Nejsi přihlášen
|
Banditatom (Člen) 27.11.2009 11:34:15 Offline |
Dobrej magor!!!
co dodat!!! každopádně to musí být dobrá prdel![]()
http://skodaoctavia.cz/skoda-octavia-rs-tdi-154kw
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2009 12:01:03 Offline |
Re: Dobrej magor!!!
rotačnim čerpadlem se daj dělat kouzla..s elektronikou už to tak jednoduchý neni ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
Progear 650 (Člen) 29.11.2009 11:43:47 Offline |
jen tak mezi náma.. tvrdit to nechci, ale sem si defakto jistej, že varianta 66kw měla tachometr jen do 210... a ne jako ve videu 240, to měli silnější motorizace.... tagže nevim, proč tam píšou to vo tom 66kw, když vycházej nejspíš ze silnější motorizace...![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Banditatom (Člen) 29.11.2009 12:31:53 Offline |
Progear 650 psal:jen tak mezi náma.. tvrdit to nechci, ale sem si defakto jistej, že varianta 66kw měla tachometr jen do 210... a ne jako ve videu 240, to měli silnější motorizace.... tagže nevim, proč tam píšou to vo tom 66kw, když vycházej nejspíš ze silnější motorizace...
ten borec si ze 66kw ochcavky udělal to co je na videu včetně přemrdání interéru, motoru a podvozku včetně tachometru
psst starší kusy maj tacho do 220km/h![]()
Progear 650 psal:jen tak mezi náma.. tvrdit to nechci, ale sem si defakto jistej, že varianta 66kw měla tachometr jen do 210... a ne jako ve videu 240, to měli silnější motorizace.... tagže nevim, proč tam píšou to vo tom 66kw, když vycházej nejspíš ze silnější motorizace...
...nemáš pravdu tak jak to píšou je pravda.Je to model od 7/2000
|
Progear 650 (Člen) 29.11.2009 16:00:29 Offline |
Michal Dk psal:Progear 650 psal:jen tak mezi náma.. tvrdit to nechci, ale sem si defakto jistej, že varianta 66kw měla tachometr jen do 210... a ne jako ve videu 240, to měli silnější motorizace.... tagže nevim, proč tam píšou to vo tom 66kw, když vycházej nejspíš ze silnější motorizace...
mno tak do 220kmh.... a ne do 240kmh... asig má jiné budíky jak píše Tom....
rok 2002 například... 66kw....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Banditatom (Člen) 29.11.2009 17:09:27 Offline |
Progear 650 psal:Michal Dk psal:Progear 650 psal:jen tak mezi náma.. tvrdit to nechci, ale sem si defakto jistej, že varianta 66kw měla tachometr jen do 210... a ne jako ve videu 240, to měli silnější motorizace.... tagže nevim, proč tam píšou to vo tom 66kw, když vycházej nejspíš ze silnější motorizace...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 768x75.jpg
ty budíky jsou s RS![]()
Banditatom psal:Progear 650 psal:Michal Dk psal:
...nemáš pravdu tak jak to píšou je pravda.Je to model od 7/2000mno tak do 220kmh.... a ne do 240kmh... asig má jiné budíky jak píše Tom....
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 768x75.jpgty budíky jsou s RS
Takže stejný budíky,akorát nalepenej podklad do 240km/h a hnedka je z toho nadupaná kára![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 psal:Michal Dk psal:Progear 650 psal:jen tak mezi náma.. tvrdit to nechci, ale sem si defakto jistej, že varianta 66kw měla tachometr jen do 210... a ne jako ve videu 240, to měli silnější motorizace.... tagže nevim, proč tam píšou to vo tom 66kw, když vycházej nejspíš ze silnější motorizace...
![]()
a to jsem ji měl taky tu 66 asi skleroza![]()
|
Banditatom (Člen) 29.11.2009 18:28:41 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:Progear 650 psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 768x75.jpgty budíky jsou s RS
Takže stejný budíky,akorát nalepenej podklad do 240km/h a hnedka je z toho nadupaná kára
ty on to má ale upravené komplet na RS
nešel bych do toho ale proti gustu ....
