Nejsi přihlášen
Re: jezisi cumte na novu !!
Loser psal:hodte sem vodkaz at to nemusim hledat
nech přehrát reklamu a pak to začíná na 23tí minutě http://archiv.nova.cz/multimedia/na-vla … -2009.html
Jebat motorky :-)
Tenhle debil si lživě stěžoval na moji mladou u vedení společnosti u které pracuje, že nebyl přijatý ve výběrovém řízení a že k němu byla sprostá nádávala mu a já nevim co ještě. Když mi to doma řikala, tak bych toho zmrda seřezal jak psa a on nakonec má reportáž ještě v televizi, no posral bych se z toho. sorry ale je tak na kulku ![]()
Miras psal:Tenhle debil si lživě stěžoval na moji mladou u vedení společnosti u které pracuje, že nebyl přijatý ve výběrovém řízení a že k němu byla sprostá nádávala mu a já nevim co ještě. Když mi to doma řikala, tak bych toho zmrda seřezal jak psa a on nakonec má reportáž ještě v televizi, no posral bych se z toho. sorry ale je tak na kulku
Za to bych se nikdy neomluvil![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Miras psal:Tenhle debil si lživě stěžoval na moji mladou u vedení společnosti u které pracuje, že nebyl přijatý ve výběrovém řízení a že k němu byla sprostá nádávala mu a já nevim co ještě. Když mi to doma řikala, tak bych toho zmrda seřezal jak psa a on nakonec má reportáž ještě v televizi, no posral bych se z toho. sorry ale je tak na kulku
Za to bych se nikdy neomluvil
cim ses dneska vetsi
, tim se mas lip
uz to jde vsechno do ![]()
Chceš veškeré přízpěvky od státu na sociálce???jednuchá rada,natři si tlamu globínem na boty ,nech se přejmenovat a Dežo lakatoš a jeto,nebo se příště narod jako zakurvenej cigoš![]()
![]()
![]()
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
|
nicola.foxx (Člen) 17.04.2009 00:20:21 Offline |
A to jste nekdo videl o romales na CT2 dneska 16.4.2009 ??? Tam sebou mlatili v kostele jako amici
A to uz si zase zaplat panubohu zadaj o uprchlickej azil v kanade
![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:A to jste nekdo videl o romales na CT2 dneska 16.4.2009 ??? Tam sebou mlatili v kostele jako amici
A to uz si zase zaplat panubohu zadaj o uprchlickej azil v kanade
![]()
Jenže rasistická Kanada je odmítá a prej ať s tim ČR něco začne dělat!!!
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 09:08:48 Offline |
Fresh Man psal:v kanadě prej maj co lovit ,že proč si to tu nepostřílíme sami
![]()
![]()
![]()
akorát bacha na to je střílet u popelnic......u krmelců jsou prej hájený![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vyhladit ![]()
|
nicola.foxx (Člen) 17.04.2009 10:48:00 Offline |
Vzdyt jsou i jiny a daleko humalnejsi cesty. Trebas hura s nima do sprchy a mame zde stary dobry mejdlo ciklonB. To budou kluci vymydlenoucky.
Boha to jsou zase velkohubý kydy tady..![]()
![]()
Každej chytrej jak radio a hovno z toho..
Když teda máte ten nápad,tak proč nezačnete studovat a postupně se do tý politiky cpát..??![]()
Když budete vytrvalí,tak se KAŽDEJ může dostat do tý nejvyšší a tam začít prosazovat svůj názor..![]()
Serou mě taky,ale abych to furt dokola vomílal??![]()
PURE NAKED BIKE!
|
nicola.foxx (Člen) 17.04.2009 11:24:32 Offline |
Ty WOE Meloune !!! A ty by jsi na tu politiku mel zaludek? Je to jen boj o koryta a ty zakony co frkaj, delaj jen aby vykazali za ty prachy aspon nejakou praci.
A sam za sebe nedam ruku do vohne, ze bych to nedelal stejne.
Jsem celkem zvedavej na ty podzimni volby. To se zase bude kydat spina z chliva na dvur atd...![]()
nicola.foxx psal:Ty WOE Meloune !!! A ty by jsi na tu politiku mel zaludek? Je to jen boj o koryta a ty zakony co frkaj, delaj jen aby vykazali za ty prachy aspon nejakou praci.
Jsem celkem zvedavej na ty podzimni volby. To se zase bude kydat spina z chliva na dvur atd...
Snažim se to nesledovat..mám svejch starostí dost..
Kdybych měl reálnou možnost,tak z tohodle státu táhnu do prdele..
