Nejsi přihlášen
Autobusáci
The father of the little princess of the dawn
Re: Autobusáci
Baltazar psal:co totok?
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -1400.html
Se vracíš.... ?? ![]()
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
|
Progear 650 (Člen) 12.10.2009 22:05:38 Offline |
podle mě za to chce moc zlatek....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Muj nazor koukni po starši ![]()
Ta jedna laufa vypada nevkusně
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Baltazar psal:co totok?
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -1400.htmlMuj nazor koukni po starši
Ta jedna laufa vypada nevkusně
ale notak...![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
...asi se na to ptáš že je z města
...poslední jednobarevná (mimo černý) a nechtěl bych ti lhát byla tuším v 03 stříbrná a právě ta modrá (dle zad. tlumičů skutečně 05 vejš, stejně i vejfuk /svody + koncovka/, oboje ale není problém přehodit), jinak mimo černejch předků na vidlích nevidím nic neoriginálního, vejfuk/koncovka tam dle mě byl nasazenej čerstvě, ale nic to nemění na tom že může bejt klidně ve špičkovým stavu a kondici
...kouknul jsem k nim na web a tuhle http://www.moto-jj.com/index.php?site=d … amp;mpic=5 bys měl na číslech a komplet vyvoněnou do 90.000,- s prstem v nose (pokud tam není v hajzlu nic víc než píšou, fotky dost malý)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Baltazar psal:co totok?
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -1400.html...kouknul jsem k nim na web a tuhle http://www.moto-jj.com/index.php?site=d … amp;mpic=5 bys měl na číslech a komplet vyvoněnou do 90.000,- s prstem v nose (pokud tam není v hajzlu nic víc než píšou, fotky dost malý)
jsem si nevšiml, že je to od moto jj, dotaz beru zpět, tam nic nekupovat![]()
jsem jen tak pokukoval po netu, ale nedával jsem pozor,jsem to ale ťulpas![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.10.2009 10:05:53 Offline |
proč nebrat nic v tom Moto JJ ?
na tu za těch 70 papouchů sem koukal, moc by se mi páčila, není to sice ta modrobílá ale fjekná. Opravitelná za 20 litrů, no tos mi nasadil brůka do hlavy curvafix.
zzzmrzlinar psal:proč nebrat nic v tom Moto JJ ?
na tu za těch 70 papouchů sem koukal, moc by se mi páčila, není to sice ta modrobílá ale fjekná. Opravitelná za 20 litrů, no tos mi nasadil brůka do hlavy curvafix.
...chtělo se mi říct za 10
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.10.2009 10:51:15 Offline |
OSI: mno tak teď si tomu pomoh
asi zruším nákup kuchyně a na místo kde měla bejt postavím ten autobus, i místo televize bych s jí moh dát
akorát si nejsem jistej jaká by byla reakce Barčy, mno je to mladá nezkušená baba, třeba to nějak diplomaticky ukecám ![]()
...ale to si fakt nedělám prdel, to co tam píšou a že na těch malejch fotkách nic jinýho není vidět opravdu za 10 jde pořídit, nechtěl jsem to ale hrotit a napsal jsem 20 protože člověk třeba nebude vědět kde, co a jak a nakoupí nebo nechá udělat dráž než by šlo
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.10.2009 12:15:09 Offline |
OSI- no já ti to věřím, já už na ní koukám asi 2 tejdny a právě jsem dumal za kolik by šla ta voprava pořídit, takže kvalifikovaný odhad se mi celkem hodí. Trochu vím co kde, akorát ty kelímky na budíky by pro mě byly troch vořech. Jo nevíš proč jsou ty svody hned u motoru takový černý??
akorát že budu něco kupovat až tak za 2 měsíce (kvůli již zmíněnému bytu) tak uvidím jaká bude nabídka pak, třeba tam fichtl vydrží přecejen je zima.
|
zzzmrzlinar (Člen) 13.10.2009 15:09:17 Offline |
a to udělal ten Dynojet co je tam psanej nebo co?
|
zzzmrzlinar (Člen) 14.10.2009 10:01:31 Offline |
Baltazar psal:zzzmrzlinar psal:a to udělal ten Dynojet co je tam psanej nebo co?
estli chceš tak ti ji okouknu mám to kousek vod baráku
ty jo to bych bral,
jestli můžeš tak ji vokoukni![]()
tak jsem tam byl, nádrž je u klempíře, když to koupíš, tak je oprava v ceně, budíky to má, je potřeba držák budíků.