No a podívejte se do inzerátů,impréza f turbu už nestojí takovej balík jak dříf a jenom tak něco na to nemá
Kamoš má WRX STI a je to nechutná záležitost,kór v jeho rukách,nikdy ho napotkám jinak jak "dveřma napřet"
To je jedna z hraček co bych byl ochotnej vyměnit za mašinu![]()
VikecB12 psal:No a podívejte se do inzerátů,impréza f turbu už nestojí takovej balík jak dříf a jenom tak něco na to nemá
Kamoš má WRX STI a je to nechutná záležitost,kór v jeho rukách,nikdy ho napotkám jinak jak "dveřma napřet"
To je jedna z hraček co bych byl ochotnej vyměnit za mašinu
![]()
![]()
fůůůůj styť se !!!
a běž se vomlivit do garáže !!!
Bandit pičo
Fresh Man psal:VikecB12 psal:No a podívejte se do inzerátů,impréza f turbu už nestojí takovej balík jak dříf a jenom tak něco na to nemá
fůůůůj styť se !!!
V garage stojí felda ![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fresh Man psal:VikecB12 psal:No a podívejte se do inzerátů,impréza f turbu už nestojí takovej balík jak dříf a jenom tak něco na to nemá
fůůůůj styť se !!!
Vogo fakt
Motorky byly můj život vot mala,asi vot 10ti roků nesním vo ničem jiným,ale trochu mě sere dnešní doba a to kam se ty motorky vydaly,prostě se z nich stala tuctová spotřební záležitost stejně jako obyčejný auta
Asi skončím u nějaké stavby s motorem S&S![]()
Motorku asi budu mít doma vždycky nějakou,uplně se toho asi nevzdám nikdy
,jenom už z toho nemám takovou radost a nadšení jako přet pár rokama....Nebo sem měl jenom blbou sezónu a příští bude lepčí a zase mě to chytne![]()
![]()
VikecB12 psal:Fresh Man psal:VikecB12 psal:No a podívejte se do inzerátů,impréza f turbu už nestojí takovej balík jak dříf a jenom tak něco na to nemá
fůůůůj styť se !!!
a běž se vomlivit do garáže !!!Vogo fakt
Motorky byly můj život vot mala,asi vot 10ti roků nesním vo ničem jiným,ale trochu mě sere dnešní doba a to kam se ty motorky vydaly,prostě se z nich stala tuctová spotřební záležitost stejně jako obyčejný auta
Asi skončím u nějaké stavby s motorem S&S
Motorku asi budu mít doma vždycky nějakou,uplně se toho asi nevzdám nikdy,jenom už z toho nemám takovou radost a nadšení jako přet pár rokama....Nebo sem měl jenom blbou sezónu a příští bude lepčí a zase mě to chytne
nebul pyčo![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
..Vikecu,a co tohle http://www.evisor.tv/tv/custombikes/spe … -10522.htm
..mě se to páči jak cyp..![]()
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..Vikecu,a co tohle http://www.evisor.tv/tv/custombikes/spe … -10522.htm
..mě se to páči jak cyp..
nějak se tomu nechce zatáčet![]()
ale jinak stará škola![]()
![]()
Pšán psal:..Vikecu,a co tohle http://www.evisor.tv/tv/custombikes/spe … -10522.htm
..mě se to páči jak cyp..
...du si vyměnit spodní prádlo, bo sem se asik připochcal![]()
![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Pšán psal:..Vikecu,a co tohle http://www.evisor.tv/tv/custombikes/spe … -10522.htm
..mě se to páči jak cyp.....du si vyměnit spodní prádlo, bo sem se asik připochcal
Nebuď měkejš,přece se nebudeš převlíkat kvuli jednomu připochcání. Džíska nasáklá olejem,pivem,benzínem a samo taky chcánkama ten smrad přerazí![]()
![]()
![]()
|
Progear 650 (Člen) 30.11.2009 19:02:25 Offline |
Michal Dk psal:Progear 650 psal:Michal Dk psal:
...nemáš pravdu tak jak to píšou je pravda.Je to model od 7/2000mno tak do 220kmh.... a ne do 240kmh... asig má jiné budíky jak píše Tom....