Neni na co bejt hrdej..že jsem zrovna čech..negativa nad pozitivama značně převažujou..
PURE NAKED BIKE!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 12:11:26 Offline |
Meloun psal:nicola.foxx psal:Ty WOE Meloune !!! A ty by jsi na tu politiku mel zaludek? Je to jen boj o koryta a ty zakony co frkaj, delaj jen aby vykazali za ty prachy aspon nejakou praci.
Jsem celkem zvedavej na ty podzimni volby. To se zase bude kydat spina z chliva na dvur atd...Snažim se to nesledovat..mám svejch starostí dost..
Kdybych měl reálnou možnost,tak z tohodle státu táhnu do prdele..
Neni na co bejt hrdej..že jsem zrovna čech..negativa nad pozitivama značně převažujou..
no tak v tvym případě jen někam do afriky a udělat si vlastní stát,Protože ať se hneš kamkoliv za hranice tak to bude uplně stejný akorát ti budou kydat to svinstvo na hlavu v jinym jazyce.
Kasym ma recht ... mne se ta realna sance naskytla a po dvou mesicich uz me to prestalo bavit. Jsem kurevsky rad, ze se dneska vracim domu. Bohuzel se zdrzim asi jen tyden a pak zase musim dal na 6 mesicu ![]()
![]()
A zrovna kdyz zacala sezona ![]()
![]()
![]()
![]()
Meloun, bud rad, ze ses doma a nemusis se furt s necim srat a zvykat si na jiny kultury, zrat zradla, ktery by sis doma v zivote nedal a pit prapodivnej chlast. Voni dokonce i to huleni maji uplne jiny nez u nas ![]()
![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..![]()
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
Meloune,woe,bys jako jezdil deset měsíců na sněžným skútru,
a co jako Bandaska![]()
![]()
Vyměnil bys jí za motorovej člun?
Ale to tu určo ještě nebylo,přestavba na člun![]()
...a bude hůř!
karlos100 psal:Meloun psal:Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
a co jako Bandaska
Ale to tu určo ještě nebylo,přestavba na člun
Krosku,sněžnej skůtr a člun a nějaká bandaska mi může políbit ![]()
![]()
PURE NAKED BIKE!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 13:45:43 Offline |
Meloun psal:karlos100 psal:Meloun psal:Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
a co jako Bandaska
Ale to tu určo ještě nebylo,přestavba na člunKrosku,sněžnej skůtr a člun a nějaká bandaska mi může políbit
konečně si pochopil,že bandit stojí za hovno?to ti to trvalo![]()
![]()
|
Smoula.koumak (Člen) 17.04.2009 13:46:03 Offline |
něco jsem zaslechl, že na severu se musí dodržovat předpisy![]()
![]()
Bandit v lese :-))
|
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 13:48:30 Offline |
Smoula.koumak psal:něco jsem zaslechl, že na severu se musí dodržovat předpisy
ale jen na silnici pro krosku a sněžnýho skůtra silnice moc nejsou
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:karlos100 psal:
a co jako Bandaska
Ale to tu určo ještě nebylo,přestavba na člunKrosku,sněžnej skůtr a člun a nějaká bandaska mi může políbit
konečně si pochopil,že bandit stojí za hovno?to ti to trvalo
To já vim už dávno![]()
Ovšem je to vizualní klenot..
..myslím tím pochopitelně eNko..žádnej polokelímek..![]()
![]()
PURE NAKED BIKE!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 14:23:53 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:
Krosku,sněžnej skůtr a člun a nějaká bandaska mi může políbitkonečně si pochopil,že bandit stojí za hovno?to ti to trvalo
To já vim už dávno
Ovšem je to vizualní klenot....myslím tím pochopitelně eNko..žádnej polokelímek..
já s tebou souhlasim jen na půl...mě připadá k ničemu i eNko ![]()
Meloun psal:Však mě to tady až zas tak nesere..ale pokud by to mělo bejt nesnesitelný,tak bych se milerád usadil v nějaký norský vesničce..v přírodě u lesů..řeky..fjordy..zima..tma..chlast..krb..sauna..Takovej poklidnej život..Asi bych si zvyk..
na takovejhle sen musis mit aspon dve konta ![]()
|
nicola.foxx (Člen) 17.04.2009 15:29:57 Offline |
TO SMOULA:
A musi se dodrzovat predpisy i v lese? Jako trebas jak vysoko se tam muze litat a podobne?![]()
![]()
|
Smoula.koumak (Člen) 17.04.2009 16:25:42 Offline |
že váháš![]()
ale nedávaj se za to body![]()
![]()
Bandit v lese :-))
Stránky: 1