Nejsi přihlášen
wheelie
zdravim, zkoušel jste někdo jízdu po zadním na banditu? Ocwnim nějaké rady a zkušenosti. Například jestli je to problém nebo snadné..jak na to.. jestli se tim nekurví zbytečně moto a tak..Párkrát jsem to zkoušel, ale nešlo mi to, tak sjem to vzdal. Problém je, že bandit táhne až ve vyšších otáčkách a já se to bojim tolik vytáčet.
Re: wheelie
Dworick psal:zdravim, zkoušel jste někdo jízdu po zadním na banditu? Ocwnim nějaké rady a zkušenosti. Například jestli je to problém nebo snadné..jak na to.. jestli se tim nekurví zbytečně moto a tak..Párkrát jsem to zkoušel, ale nešlo mi to, tak sjem to vzdal. Problém je, že bandit táhne až ve vyšších otáčkách a já se to bojim tolik vytáčet.
mrkni do histórije....![]()
Bandit pičo
no já nevím...
bych asi dal plný gas a pak pustil spojku... a toby bylo aby to nejelo po zadním...![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Dworick psal:zdravim, zkoušel jste někdo jízdu po zadním na banditu? Ocwnim nějaké rady a zkušenosti. Například jestli je to problém nebo snadné..jak na to.. jestli se tim nekurví zbytečně moto a tak..Párkrát jsem to zkoušel, ale nešlo mi to, tak sjem to vzdal. Problém je, že bandit táhne až ve vyšších otáčkách a já se to bojim tolik vytáčet.
Koukni sem http://motobanda.ic.cz/view.php?cisloclanku=2004122401
.
WD club member...
mi psal:skoušej skoušej a skoušej nato musíš příjíd sám...
třeba já v senochrupovje za kravýnem to skoušim uš rok a nif
...mušíš si dát vo dva budvajsry víc abys ztratil zábrany a vono to pude![]()
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2009 12:17:02 Offline |
zeptej se šárky jak se to dělá..ta v tom má praxi..hlavně při rozjezdech ze semaforů ![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Motorce to zrovna 3x neprosipa je při tom namahana zadni pneu a řetez. a pak při dopadu z5 na 2kola hodně trpi ložistka v krku řizeni.
Jinak na B6 to postavyt určite jde. Opticky snažši to je na Neku a tak trochu mi přijde spiš k otmu určeny. ale to je muj osobni pocit.
Prvni si pořadně ohřej gumy skamaradi se ze zadni brzdou aby jste byly dopravdy dobři kamaradi a pak to mužeš ji zkoušet
Rozjed se vytoč to tak nad 4až5tisice tak na 1/4plynu a drž konstatni rychlost a pak vymačkni spojku aby lechce klouzla a při puštěni trchni trošku za řiditka. a měl by se ti postavyt na zadní. když ne tak zkus trošku při tom klouznuti spojky přidat plyn. Jen radim nevytačet moc do velkych pokud cheš jezdit po zadnim a zkoušej hned řadit.
Osobně jsme se to učil podle rad Pepy Sršně ktery měl motoškolu v moto-baru
Ale pokud se ji stale bojiš vytačet tak to nezkoušej. Prvni se na Banditu nauč jezdit po dvou a pak zkoušej tyhle prasarničky vim je to efektni ale doporučuji nezkoušet na silnici jed si třebas někam na letiště. Podle profilu usuzuji že jsi z Usti tam maš nedaleko celkem prostronou ramvlej.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Jo ještě takovou radu na upravu motocyklu. Když se zblazníš a pujdeš zkoušet tak si pořid nějake hezke padaky či padaci protektory. On aby Bandit při neomalenym navratu z5 ti nerozhodil řiditka a tim tě efektnim katapultem poslal okamžitě k zemi byla by velka škoda kdyby se v jeho karteru udělala dira a tim ti vytekl olej atd...
Rada uč se to na něčem jinym. protože je tu velka pravdepodomnost že tě bandit pošle nemylosrdně k zemi. Co jsem se tak bavil pry se to nejlepe uči na enduru.
