Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ČD versus pojebaná lokomotiva

redik27 (Člen)
03.07.2009 19:43:52

ČD versus pojebaná lokomotiva

Zdar, dneska jsem si to šinul vlakem na Soumarský most přes Plzeň. A jak to dopadlo. V Dobřichovicích vzdechla lokomotiva a nic. Takže, že bude malé zpoždění. Zpoždění se najednou mělo protáhnout na hodinu a půl. Když jsem zeptal průvodčí (byla velmi slušná), že jako nestihnu vlak (poslední) z PL do Strakonic. Ona, že to prostě nejde vyřešit. Po půl hodině telefonování s přítelem na internetu jsem sedl zpátky na osobák a vrátil zpět do Práglu.
V Práglu po půl hodině čekání ve fronťě mi vrátili jízdné v plné výši. Mimochodem, nejezdím na hlavák často, ale člověk se tam nemusí bát. Jen si musíte nechat napsat lístek, že vlak měl zpoždění. Nejlépe od průvodčí.

p.s. zítra pro jistotu jedu autobusem

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
osiris (Člen)
03.07.2009 20:17:29

Re: ČD versus pojebaná lokomotiva

...kolik stálo jízdný ? ...že se ti chtělo stát na něj (na vrácení) frontu a mrdat se tam smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kožak (Člen)
03.07.2009 20:33:19

Já jel před časem skorem po 20ti letech vlakem .. a ten piča se za Říčanama přetrh surprised tak sem tam skejsnul asi hodinu ... taky už do toho nevlezu fucksmile1

MRDAT!!!
redik27 (Člen)
03.07.2009 20:59:07

osiris psal:

...kolik stálo jízdný ? ...že se ti chtělo stát na něj (na vrácení) frontu a mrdat se tam smile1

skoro plnou do Banďoura

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
osiris (Člen)
03.07.2009 22:04:04

redik27 psal:
osiris psal:

skoro plnou do Banďoura

...kristovanoho číms to jel ? surprised bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Inženýrek (Člen)
03.07.2009 23:35:13

Hele, já jezdim po prvnim korydoru skoro každej tejden a i tam je to skoro běžný, že se furt jen na něco čeká a samí zpoždění. Ještěsem snad nejel vlakem, kterej by neměl zpoždění minimálně 10 minut. A to pak když se něco stane na trase do nějakýho prdelákova, tak už je to totálně v háji. Já to řikám furt, ČD sou snad nejztrátovější a nejhodší podnik v ČR. S tim ale nikdo nice neudělá, když chceš s nima jet, tak se musíš hold obrnit trpělivostí, učetřit si půl dne na přejezd pár kilometrů a pak je to vláčkem krásnej výlet... good smile1

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
redik27 (Člen)
04.07.2009 06:01:13

osiris psal:
redik27 psal:
osiris psal:

skoro plnou do Banďoura

Říkají tomu vlak. bigsmile

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Fresh Man (Člen)
04.07.2009 07:47:10

redik27 psal:
osiris psal:
redik27 psal:

skoro plnou do Banďoura

Říkají tomu vlak. bigsmile

ale to je opovážlivost to tak nazívat !!!bigsmile

Bandit pičo
cikin (Člen)
04.07.2009 10:04:41

Já se k tomu vyjádřím z druhé strany. Skoro 30 let dělám strojvedoucího u ČD. Není pravda, že každý vlak má zpoždění. Taky mě spousta věcí štve. Km proběhy u lokomotiv se až 8x prodloužily nikde není náhradní loko, která by mohla vlak dovést, nafta se platí včetně silniční daně, loko jsou dávno za svojí životností, velmi draho se platí dopravní cesta po koleji atd. Vím, že tohle cestující nezajímá. Je ale pravda, že stát podporuje více silniční dopravu hlavně nákladní. Jiná otázka jsou smluvní platy našich manažerů. To je ale asi všude stejné. A nyní kamenujte.evil

Myšák (Člen)
04.07.2009 10:30:36

Lepsi 10 minut zpozdeni nez nestihnout dokourit cigo na peronu a muset to tipnout v pulce...smokin

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Banditatom (Člen)
05.07.2009 18:20:31

sockou nejezdímsick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
redik27 (Člen)
09.07.2009 19:50:39

cikin psal:

Já se k tomu vyjádřím z druhé strany. Skoro 30 let dělám strojvedoucího u ČD. Není pravda, že každý vlak má zpoždění. Taky mě spousta věcí štve. Km proběhy u lokomotiv se až 8x prodloužily nikde není náhradní loko, která by mohla vlak dovést, nafta se platí včetně silniční daně, loko jsou dávno za svojí životností, velmi draho se platí dopravní cesta po koleji atd. Vím, že tohle cestující nezajímá. Je ale pravda, že stát podporuje více silniční dopravu hlavně nákladní. Jiná otázka jsou smluvní platy našich manažerů. To je ale asi všude stejné. A nyní kamenujte.evil

