Nejsi přihlášen
A pak že to nepůjde
The father of the little princess of the dawn
|
nicola.foxx (Člen) 12.10.2009 19:34:12 Offline |
Re: A pak že to nepůjde
Joooo nemecka preciznost.![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2009 20:24:00 Offline |
Filous psal:...f BMW by se mohli učit vot sasíků
nech se v jakýkoliv automobilce vzit na linku v místech kde pasujou dveře do aut...nikdo z průvodců tě tam neveme...kdy by taky chtěl vidět jak tam frajej buší měděnou palicí do zámku a láme dveře pře koleno aby si tam sedli...myslim,že moc lidí ne.![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kdysi se kámošovi na faválovi odesral zámek kufru. Po 5 ranách bacátkem jsme ho usměrnili. Tak mě napadlo, jestli za cara obučka nebyla ve standartní výbavě pro opravu vozidel sada 5 kladiv různých velikostí![]()
Jestli já nejsem přece jen mladý zobák..viděl jsem slona troubit Armstronga, žirafu blít červenomodrobílou trikoloru, ale tohleto fakt ne![]()
![]()
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
|
Banditatom (Člen) 13.10.2009 08:39:04 Offline |
hold lidové vozidlo co by jste čekali![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:XJelen psal:no ty pičo
jak se v 1:03 opřel do toho nohama...byl jsem v pytli
no a proto jezdíš chundaje, páč tam je ta láska k automobilu uplně na jinym levelu a dělaj ty auta s citem, co?
co to plkáš.... hnujdaj mi tady nechal Karlos než mi zalátá pikapa vod folcvágnu a stejně s tim jezdi pani ![]()
furt chtěla gazík, ale už i ona říká aby si to zasejc vodtáh zpátky ![]()
![]()
![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:no ty pičo
no a proto jezdíš chundaje, páč tam je ta láska k automobilu uplně na jinym levelu a dělaj ty auta s citem, co?
co to plkáš.... hnujdaj mi tady nechal Karlos než mi zalátá pikapa vod folcvágnu a stejně s tim jezdi pani
furt chtěla gazík, ale už i ona říká aby si to zasejc vodtáh zpátky
jen jestli nekecáš
gazik-to je do krušnejch jak dělaný a nestárnoucí dizajn, který nepodléhá módním trendům je taky k nezaplacení![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:
no a proto jezdíš chundaje, páč tam je ta láska k automobilu uplně na jinym levelu a dělaj ty auta s citem, co?co to plkáš.... hnujdaj mi tady nechal Karlos než mi zalátá pikapa vod folcvágnu a stejně s tim jezdi pani
furt chtěla gazík, ale už i ona říká aby si to zasejc vodtáh zpátkyjen jestli nekecáš
gazik-to je do krušnejch jak dělaný a nestárnoucí dizajn, který nepodléhá módním trendům je taky k nezaplacení
gazik je fšechno co se tváří jako tereňák - landkrujzru až po hnujdaj tukson
do Krušnejch stačí Caravella, nikdá mě tam nenechala ![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:no ty pičo
co to plkáš.... hnujdaj mi tady nechal Karlos než mi zalátá pikapa vod folcvágnu a stejně s tim jezdi pani
furt chtěla gazík, ale už i ona říká aby si to zasejc vodtáh zpátky
Ještě je furt na lakovně ten tvůj filcvágen.......
A hůndaje jsou celkem fajne![]()
![]()
Čaroděj Dobroděj 8-)
Jakýsi ,,expert" psal k tomuto videu na youtubu, že se diví, vždyť prý takovéto dolaďování vozu se dělá ve všech automobilkách![]()
Si zkuste představit, kdyby se mechanik věšel za dveře ferrari![]()
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.10.2009 07:40:04 Offline |
Sandman psal:Jakýsi ,,expert" psal k tomuto videu na youtubu, že se diví, vždyť prý takovéto dolaďování vozu se dělá ve všech automobilkách
Si zkuste představit, kdyby se mechanik věšel za dveře ferrari
bohužel má pravdu...i v audi to takhle dělaj
teda aspoň co jsem viděl já ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Sandman psal:Jakýsi ,,expert" psal k tomuto videu na youtubu, že se diví, vždyť prý takovéto dolaďování vozu se dělá ve všech automobilkách
Si zkuste představit, kdyby se mechanik věšel za dveře ferraribohužel má pravdu...i v audi to takhle dělaj
teda aspoň co jsem viděl já
...
a nej jen vozu f automobilkach
gdyž je něco potřeba doladit je třeba doladit
at je to auto,vagon nebo třeba letadlo
je tak
![]()
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
xrohy psal:XJelen psal:barynek psal:
no a proto jezdíš chundaje, páč tam je ta láska k automobilu uplně na jinym levelu a dělaj ty auta s citem, co?co to plkáš.... hnujdaj mi tady nechal Karlos než mi zalátá pikapa vod folcvágnu a stejně s tim jezdi pani
furt chtěla gazík, ale už i ona říká aby si to zasejc vodtáh zpátkyJeště je furt na lakovně ten tvůj filcvágen.......
A hůndaje jsou celkem fajne
jo, taky se mi nejaky libi![]()
Bandit 4EVER!!!
Sandman psal:Jakýsi ,,expert" psal k tomuto videu na youtubu, že se diví, vždyť prý takovéto dolaďování vozu se dělá ve všech automobilkách
Si zkuste představit, kdyby se mechanik věšel za dveře ferrari
no jsem přece v tomhle profík![]()
![]()
Stránky: 1