Nejsi přihlášen
|
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2009 15:30:36 Offline |
Re: R.I.P. Michal Špaček
je to škoda,ale v tomhle sportu se to prostě stát může tak se s tim musí počítat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
nicola.foxx (Člen) 12.10.2009 16:57:32 Offline |
Je to dycky na hovno. Pokazdy je to neci pribuznej ci kamarad-ka.
RIP
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
...jeho táty a vůbec celý rodiny je mi upřimně líto...a podle toho co mi řikal Aleš, kterej tam taky byl a jaký ten Michal utrpěl zranění a jak dlouho byl v komatu bez známek života, tak budiž mu to přáno, už nikdy by to nejspíš nebyl on i kdyby přežil...fšichni na motorkách klepeme na pekelnou bránu a holt občas někdy někomu otevřou...Rest in Peace...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jeho táty a vůbec celý rodiny je mi upřimně líto...a podle toho co mi řikal Aleš, kterej tam taky byl a jaký ten Michal utrpěl zranění a jak dlouho byl v komatu bez známek života, tak budiž mu to přáno, už nikdy by to nejspíš nebyl on i kdyby přežil...fšichni na motorkách klepeme na pekelnou bránu a holt občas někdy někomu otevřou...Rest in Peace...
Jo
R.I.P
The father of the little princess of the dawn
Škoda![]()
Ovšem takovou smrt by si měl přát každej,v komatu a brzo,žádný udržování na přístrojích a pod. sračky![]()
Možná si to v duchu přál i Čendinin brácha,ale aspoň já si ji takhle přeju určitě![]()
Bum - koma - ex![]()
![]()
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Škoda
Ovšem takovou smrt by si měl přát každej,v komatu a brzo,žádný udržování na přístrojích a pod. sračky
Možná si to v duchu přál i Čendinin brácha,ale aspoň já si ji takhle přeju určitě
Bum - koma - ex
jak dopad Cendiny bracha ??zije?![]()
Bandit pičo
Fresh Man psal:Kelly01 psal:Škoda
Ovšem takovou smrt by si měl přát každej,v komatu a brzo,žádný udržování na přístrojích a pod. sračky
Možná si to v duchu přál i Čendinin brácha,ale aspoň já si ji takhle přeju určitě
Bum - koma - exjak dopad Cendiny bracha ??zije?
...jj a slušně chlastá rum ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 12:06:08 Offline |
osiris psal:Fresh Man psal:Kelly01 psal:Škoda
Bum - koma - exjak dopad Cendiny bracha ??zije?
...jj a slušně chlastá rum
jak říkáš...byl zmotanej jak motyka..ještě ,že nemusí chodit to by asi lez po čtyřech ![]()
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:Fresh Man psal:
jak dopad Cendiny bracha ??zije?...jj a slušně chlastá rum
jak říkáš...byl zmotanej jak motyka..ještě ,že nemusí chodit to by asi lez po čtyřech
takze vozejk.. a co hlava?
?
Bandit pičo
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 12:13:09 Offline |
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...jj a slušně chlastá rumjak říkáš...byl zmotanej jak motyka..ještě ,že nemusí chodit to by asi lez po čtyřech
takze vozejk.. a co hlava?
?
hlava dobrý dělá prej někde konstruktéra na PC...padali tam z něj samí perli a bavil nás tam docela slušně ![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 12:24:28 Offline |
Fresh Man psal:a rukama se obstara?
no už jezdí na čtyřkole tu psala čendina tak nevim,ale v loděnici měl plně funkční akorát levou ruku tušim
...je dost f prdeli, po vosmym rumu se mu pletou nohy
...řikal sem mu, že esi za rok nepřijede na svý 4kolce, tag že ho na Loďce nechci vidět
...a teť vážně, je f pohodě, sice nechodí, ale hlava mu funguje na 100%, levá ruka taky, ta pravá eště trochu zlobí, ale lepčí se a je s nim prdel, fakt kus![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1