Já tedy nevím. Ale do zvětšiny jsou dráhy hodně dotované státem. Sám mám zkušenost, když jsem využíval jejich služeb v nákladní dopravě. Zboží jsem si musel přivézt sám, naložit. V cílové stanici nikdo neumí zařídit složení a dovezení konečnému zákazníkovi. Ono se to funguje, když prachy tečou a nemusí se nic dělat. A těch pár manažerů, ať berou kolik chtějí, ale musí mít výsledky. nemáš výsledky - táhni o dům dál.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
zdenek 1 (Člen)
09.07.2009 21:48:01

Jsme jeli loni poprvé pendolínem do Prahy s rodinkou tak pohoda,na druhej den jsme jeli večer zpět a někde po cestě jsme někoho sejmuli tak jsme taky stáli cca.dvě hoďky!!! ale co naděláš.....

když to jede,je to OK
Borák (Člen)
09.07.2009 22:00:02

já vám jel jednou busem
strašný
smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
Mour (Člen)
10.07.2009 07:07:27

A mě jednou vezl Jarken ...taky strašný bigsmile

VikecB12 (Člen)
10.07.2009 08:21:38

Tak já mám taky nemilou skušenost s dráhama. Kdyš sme se přet asi třema rokama přestěhovali do Rajhradu z Brna,kde sem byl zvyklej chodit s kamošama na pivo,tak mě nenapadlo nic lepšího než si na to pivo zajet vlakem,protože je to jediný spojení do města bez přestupování. Tak sem napochodoval na nádraží v Rajhradě s tím že si jako koupím nějakej lístek nebo něco podobnýho,jenže to by muselo byt kde si ho koupit,okýnko zavřený,automat nefunkční...Nevadí,vlezl sem do vlaku a lístek si koupil za dvojnásobek u průvodčí a kdyš sem vyděl tu špinu vokolo,tak sem si ani nesedl a rači postál v chodbičcebad. Po vystoupení v Brně na hlaváku sem se zhrozil,fšude bezdomovci,pochcaní,poblití a pořvávající na lidi co jedou z práce,fšude pobíhající čokli,pankáčibigsmile,feťáci co si to zrovna šili do ruky na lavičce no prostě sodomagomorasicksick  No nicméně pivko mě chutnalo ale dom už sem jel rači taxíkem a zařekl sem se že do vlaku už nikdy vícfucksick  Kua kdybych si tam takhle vožralej lehl já a dělal bordel,tak mě do pěti minut seberou cajti a vodvezou na záchytkufuckfuckfuck  Je to hnus co se tady děje dopussy

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Fresh Man (Člen)
10.07.2009 09:10:00

VikecB12 psal:

Tak já mám taky nemilou skušenost s dráhama. Kdyš sme se přet asi třema rokama přestěhovali do Rajhradu z Brna,kde sem byl zvyklej chodit s kamošama na pivo,tak mě nenapadlo nic lepšího než si na to pivo zajet vlakem,protože je to jediný spojení do města bez přestupování. Tak sem napochodoval na nádraží v Rajhradě s tím že si jako koupím nějakej lístek nebo něco podobnýho,jenže to by muselo byt kde si ho koupit,okýnko zavřený,automat nefunkční...Nevadí,vlezl sem do vlaku a lístek si koupil za dvojnásobek u průvodčí a kdyš sem vyděl tu špinu vokolo,tak sem si ani nesedl a rači postál v chodbičcebad. Po vystoupení v Brně na hlaváku sem se zhrozil,fšude bezdomovci,pochcaní,poblití a pořvávající na lidi co jedou z práce,fšude pobíhající čokli,pankáčibigsmile,feťáci co si to zrovna šili do ruky na lavičce no prostě sodomagomorasicksick  No nicméně pivko mě chutnalo ale dom už sem jel rači taxíkem a zařekl sem se že do vlaku už nikdy vícfucksick  Kua kdybych si tam takhle vožralej lehl já a dělal bordel,tak mě do pěti minut seberou cajti a vodvezou na záchytkufuckfuckfuck  Je to hnus co se tady děje dopussy

a dybys k tomu byl cernej tag este dostanes na najem a novej byt...bigsmilebigsmilebigsmile
taky sem jel sockou...pamatuju si to matne... raci snat pesky...

Bandit pičo
Ondráš (Člen)
11.07.2009 02:17:18

VikecB12 psal:

...fšude bezdomovci,pochcaní,poblití a pořvávající na lidi co jedou z práce,fšude pobíhající čokli,pankáčibigsmile,feťáci...

No vogo co se ti nelíbí...? helpsurprised To je jak na pičosrazu. bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 (Člen)
11.07.2009 08:11:31

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

...fšude bezdomovci,pochcaní,poblití a pořvávající na lidi co jedou z práce,fšude pobíhající čokli,pankáčibigsmile,feťáci...

No vogo co se ti nelíbí...? helpsurprised To je jak na pičosrazu. bigsmile

No jo,ale tam su jeden z nich,na nádraží nesmile2bigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS