slovo ![]()
![]()
www.motogo.cz Mám od něj Bandita a dělá mi komplet servis a spokojenost
Je to v Peceradech, mezi Benešovem a Týncem.
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Myšák psal:Nekdo mi tu doporucival suzuki dvorak v benatkach. Jeste sem tam ale nebyl tak nevim. Jezdite tam nekdo?
...já ho doporučoval...záleží na tobje, ale strach mít rozhodně nemusíš...a jezdí nás tam votsať víc...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
benátky jsou krapet z ruky.....![]()
![]()
ale zase by to byla aspoň pěkná vyjížďka ![]()
![]()
Filous psal:Myšák psal:Nekdo mi tu doporucival suzuki dvorak v benatkach. Jeste sem tam ale nebyl tak nevim. Jezdite tam nekdo?
...já ho doporučoval...záleží na tobje, ale strach mít rozhodně nemusíš...a jezdí nás tam votsať víc...
jojo..diky ![]()
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1