Nejsi přihlášen
|
K.a.s.y.m. (Člen) 30.10.2009 08:57:59 Offline |
Re: Stabilizator paliva
já tam pro dobrej pocit leju líh,ale je to placeboefekt ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:já tam pro dobrej pocit leju líh,ale je to placeboefekt
Dyt lih obsahuje vodu! Teda pokud tam nedas absolutak a ten zas tak lehce nesezenes
Vy jste se zase kochal, že jo pane doktore?
"vono to snad nemá brzdy nebo co"
|
K.a.s.y.m. (Člen) 30.10.2009 09:17:33 Offline |
cirmen psal:K.a.s.y.m. psal:já tam pro dobrej pocit leju líh,ale je to placeboefekt
Dyt lih obsahuje vodu! Teda pokud tam nedas absolutak a ten zas tak lehce nesezenes
technický líh a vodu???no možná nejsem genius,ale líh se do paliv přidává a to ne jen z důvodu nižší detonace paliva ,ale i z důvodu ,že na sebe naváže vodu.Pokud se pletu tak mě někdo vyveďte z omylu![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 30.10.2009 09:42:56 Offline |
osiris psal:...vodu naváže, ale nevyhodí z nádrže ven
...jinak jak psal husky, nemá cenu tím ztrácet čas, ani tou myšlenkou
proto to chce taky před zimou ještě projet
jak jsem psal je to placebo efekt ![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 31.10.2009 03:40:48 Offline |
cirmen psal:zdenek 1 psal:kuva buď plnou benálu,nebo prázdnou...
Tak prazdnou urcite ne, nebo pak chces do valcu nasavat casti zkorodovanyho plechu?
třeba tady http://www.skutry-malsice.cz/
a nebo Kojaksro![]()
![]()
![]()
cirmen psal:zdenek 1 psal:kuva buď plnou benálu,nebo prázdnou...
Tak prazdnou urcite ne, nebo pak chces do valcu nasavat casti zkorodovanyho plechu?
ty vole zas to nehroť... kde by se to tam vzalo? ![]()
![]()
leda bys jí nechal někde na větru a dešti ![]()
Strýcfajtr !!!
jak prijedu tak prijedu, je blbost aby se na novejch motkach neco stalo z nadrzi za par mesicu co to stoji. loni sem mel asi 5 litru trd tam mam 15 , jen ten benzin bude na jare na hovno
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Na zimu mam obvyklou radu, naplnit nadrz co to jde (at tam zbyde co nejmin vzduchu), pro lepsi pocit by mohl pomoci POWER 95 od Shellu, neusazuje se z neho tolik slemu v karburatorech. S kvalitou benzinu za 3-5 mesicu stani neni problem.
No, já o tom četl hafo příspěvků a každej tvrdí něco jiného. Vzal jsem si to své a dělám to tak, že na zimu dám plnou, protože máme kovovou nádrž, a čím méně vzduchu, tím menší reakce, případně koroze v ní probíhají. Stejně tak i "vodnatění" benzínu je minimální, při minimální přítomností vzduchu. Jsem chemik, takže v reálu vím, že za ty 3-4 měsíce, co máša stojí v garáži, se stejně nic takového nestane, ale pro klid své duše to tak praktikuju.![]()
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
sonyk psal:jak prijedu tak prijedu, je blbost aby se na novejch motkach neco stalo z nadrzi za par mesicu co to stoji. loni sem mel asi 5 litru trd tam mam 15 , jen ten benzin bude na jare na hovno
...a proč by jako měl bejt nahovno??? ...každý jaro ho vyjedu a nigdy sem nepozoroval žádnej rozdíl vot čerstvje natankovanýho...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:sonyk psal:jak prijedu tak prijedu, je blbost aby se na novejch motkach neco stalo z nadrzi za par mesicu co to stoji. loni sem mel asi 5 litru trd tam mam 15 , jen ten benzin bude na jare na hovno
...a proč by jako měl bejt nahovno??? ...každý jaro ho vyjedu a nigdy sem nepozoroval žádnej rozdíl vot čerstvje natankovanýho...
no to ja mam opacny problem, po zime si dycky rikam jek to kurevsky rychle jede![]()
placebo efekt![]()
Vzdy muze byt hur :-)
Nemyslím si že by zvodnatěl ale problém bude v těch bio přísadách co dotoho teď přidávaj. Varoval mne prodejce motorový kosy a pily abych z těhle werků přes zimu nebo při delším nepoužívání benzín vylil, že s tím mívaj od tý doby co tam lejou ty sračky celkem problémy. Tak nevím. Ale je mi to celkem volný.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Neliju do ničeho nic,nezazimovávám,na baterku nešahám a nikdy není problém.
A plnou mám pokažde,naučil sem se motorku vždycky dotankovat po každé vyjížďce(teda pokud to není po 20km) a nán pokoj![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
cirmen psal:Co si myslite o stabilizatoru paliva? Puzit na zimu ci ne? Pripadne jaky je nejlepsi.?
.......jako každopádně![]()
...nazmrzne Vodka a jinej tvrdej![]()
....pokud chceš nejlepší stabilizátor, zajdi k Zemanovi![]()
....i v létě![]()
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Standa 2 psal:Na zimu mam obvyklou radu, naplnit nadrz co to jde (at tam zbyde co nejmin vzduchu), pro lepsi pocit by mohl pomoci POWER 95 od Shellu, neusazuje se z neho tolik slemu v karburatorech. S kvalitou benzinu za 3-5 mesicu stani neni problem.
Jsme natankovali do auta V-power a byli jsme rádi že jsme dojeli do servisu!
Bohužel i některý pumpy Shell se zapojili do akce "natankujte a zdarma vám zničíme motor" ![]()
kojaksro psal:.......jako každopádně
...nazmrzne Vodka a jinej tvrdej
....pokud chceš nejlepší stabilizátor, zajdi k Zemanovi
....i v létě
Stabilizátor?
Já tam vodsaď vždycky jdu úplně rozloženej...![]()
![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
VikecB12 psal:A plnou mám pokažde,naučil sem se motorku vždycky dotankovat po každé vyjížďce(teda pokud to není po 20km) a nán pokoj
Taky se to musím naučit. Není nic zkurvenějšího, než po 3minutách zase zastavovat a tankovat ![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris psal:Paladin86 psal:osiris psal:...jestlis ten benzín natankoval do dieselu tak se nediv
Neboj.... blondatej nejsem!
...to nemusíš, jen můžeš bejt chvilkově blbej
...a nebo nalitej
...sme se vonehdá s Ájou vodněkunda vraceli, já měl dvojku na žíle a do dechťáku sem směle napral natural a pag sem se divil, proč to koktá a nechce startovat
...a dyš mi kucí na dílně vyndali filtr a tvrdili mi, že smrdí po benzínu, tag sem se do krve hádal, že to nejni možný
...neš sem se podival na účtenku![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:Paladin86 psal:
Neboj.... blondatej nejsem!...to nemusíš, jen můžeš bejt chvilkově blbej
...a nebo nalitej
...sme se vonehdá s Ájou vodněkunda vraceli, já měl dvojku na žíle a do dechťáku sem směle napral natural a pag sem se divil, proč to koktá a nechce startovat
...a dyš mi kucí na dílně vyndali filtr a tvrdili mi, že smrdí po benzínu, tag sem se do krve hádal, že to nejni možný
...neš sem se podival na účtenku
Leda že bych byl až tak blbej a nalil tam vodu do ostřikovačů protože v servise řekli že to byla pěkná sračka ve který byla voda! ![]()
Něco o palivech se zajímavým testem http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-t … 14694.html
Stránky: 1