Nejsi přihlášen
Re: Ajsův nesplnitelný sen
Lenka psal:Ice: je hezký, že se nestydíš za to, co děláš...i když taková práce spoustě lidí nevoní...já, stejně jako někteří tady, jsem nikdy neměla s policajtama nejmenší problém, a jak praví osiris, když něco provedeš, tak si to vyžer a nedělej debila...takže neboj vlka nic, voni sou tady kluci vesměs fajn :)
A VŮBEC...vy nekoukáte na americký policajtský seriály? v americe totiž sou všichni policajti správňáci!!!a taky maj super auta a nikomu to nevadí!
Dík za podporu. ![]()
Já vím, že tu jsou kluci fajn, jinak bych sem pořád nelezl. A kdybych jim lezl na nervy nějak extrémě, tak mi zruší profil a je hotovo
Přeju fajn večer ![]()
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:Dík za podporu.
Já vím, že tu jsou kluci fajn, jinak bych sem pořád nelezl. A kdybych jim lezl na nervy nějak extrémě, tak mi zruší profil a je hotovo
Přeju fajn večer
Profily se tu neruší a to tu byly větší frajeři a kandidáti na zrušení než jsi ty...![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ice psal:Vemte si třeba ostatní státy evropské unie... (ty vyspělejší), tam je cajt autorita, a to díky tomu, že za ním stojí zákony a stát jako takový a proto nemá zapotřebí si zvedat ego a ramena na občanech... u nás je to obráceně a proto jsem povětšinou za šašky a od toho se odvíjí všechno...
hele pracuju s lidma a respekt/autoritu/ od nich nemáš jen protože jsi nadřízenej a můžeš je kdykoli vyhodit /toť tvůj argument ohledně zákona/
to bych ho akorát ztratil
někdy to chce i trochu pokory
respekt je o tom jak se chováš
a sposta lidí prostě nejlepší zkušenosti nemá
tak se tomu pořád nediv a nesnaž se obhajovat policii
věřím, že nejseš špatnej chlap ale tou obhajobou to jen zhoršuješ
zdar
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Hele, až budeš stát na ulici jako strážník obecní policie a nějaký bezmozek ti bude nadávat do černých čůrá*ů před lidma a ty si to budeš muset nechat líbit a dle našich zákonů ho hnát na úřad jako občan, až budeš mít volno, tak pochopíš, že ono to s těmi zákony docela hodně souvisí.
A nemyslím si, že tu něco zhoršuju. Všichni tu mají svůj názor a nikoho nenutím jej měnit. Pouze říkám, jak to vidím já. A dělám u MP nějakých 7 let, tak bych už mohl mít docela přehled a dění ve firmě, a taky mám k tomu co říct. A na tom opravdu nevidím nic špatného. A jestli se ti to špatně čte, že né všichni by policajty lynčovali, tak to je mi líto, ale mě to nevadí. ![]()
![]()
Ondráš psal:Ice psal:Dík za podporu.
Přeju fajn večer
Profily se tu neruší a to tu byly větší frajeři a kandidáti na zrušení než jsi ty...
No, já se ještě nezačal snažit, že? ![]()
![]()
Ice psal:Hanz psal:Nechápu proč hlupáka, já potkat policajta, který pracuje i srdcem a k problémům se nestaví zády (jakože já nic neviděl, dívej se, tam se něco děje obejdeme to radši ať nás nikdo nevidí atd...) tak ho snad obejmu a řeknu pěkný den pane POLICAJT. Vím, že i takoví jsou, ale je jich strašně málo(nebo jsou jen málo vidět).
Tak zažít situaci, jak tebe zastaví za rychlost a dají ti flastr, což je situace, která se v tomto vlákně docela probírala, a tudíž to bude situace, kdy se kolegové problémům nestaví zády a nic neobcházejí... vidět tě, jak je radostí objímáš...
ber to samo jako legraci...
Pohled k nezaplacení,to asi ještě nezažili co???![]()
WD club member...
Ice psal:No, já se ještě nezačal snažit, že?
Já myslím, že třeba jap-moto (možná si ho pamatuješ) se snažil dost... A stejně tu furt profil má...
Stejně tak jako Kozel, nebo Kozelka... Teď už nevim... To byl tenkrát taky machr...![]()
Ale já tohle vlákno skoro vůbec nečet. Na mě je to moc dlouhý...![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak dneska sem je hochy z Hradecka potkal, klasika cestovní rychlost cca 140 a postupné předjíždění cca 4 aut, vůbec sem si jich mezi nima nevšim. Během toho jsem zaregistroval přibližujícího se stíhače ze zadu, tak jsem se zařadil. Stíhač se přehnal a z nim vyrazili. Zachvilku zapli diskotéku a stíhač měl vyděláno.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Tak dneska sem je hochy z Hradecka potkal, klasika cestovní rychlost cca 140 a postupné předjíždění cca 4 aut, vůbec sem si jich mezi nima nevšim. Během toho jsem zaregistroval přibližujícího se stíhače ze zadu, tak jsem se zařadil. Stíhač se přehnal a z nim vyrazili. Zachvilku zapli diskotéku a stíhač měl vyděláno.
ty žiješ?![]()
..no to by mě taky bavilo..vozit si hemeroidy a až mě to přestane bavit jet za babama na pumpu a v noci chrápat za garážema za městem![]()
a to jsem se učil relativně gut![]()
bla...blabla...!
fido psal:Newada psal:Tak dneska sem je hochy z Hradecka potkal, klasika cestovní rychlost cca 140 a postupné předjíždění cca 4 aut, vůbec sem si jich mezi nima nevšim. Během toho jsem zaregistroval přibližujícího se stíhače ze zadu, tak jsem se zařadil. Stíhač se přehnal a z nim vyrazili. Zachvilku zapli diskotéku a stíhač měl vyděláno.
ty žiješ?
no ani nevim jestli se to dá tak nazvat. ![]()
jak dlouho ještě?
A co ti brání? Možná je třeba upřesnit, co to je relativně dobře...
Dřistat o tom, jaký to je láčes umí každý... Plná huba keců a přitom jak to ve skutečnosti chodí znáš jen z telky a poťapaných seriálů... ![]()
|
Banditatom (Člen) 20.02.2009 15:33:25 Offline |
Ice psal:A co ti brání? Možná je třeba upřesnit, co to je relativně dobře...
Dřistat o tom, jaký to je láčes umí každý... Plná huba keců a přitom jak to ve skutečnosti chodí znáš jen z telky a poťapaných seriálů...
Komisař rex
, užovka 12
,komisař mulen
ono to tak ve skutečnosti není??!!![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Ice psal:A co ti brání? Možná je třeba upřesnit, co to je relativně dobře...
Dřistat o tom, jaký to je láčes umí každý... Plná huba keců a přitom jak to ve skutečnosti chodí znáš jen z telky a poťapaných seriálů...
Komisař rex
, užovka 12
,komisař mulen
ono to tak ve skutečnosti není??!!
Náhodou... komisaře Melouna jsem sledoval.. to byly pohodový krimošky... ![]()
Stránky: 1 2