Nejsi přihlášen
Dotaz na" Favorita v novém hávu"
Čau všichni. Jsem majitelem Feldy a jelikož je skoro v "plné palbě" tak mám centrál s dálkovým ovládáním. Dnes jsem vyměnil v tom bazmeku u klíčů baterii a ejhle centrál nefunguje,kontrolka na klíčence svítí. Asi se to musí nějak sesynchronyzovat bo co, tak jestli náhodou víte co s tím tak se mi nestyďte poradit.Dík
Re: Dotaz na" Favorita v novém hávu"
Hm..tak to bude asi nějaký globální..
Začlo mi to včera dělat z ničehož nic..zkrátka jsem nevodjel..ptž to má v sobě i imobilizér
Našel jsem ten zmrd..rozpeltloval to..začlo to najednou zas chodit,tak jsem to tam teda vrátil a dnes opět nic..kurva Jablotron
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Hm..tak to bude asi nějaký globální..
Začlo mi to včera dělat z ničehož nic..zkrátka jsem nevodjel..ptž to má v sobě i imobilizér
Našel jsem ten zmrd..rozpeltloval to..začlo to najednou zas chodit,tak jsem to tam teda vrátil a dnes opět nic..kurva Jablotron
Máš asi lepčejší model mně to zaplaťbůh jezdí O.K. teda v rámci 47 Kw
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2009 07:28:44 Offline |
Meloun psal:Já nemám felcku
Mám jpodobnej sráč..ale je to unikát..ta už něco zažila chudák se mnou..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00255.jpg
Kia Spermia..
už má automatickej systém sklápění spolujezdcova opěradla když tam sedne ženská jo?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun psal:mr.BSE psal:Čeče nezavazej ti ty samolepky vzadu?
V čem jako??
Ve výhledu absolutně ne..fakt to zevnitř není ani vidět skoro..
Ne vole, v kouření za jízdy
Jasně, že mě šlo o výhled
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
Banditatom (Člen) 26.02.2009 16:36:15 Offline |
Ondráš psal:mr.BSE psal:Ne vole, v kouření za jízdy
![]()
Jakej vlil má samolepka na zadním okně na to, když mu ho za jízdy nějaká kouří?
hypnotizuje
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
John psal:Čau všichni. Jsem majitelem Feldy a jelikož je skoro v "plné palbě"
tak mám centrál s dálkovým ovládáním. Dnes jsem vyměnil v tom bazmeku u klíčů baterii a ejhle centrál nefunguje,kontrolka na klíčence svítí. Asi se to musí nějak sesynchronyzovat bo co, tak jestli náhodou víte co s tím tak se mi nestyďte poradit.Dík
toto mam od distributora autoalarmov:
Otázka od: ---
Po výmene baterky v ovládači ,ovládač prestal fungovať.
Odpoveď:
Výmenu baterie v diaľkovom ovládači je vhodné previesť v blízkosti automobilu.Po vložení novej batérie signalizačná LED v diaľkovom ovládači trvalo svieti . Stlačte väčšie tlačidlo na diaľkovom ovládači 2x, ovládač by mal začať fungovať.
Ďalším riešením je previesť synchronizáciu ovládača : stlačte a držte stlačené obidve tlačídla diaľkového ovládača v blízkosti automobilu dovtedy, kým LED prestane blikať (cca 8 sek.).Po uvoľnení tlačidiel sa LED trvalo rozsvieti.Stlačte väčšie tlačidlo na diaľkovom ovládači 2x, ovládač by mal začať fungovať.
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:John psal:Čau všichni. Jsem majitelem Feldy a jelikož je skoro v "plné palbě"
tak mám centrál s dálkovým ovládáním. Dnes jsem vyměnil v tom bazmeku u klíčů baterii a ejhle centrál nefunguje,kontrolka na klíčence svítí. Asi se to musí nějak sesynchronyzovat bo co, tak jestli náhodou víte co s tím tak se mi nestyďte poradit.Dík
toto mam od distributora autoalarmov:
Otázka od: ---
Po výmene baterky v ovládači ,ovládač prestal fungovať.
Odpoveď:
Výmenu baterie v diaľkovom ovládači je vhodné previesť v blízkosti automobilu.Po vložení novej batérie signalizačná LED v diaľkovom ovládači trvalo svieti . Stlačte väčšie tlačidlo na diaľkovom ovládači 2x, ovládač by mal začať fungovať.
Ďalším riešením je previesť synchronizáciu ovládača : stlačte a držte stlačené obidve tlačídla diaľkového ovládača v blízkosti automobilu dovtedy, kým LED prestane blikať (cca 8 sek.).Po uvoľnení tlačidiel sa LED trvalo rozsvieti.Stlačte väčšie tlačidlo na diaľkovom ovládači 2x, ovládač by mal začať fungovať.
Tak to byla vyčerpávající odpověď Díkes, teď zase můžu dělat "machra"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 07:33:13 Offline |
kazan psal:Jooooooooooooó http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009228.jpg
divná felda
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1