Ještě k tematu jezdit po zadnim jde pry na každy motorce, dokonce i na chopperu "což by neměl nikdy zkoušet pravy čoprař"
XJelen psal:jako kniha
To jako co jsem napsal ja? Ne! Ja jen napsal svuj pohlede na danou vec a tim i svuj nazor.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Rada uč se to na něčem jinym. protože je tu velka pravdepodomnost že tě bandit pošle nemylosrdně k zemi. Co jsem se tak bavil pry se to nejlepe uči na enduru.
Blbost, musí zkoušet na béčku...každá motyka de za plynem jinak a pak si rozbije hubu tuplem...zkoušet zkoušet zkoušet...a nechtít zázraky ihned![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
No s těma endůrama je to jedna velká blbost. Jo,endůro de sice nejlehčeji zvednout,ale taky je nejzákeřnější na zhazování jezdce dozadu a díky hovno výkonu se mnohem hůř na tom zadním udržíš. Prostě s endůrem musíš jet ve svíci,abys někam dojel,kdešto na silničním bajku to de držet jenom výkonem a přesto člověk ujede aspoň těch 100-200metrů. Takže zamě jednoznačně 4válec
a zrovna s B12 se dá na dvojku už solidně pojezdit![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No s těma endůrama je to jedna velká blbost. Jo,endůro de sice nejlehčeji zvednout,ale taky je nejzákeřnější na zhazování jezdce dozadu a díky hovno výkonu se mnohem hůř na tom zadním udržíš. Prostě s endůrem musíš jet ve svíci,abys někam dojel,kdešto na silničním bajku to de držet jenom výkonem a přesto člověk ujede aspoň těch 100-200metrů. Takže zamě jednoznačně 4válec
a zrovna s B12 se dá na dvojku už solidně pojezdit
a nevadí ti, že ti to potom víc žere![]()
![]()
kolik ti to vůbec žere?![]()
![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
karlos100 psal:kojaksro psal:.....jelenééééé!!!!
Ste vobá
vé,flušu tu na lcd
Tak to klučík pjekně popsal,no,asik holt vzdělanec...
Copá vo tom můžou nějakej pryžmann a lázeňskej povaleč vědít..
toto je kvalitni nazor![]()
![]()
![]()
![]()
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
včera při cestě domů v CV (se ženou a plná nálož) na křižovatce před pekárnou (pro
ta ví ) vedle mě na 20cm zastaví medvěd ML a v něm dva 60letí Helmutia jako, že mě pojedou na rozjezdu. Tak si řikám, leda hovno Germáne a tak tomu gázuju jak děfka a woe najednou koukam, že mam předek ve vzduchu![]()
(sice asi 10-15m, ale tož
)
dobré to bylo, ale když bych to chtěl záměrně, tak se mi to nepovede![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:včera při cestě domů v CV (se ženou a plná nálož) na křižovatce před pekárnou (pro
ta ví ) vedle mě na 20cm zastaví medvěd ML a v něm dva 60letí Helmutia jako, že mě pojedou na rozjezdu. Tak si řikám, leda hovno Germáne a tak tomu gázuju jak děfka a woe najednou koukam, že mam předek ve vzduchu
)
dobré to bylo, ale když bych to chtěl záměrně, tak se mi to nepovede
hele jako 15m to jako metrú
jak máš to béčko dlouhý
![]()
![]()
![]()
schuldingun nešlo odolat ![]()
svět je cirkusovej stan
mi psal:barynek psal:včera při cestě domů v CV (se ženou a plná nálož) na křižovatce před pekárnou (pro
ta ví ) vedle mě na 20cm zastaví medvěd ML a v něm dva 60letí Helmutia jako, že mě pojedou na rozjezdu. Tak si řikám, leda hovno Germáne a tak tomu gázuju jak děfka a woe najednou koukam, že mam předek ve vzduchu
)
dobré to bylo, ale když bych to chtěl záměrně, tak se mi to nepovedehele jako 15m to jako metrú
jak máš to béčko dlouhý
![]()
schuldingun nešlo odolat
wogo ![]()
![]()
![]()
![]()
15m jako dištanc![]()
![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!