Nejsi přihlášen
přední brzda, a návětráky u B650
cau lidi. dotaz. predni brzda u B 650 rv 05 je normalne tak mekka s tak pomalym nastupem nebo tam mam nekde chybu (PS: odvzdusnil a vymenil jsem kapalinu, desticky jak nove,nikde nic netece,proste vse se zda byt v pohode), protoze se mi zda ze u meho drivejsiho GSka byla brzda odost agresivnejsi.a aby to poradne zabrzdilo tak musim packu macknout 2x za sebou (jako by to napumpovat)
a druha vec. jak jsou navetraky pod nadrzi,tak se mi ty mrizky uvolnuji a pak to osklive vybruje a drnci v urcitych otackach. nechci to prilepovat ani nic jineho.jak ste to vyresili vy,pokud se vam to stalo.
dikys za odpovedi.cus bus pepafisch
kalhotky nejsou to nejdůležitější na světě, ale maj k tomu sakra blízko!!
Re: přední brzda, a návětráky u B650
pepafisch psal:cau lidi. dotaz. predni brzda u B 650 rv 05 je normalne tak mekka s tak pomalym nastupem nebo tam mam nekde chybu (PS: odvzdusnil a vymenil jsem kapalinu, desticky jak nove,nikde nic netece,proste vse se zda byt v pohode), protoze se mi zda ze u meho drivejsiho GSka byla brzda odost agresivnejsi.a aby to poradne zabrzdilo tak musim packu macknout 2x za sebou (jako by to napumpovat)
a druha vec. jak jsou navetraky pod nadrzi,tak se mi ty mrizky uvolnuji a pak to osklive vybruje a drnci v urcitych otackach. nechci to prilepovat ani nic jineho.jak ste to vyresili vy,pokud se vam to stalo.
dikys za odpovedi.cus bus pepafisch
ses rovnou moh zeptat mistra
..........mřížky podlep silikonem a neřeš nic víc....brzdu máš asi blbě odvzdušněnou, jestli to mjusíš mačkat nadvakrát......jinka pokud to nebrzdí, můžeš mít i zatuhlý pístky ![]()
|
Progear 650 (Člen) 16.04.2009 21:25:48 Offline |
pomalej nástup je normální, mám ten samej problém...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:pomalej nástup je normální, mám ten samej problém...
a musíš taky dvakrát pumpovat, abys zabrzdils??? ![]()
|
Progear 650 (Člen) 16.04.2009 21:36:25 Offline |
hans psal:Progear 650 psal:pomalej nástup je normální, mám ten samej problém...
a musíš taky dvakrát pumpovat, abys zabrzdils???
nee.. zmačknu, počkám, brzdí to... nic víc v tom nehledej... kdyby tam nebylo to počkám, tak jsem spokojenej...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
to je normální, ale pepes píše, že musí napumpovat, takže je někde chyba....
hans psal:pepafisch psal:cau lidi. dotaz. predni brzda u B 650 rv 05 je normalne tak mekka s tak pomalym nastupem nebo tam mam nekde chybu (PS: odvzdusnil a vymenil jsem kapalinu, desticky jak nove,nikde nic netece,proste vse se zda byt v pohode), protoze se mi zda ze u meho drivejsiho GSka byla brzda odost agresivnejsi.a aby to poradne zabrzdilo tak musim packu macknout 2x za sebou (jako by to napumpovat)
dikys za odpovedi.cus bus pepafischses rovnou moh zeptat mistra
..........mřížky podlep silikonem a neřeš nic víc....brzdu máš asi blbě odvzdušněnou, jestli to mjusíš mačkat nadvakrát......jinka pokud to nebrzdí, můžeš mít i zatuhlý pístky
jj, tak tak...mrizky prilepeny silikonem. Brzda brzdi sice ne tak jako treba na R6, ale na prvni "zaslapnuti"....asik to mas spatne odvzdusneny ![]()
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Stránky: 1