Nejsi přihlášen
Re: fučí jako prase....
Jinak já mam Airoh, nějakou z těch levnějších (myslim že stála kdysi 3500) a v pohodě, jako ticho při kudle neni,ale nedělá to bordel...při nejhoršim hodim špunty do uší a fertich![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
|
Banditatom (Člen) 05.04.2009 10:43:02 Offline |
mám lazera a nic
a taky to není žádný extra luxus!![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
LukinB6 psal:Caberg 4600,- bradový i nosní deflektor a kajn problém. Dokonce není ani hlučná.
Bandit
Hele a zkusili jste i jiný helmy vy co jste spokojený s těma Cabergama, Airohama apod? Mě třeba v Cabergu přišel ten randál celkem nepříjemnej (V2) vo Airohu Warior ani nemluvim, celou cestu na mě někdo pískal
Lazer jakbysmet. S Sharkem zkušenost pouze s RSFi a S800 a tam bych to hodnotil kladně, o kousek tišší než třeba HJC řada 15 nebo Uvex 530, ale ty nejsou do pěti tisíc![]()
Moje první AGV byla taky tichá do tý doby dokud jsem nezkusil něco jinýho![]()
Strýcfajtr !!!
Měl sem taky Caberg a fučelo mi do levího voka jako sviň ... Nitro, za rok vytahaná jak sloní ucho takže při rychlosti nad 120 stoho byla vyklápěčka , teď sem pořídil scorpion exo 1000 a paráda ..... akurát ,už neslišim to příjemný střílení do komína ![]()
![]()
MRDAT!!!
XJelen - já jsem kupoval toho Caberga ještě na starou GS500, tam to bylo v pohodě. Géeso nemám už druhym rokem a zatím se nechystám helmu měnit, páč ještě rok vydrží. O scoriponovi sem slyšel od luige a jiných samou chválu, tak nevim, co příště pořídím.
Jinak pro mě je nutná jako pro brejlovce druhá sluneční clona a tam ten výběr je o něco menší než u klasiky integrálek bez vnitřní sluneční clony.
Bandit 4EVER!!!
Cabberg Justissimo. Mam jí už 4. sezonu. Před tím jsem jezdil jen kokosy, takže u mě posun.
Docela jsem se divil, že ani po té době to zavírání nevykazuje změnu chodu. Jasně, že je vomlácený, ale jinak funguje bez problémů.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:...já mam helmu, kerá byla drahá, je hlučná a fouká do ní tag, že mi slzej voči, je z ní trochu hůř vidět, ale dyš mě se tag líbí
...prostě sem spokojenej
Správně
hlavně,že škopek sluší![]()
![]()
![]()
Že do ní fučí a hučí,aspoň víš,že jedeš...
...a bude hůř!
Stránky: 1