Nejsi přihlášen
Re: road 66
To je tak na choper ![]()
fidoB6 psal:barynek psal:fidoB6 psal:road 69?
nejsi ty doktor
a hned přes
?
Doktor jo, ale přes jinou díru
internista
ale dle obrázku soudím na džkodoktora, což je snad ještě horší utrpení pro pacienta než když se mu někdo hrabe v
![]()
![]()
![]()
aneb Fuck Off dentist![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:fidoB6 psal:barynek psal:nejsi ty doktor
a hned přes
?
Doktor jo, ale přes jinou díru
internista
ale dle obrázku soudím na džkodoktora, což je snad ještě horší utrpení pro pacienta než když se mu někdo hrabe v
![]()
aneb Fuck Off dentist
Ty kundo jedna![]()
![]()
![]()
Počkej někde na srazu ,vožeru tě, a vytrhnu ti všechny zuby...
mimochodem...usuzuju, že tobě už se hrabali i v prdeli a asi se ti to líbilo,co?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Ty kundo jedna
Počkej někde na srazu ,vožeru tě, a vytrhnu ti všechny zuby...
mimochodem...usuzuju, že tobě už se hrabali i v prdeli a asi se ti to líbilo,co?
hele wole, než bejt co 14dní voblbovanej suprakainem, naposledy dvojitou dávkou
, tak to radši si necham strčit teleskop do řitě, bo to bude jednou, ale v držce se ti hrabou pořád, chtě nechtě...
a na mojí prdel nesahej, nebo dostaneš do držky, doktůrku![]()
![]()
PS: někde na srazu??
vlk taky sliboval...![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
misi psal:Nazdar, jeli jste někdo road 66 ? pokud jo podělte se semnou o zkušenosti, plánuju příští pětiletku a tohle bych tam rád zařadil....
jo, plánuju na léto 2011. Uz sem leadcos zjistoval a nemel by to bejt vetsi problem. teda pokud si tam nechces tahnou vlastni moto. motorky jdou pujcit primo v LA na letisti. Akorat to spolkne vic penez, pujcovny vyleze cca na 20k/tyden...
![]()
za prvý: říkám ti to pořád, kdyby ses nehrabal v hubě každý ráno s kartáčkem 20 minut, neobrušoval si zuby tak to pak máš u zubáka v pohodě
za druhý: o ožrání na srazu bych radši pomlčel...
a za třetí: na prdel tu máš kamaráda v Jirkově ![]()
![]()
![]()
Ne asi
luig psal:
za prvý: říkám ti to pořád, kdyby ses nehrabal v hubě každý ráno s kartáčkem 20 minut, neobrušoval si zuby tak to pak máš u zubáka v pohodě
a za třetí: na prdel tu máš kamaráda v Jirkově
Jen ať na tu hubu sere,aspoň budem mít práci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
luig psal:
a za třetí: na prdel tu máš kamaráda v Jirkově
![]()
![]()
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
2
:
aspoň se tomu věnuju, ne jako ty, že vysereš pastu, strčíě kartáček do huby a vyplivneš to za 5vteřin. Pravdu díš, že na ožrání seš expert ty, já jsem slušnej člověk
(pro Luka: s netym jsme slušný lidi, ketrý pomalu neznaj co je to chlast
)
a do kamaráda se neser, beztak toužíš vyzkoušet jaký to je a vnucuješ mi to tady
2 fidoB6: než se léčit u tebe, radši vymlátit kladivem a do konce života bejt na tekutý stravě![]()
2 Hanz: seš prase![]()
![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2
:
aspoň se tomu věnuju, ne jako ty, že vysereš pastu, strčíě kartáček do huby a vyplivneš to za 5vteřin. Pravdu díš, že na ožrání seš expert ty, já jsem slušnej člověk
)
a do kamaráda se neser, beztak toužíš vyzkoušet jaký to je a vnucuješ mi to tady![]()
2 fidoB6: než se léčit u tebe, radši vymlátit kladivem a do konce života bejt na tekutý stravě
2 Hanz: seš prase
Dík![]()
Ale no tak, ty si o to vyloženě koleduješ, mám rád "holky" co si hrajou na nedostupné vulgární slušňačky.....![]()
![]()
![]()
![]()
WD club member...
:
)
a do kamaráda se neser, beztak toužíš vyzkoušet jaký to je a vnucuješ mi to tady![]()
2 fidoB6: než se léčit u tebe, radši vymlátit kladivem a do konce života bejt na tekutý stravě
zajímavý že člověk adresuje příspěvek
e, nikoli Barynkovi ale ozve se právě on ![]()
S těma zubama tedy: mě stačí právě těch 5 vteřin a zuby mam v cajku, chlast taky nevim co to je, prakticky to nepiju a s kamarádama to radši vyřešíme potom ![]()
Takže dobrou noc
(Barynku) nazdáááááá ![]()
Ne asi
:
)
Ty kundo jedna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
luig psal:barynek psal:2
:
)a do kamaráda se neser, beztak toužíš vyzkoušet jaký to je a vnucuješ mi to tady
![]()
2 Hanz: seš prasezajímavý že člověk adresuje příspěvek
e, nikoli Barynkovi ale ozve se právě on
S těma zubama tedy: mě stačí právě těch 5 vteřin a zuby mam v cajku, chlast taky nevim co to je, prakticky to nepiju a s kamarádama to radši vyřešíme potom
Takže dobrou noc(Barynku) nazdáááááá
Tak to máš na netyho ňákej léčebnej vliv, protože normálně dával během hodiny flašku rumu
, kdežto na Mácháči šel spát po večerníčku![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
to víš, se pomalu ze mě stává fotr. Plnotučnou mam, kombika, ještě plaňkovej plot, retrívra a sem v tom
Fakt mi to nějak nesedlo... páč jinač docela chcvlastam ![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:to víš, se pomalu ze mě stává fotr. Plnotučnou mam, kombika, ještě plaňkovej plot, retrívra a sem v tom
Fakt mi to nějak nesedlo... páč jinač docela chcvlastam
právě tránuješ co?![]()
![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1