a to jsem ji měl taky tu 66 asi skleroza
f pohodě...![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:Filous psal:Pšán psal:..Vikecu,a co tohle http://www.evisor.tv/tv/custombikes/spe … -10522.htm
..mě se to páči jak cyp.....du si vyměnit spodní prádlo, bo sem se asik připochcal
Nebuď měkejš,přece se nebudeš převlíkat kvuli jednomu připochcání. Džíska nasáklá olejem,pivem,benzínem a samo taky chcánkama ten smrad přerazí
...máš recht, biker má bejt furt trochu připochcanej a mezi prstama musí mít puchejře, jag usíná na hajzlech s cigárem v ruce![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 19:47:13 Offline |
ross psal:Pšán psal:..Vikecu,a co tohle http://www.evisor.tv/tv/custombikes/spe … -10522.htm
..mě se to páči jak cyp..nějak se tomu nechce zatáčet
ale jinak stará škola
no rovně to umí pěkně...hlavně ,že tam má upsidy ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...du si vyměnit spodní prádlo, bo sem se asik připochcalNebuď měkejš,přece se nebudeš převlíkat kvuli jednomu připochcání. Džíska nasáklá olejem,pivem,benzínem a samo taky chcánkama ten smrad přerazí
...máš recht, biker má bejt furt trochu připochcanej a mezi prstama musí mít puchejře, jag usíná na hajzlech s cigárem v ruce
![]()
No jistě,tak je to správně![]()
![]()
![]()
VikecB12 psal:Vogo Filousi,sme se měli potkat nekdy v 60.letech někde ve Frisku,nebo f L.A.,by sme asi byli kamoši v nějakejch hustejch MC klubech
To bys nesměl bejt tak mladej vocas a nesměl by ses narodit v tejdle prdeli ![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Vogo Filousi,sme se měli potkat nekdy v 60.letech někde ve Frisku,nebo f L.A.,by sme asi byli kamoši v nějakejch hustejch MC klubech
To bys nesměl bejt tak mladej vocas a nesměl by ses narodit v tejdle prdeli
Tak vo tom žádná
Dneska už bych byl starej vyžilej kmet,s pěkně rozpitejma kérkama,třesoucí se tělo z užívání LSD v mládí a žijící někde v nevadské poušti v přívěsu airstream![]()
![]()
![]()
![]()
VikecB12 psal:Vogo Filousi,sme se měli potkat nekdy v 60.letech někde ve Frisku,nebo f L.A.,by sme asi byli kamoši v nějakejch hustejch MC klubech
bys potkal tak akorát svoje prarodiče, když přemešleli, jestli udělaj jednoho z tvých rodičů![]()
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Vogo Filousi,sme se měli potkat nekdy v 60.letech někde ve Frisku,nebo f L.A.,by sme asi byli kamoši v nějakejch hustejch MC klubech
To bys nesměl bejt tak mladej vocas a nesměl by ses narodit v tejdle prdeli
Tak vo tom žádná
Dneska už bych byl starej vyžilej kmet,s pěkně rozpitejma kérkama,třesoucí se tělo z užívání LSD v mládí a žijící někde v nevadské poušti v přívěsu airstream
...Vikecu, koukam že máme stejný přectavy vo důchodu
...eště ti u toho érstrýmu chybí přivázanej na pořádnym řetězu starej vypelichanej kojot s vychraptanym štekotem a za nim vjetrný čerpadlo na vodu
...no a jednou za čas, dokuť se na tech H-D udržíme, by sme mohli zajet do Tijuany na vejlet za holkama a dovíst ňákej matroš, aby bylo po večerech co zhulit, no samo, že ňáký to kilčo by sme střelili, bo z něčeho žít musíš...jo a eště, musíme mít pikapa...Dodge nebo GM, bes toho seš v nevadský poušti jag bez nohy![]()
![]()
![]()
Filous psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
To bys nesměl bejt tak mladej vocas a nesměl by ses narodit v tejdle prdeliTak vo tom žádná
Dneska už bych byl starej vyžilej kmet,s pěkně rozpitejma kérkama,třesoucí se tělo z užívání LSD v mládí a žijící někde v nevadské poušti v přívěsu airstream
...Vikecu, koukam že máme stejný přectavy vo důchodu
...eště ti u toho érstrýmu chybí přivázanej na pořádnym řetězu starej vypelichanej kojot s vychraptanym štekotem a za nim vjetrný čerpadlo na vodu
...no a jednou za čas, dokuť se na tech H-D udržíme, by sme mohli zajet do Tijuany na vejlet za holkama a dovíst ňákej matroš, aby bylo po večerech co zhulit, no samo, že ňáký to kilčo by sme střelili, bo z něčeho žít musíš...jo a eště, musíme mít pikapa...Dodge nebo GM, bes toho seš v nevadský poušti jag bez nohy
![]()
A f pikapu na zadním vokně držák s pěkně zakrácenou brokovnicou,kdyby jako byl v tijuaně nějakej trabl při kšeftu![]()
![]()
![]()
sme šilini jak sviň![]()
![]()
![]()
Stránky: 1