Nejsi přihlášen
Re: ??
myslim, že panáček a jeho panička, která na tak hroooznym autobusu nemohla sedět, chudinka jedna, konečně objevili svět! Budiž jim přáno. Jen trochu nechápu za jakym účelem si Bandasku kupovali![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
http://motoride.sk/?ID=532
citat: "Říkám ji Beruška, Brouček, lásko a miláčku, většinou podle počtu vypitého fernetu."
"se blíží koutky úst k uším a oči se mlží oním šíleným jasem většiny obyvatel naší oblíbené léčebny"
a jeste
http://motoride.sk/?S=autor%3ACendina
ty wogo spisovatelka jak svin ![]()
jardagsf basnicke strevo Cendiny obdivujici![]()
![]()
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:http://motoride.sk/?ID=532
citat: "Říkám ji Beruška, Brouček, lásko a miláčku, většinou podle počtu vypitého fernetu."
"se blíží koutky úst k uším a oči se mlží oním šíleným jasem většiny obyvatel naší oblíbené léčebny"
Jsem se lekl v první chvíli, že to psal Kelly když píše o Fernetu ![]()
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Kuba B12 psal:slovák no
neser kurva!!!![]()
cisty blavak takych by sme nasli aj u vas!!!namysleny, prachaty sopliak..co k nemu dodat a ta zenska je asi nafukovacia
!!
nic proti gsxr je to gut masina ale radsej naked !!! ORTODOX!!!ORTODOX!!!ORTODOX!!!
Riadena strela ktora nepatri detom do ruk!!![]()
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Boze jsem tak trapnej ![]()
- jeste nikdy jsem nejel na motorce 250 a vlastne vubec na nicem
- gumy menim v predstihu a pojem "slik" ve me vyvolava stisnene pocity
- horizontalne lezim maximalne v posteli
- kdyz nahodou skrtnu stupacku, cvaknu osmicku drat prdeli
- miluju turistiku
- moje nevymyslena pritelkyne je trapna stejne jako ja, protoze rada jezdi "autobusem" a ve "vlaku"
- nepotrebuju si masirovat ego psanim sracek na interet a vim, ze motorka mi penis neprodlouzi
Nechapu, ze se se mnou "opravdovi" motorkari vubec bavi ![]()
Jediny, co me drzi pri zivote, ze jsou tyhle stranky plny podobne postizenych ztroskotancu jako jsem ja ![]()
PS autorovi :
BANDIT ![]()
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
![]()
![]()
... ale na těch odkazech od Jardy GSF jste doufám poznali, že to napsala naše Čendi že?? no né?No ano!Poznal jsem to po prvních dvou větách a obrázku její dřívější motorky... ani jsem nemusel přečíst jméno autora![]()
![]()
Dnes už ale jezdí GSX-R ![]()
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
- jeste nikdy jsem nejel na motorce 250 a vlastne vubec na nicem
*na 250ccm jsem zacinal(hned po fichtlovi)
- gumy menim v predstihu a pojem "slik" ve me vyvolava stisnene pocity
*menim slick za slick
- horizontalne lezim maximalne v posteli
*nekdy to mam v posteli i vertikalni
- kdyz nahodou skrtnu stupacku, cvaknu osmicku drat prdeli
*skrtal jsem trubkacem a tak jsem ho sundal a skrtam stupackama![]()
- miluju turistiku
*nemam rad smouly
- moje nevymyslena pritelkyne je trapna stejne jako ja, protoze rada jezdi "autobusem" a ve "vlaku"
*pritelkyni do autobusu pustim ale do "vlacku" s tema uchylama bych ji nepustil
t teda neeee!!!!
- nepotrebuju si masirovat ego psanim sracek na interet a vim, ze motorka mi penis neprodlouzi
*ego si masiruju furt kde to jde a peníz delsi uz nechcu bo by se mi nevlezl do gatí
Nechapu, ze se se mnou "opravdovi" motorkari vubec bavi ![]()
*nechapu tvuj udiv , kdybych byl motorkar taky bych se s tebou nebavil![]()
![]()
Jediny, co me drzi pri zivote, ze jsou tyhle stranky plny podobne postizenych ztroskotancu jako jsem ja ![]()
*tak to si na tom opravdu blbe - najit zachranu u tejto grupy degendegene![]()
jardagsf vtipnou svacinu pojidajici a blbe remcajici![]()
![]()
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf : Mam to ale kliku, ze nejses "opravdovej" motorkar ba co vic, ze patris do tehle degendegene bandy, ze jsem ti vubec stal za tu namahu mlatit do klavesnice :-D Na tvy kouzelny dilo se da rict jedine : B... br.. bracha, t.. to....to ses t.... teda Kabrnak :good: :-D
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Stránky: 1