Nezdá se to být nikde zásadně rozbitý, sám nevím proč jsem to nekoupil, nestartovali jsme, bylo to rozebraný. Fotky jsou tu tak ať Ti autobusáci poradí či řeknou. Něco jsem radši fotil 2x, aby to bylo líp vidět. fakt to vypadá lákavě.
|
zzzmrzlinar (Člen) 14.10.2009 21:32:02 Offline |
to jako že to daj za těch sedm pětek vopravený??? to by asik fakt nebyl zlej kauf,
uvidím co autobusáci najdou, ale vypadá pěkně, dycky sem sice slintal na tu modrobílou verzi ale co.
jo a DÍKY![]()
držák budíků 1000 - určitě novej origo, kdybys to měl ladit tak se z toho asi posereš
sdruženej přepínač 3500 - origo
objímka spojkový pumpy ? nevím kolik 500 ? (nevím jestli není nakonec prasklý i tělo/objímka z druhý strany, to není vidět, případně replika, radiálka 6000)
kelímky budíků 3000 - origo, asi stejně nepotřebuješ, píše že budíky to má ok
víko motoru 2500 - origo, nepotřebuješ, opravíš
páčka spojky 1500 - origo, nepotřebuješ, za polovinu koupíš repliku
zrcátko 1800 - origo, nepotřebuješ, za polovinu koupíš repliku
světlo replika 2500
miniblinkr/y, objímka vejfuku, páska vejfuku - to už je pakatel
...pořád to asi není drahý
...bonus powercommander
|
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 08:00:10 Offline |
to bylo v motoinzerci a nebylo to nijak zle rozbitý ani když to byl bylo v celku.
i ten držák se nechá srovna,ale je to pakárna na doladění ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
zzzmrzlinar (Člen) 15.10.2009 10:49:58 Offline |
XJelen psal:zmrzlej - ty vole ty nevíš roupama co dělat viď?
ty woe, jaký roupama
bšestku sem prodal a zbyla mi jen zlá hyena R1 a páč sem starej bechtěrev tak na ní žádná delší vyjížďka nepřipadá v úvahu (vono to asi není žádnej med ani se zdravejma zádama)
takže musím kůpit něco na normální ježdění, a možnosti jsou samozřejmě jen dvě, B12 nebo Autobus. Sicejc chci kupovat až tak za 2 měsíce ale kdyby byl někde dobrý kauf tak bych se holt hecnul i dřív.
|
zzzmrzlinar (Člen) 15.10.2009 10:56:34 Offline |
OSI
díky
to vypadá fuct nadějně, jedu zeytra do Práglu, to si asi zajedu cestou do Mělníka to vokóknout.
zzzmrzlinar psal:XJelen psal:zmrzlej - ty vole ty nevíš roupama co dělat viď?
ty woe, jaký roupama
bšestku sem prodal a zbyla mi jen zlá hyena R1 a páč sem starej bechtěrev tak na ní žádná delší vyjížďka nepřipadá v úvahu (vono to asi není žádnej med ani se zdravejma zádama)
takže musím kůpit něco na normální ježdění, a možnosti jsou samozřejmě jen dvě, B12 nebo Autobus. Sicejc chci kupovat až tak za 2 měsíce ale kdyby byl někde dobrý kauf tak bych se holt hecnul i dřív.
tak to v tom připadku ti ještě chybí kroska do bláta a motárd na prasení po městě a tak ![]()
![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:XJelen psal:zmrzlej - ty vole ty nevíš roupama co dělat viď?
ty woe, jaký roupama
takže musím kůpit něco na normální ježdění, a možnosti jsou samozřejmě jen dvě, B12 nebo Autobus. Sicejc chci kupovat až tak za 2 měsíce ale kdyby byl někde dobrý kauf tak bych se holt hecnul i dřív.tak to v tom připadku ti ještě chybí kroska do bláta a motárd na prasení po městě a tak
jeste jsi zapomněl na 4kolku..![]()
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1