Nejsi přihlášen
Uz maji funkcni system k prepisovani vozidel ?
Zdar ,
chtel jsem se zeptat jestli si uz na dorpavnim zpravili system a je mozno prepisovat vozidla pac se zitra chystam jet 100 km abych mohl prepsat motku .... a 500.- za benal se mi nechce vyhodit aby mi na miste rekli ze nejde ![]()
WD club member.
Re: Uz maji funkcni system k prepisovani vozidel ?
Meloun psal:Co takhle zvednou telefon a zeptat se??
Tejden bych raději ještě počkal...jsi v Čechách...
Ne, ja sem na morave
![]()
Ptam se proto ze musim rano vyjet v pul sedme abych to stihnul a jeste prisel v cas do prace a o pul sedme mi asi tezko nekdo veme telefon na urade
![]()
Telefon sem zvednul ale v utery v tudle dobu se nedovolas nikde natoz tem lemram na urady
![]()
WD club member.
Včera bylo tuším pondělí..![]()
To jsi o tom jěště nevěděl??![]()
Ser na to-neni kam spěchat...zejtra si tam zavolej a zeptej se jich..když ti řeknou příští týden,tak si k tomu ještě jeden s klidným svědomím přidej...hlavné klídek![]()
PURE NAKED BIKE!
...systém na doprafkách měnili předminulej tejden f pátek a minulý pondělí uš sem normálně přihlašoval auta...teda tady u nás v Junge Bunslaw, ale my sme Evropa, tagže nevim jag u vás f Áziji![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...systém na doprafkách měnili předminulej tejden f pátek a minulý pondělí uš sem normálně přihlašoval auta...teda tady u nás v Junge Bunslaw, ale my sme Evropa, tagže nevim jag u vás f Áziji
..jestli někdo řeší prasklou žárovku v zad. světle, bude mít i s tímto problém ![]()
![]()
![]()
![]()
Mour psal:Filous psal:...systém na doprafkách měnili předminulej tejden f pátek a minulý pondělí uš sem normálně přihlašoval auta...teda tady u nás v Junge Bunslaw, ale my sme Evropa, tagže nevim jag u vás f Áziji
..jestli někdo řeší prasklou žárovku v zad. světle, bude mít i s tímto problém
prehlaseno ....... tak mi sezen tu zarovku frajo a mas u mne 5 pivek ![]()
![]()
! ! ! v yamaze , suzuki a kawasaki servisech ji neznaj a nemaj ! ted cekam na posledni obchod kde ji snad mozna budou mit pristi tyden ![]()
![]()
![]()
WD club member.
qwerty psal:Mour psal:Filous psal:...systém na doprafkách měnili předminulej tejden f pátek a minulý pondělí uš sem normálně přihlašoval auta...teda tady u nás v Junge Bunslaw, ale my sme Evropa, tagže nevim jag u vás f Áziji
prehlaseno ....... tak mi sezen tu zarovku frajo a mas u mne 5 pivek
![]()
! ! ! v yamaze , suzuki a kawasaki servisech ji neznaj a nemaj ! ted cekam na posledni obchod kde ji snad mozna budou mit pristi tyden
..kterákoliv mototechna či benzinka frájo
qwerty psal:Mour psal:Filous psal:...systém na doprafkách měnili předminulej tejden f pátek a minulý pondělí uš sem normálně přihlašoval auta...teda tady u nás v Junge Bunslaw, ale my sme Evropa, tagže nevim jag u vás f Áziji
prehlaseno ....... tak mi sezen tu zarovku frajo a mas u mne 5 pivek
![]()
! ! ! v yamaze , suzuki a kawasaki servisech ji neznaj a nemaj ! ted cekam na posledni obchod kde ji snad mozna budou mit pristi tyden
...dyk je tam vobyčejná 21/5W, tag mi neřikej, že ji nemůžeš sehnat, dyk tu maj snat i f hračkárnách a pekárnách![]()
Filous > no to prave nemaj
viz nize. kdybych mnel original patice tak je svetlo uz davno funkcni. Nejakej pakos na nem delal elektriku doma na koleni ...
Mour > jiste ale psal jsem tady uz ze nemam original patice .... mam sklenenky .... nejsem maslo -> zavitinik vse vyresil a vse drzi jak ma
![]()
WD club member.
qwerty psal:Filous > no to prave nemaj
viz nize. kdybych mnel original patice tak je svetlo uz davno funkcni. Nejakej pakos na nem delal elektriku doma na koleni ...
Mour > jiste ale psal jsem tady uz ze nemam original patice .... mam sklenenky .... nejsem maslo -> zavitinik vse vyresil a vse drzi jak ma![]()
...sorry, netušil sem, že to máš zbastlený...
Filous > v pohode
![]()
> patice se sice daj predelat ale komu se chce pajet a piplat se s tim
pokud to pristi tyden nesezenu tak to budu muset predelat at tam pasnou origos a mam pokoj ![]()
WD club member.
qwerty psal:Filous > no to prave nemaj
Mour > jiste ale psal jsem tady uz ze nemam original patice .... mam sklenenky .... nejsem maslo -> zavitinik vse vyresil a vse drzi jak ma![]()
...taky jsem netušil, že to je zbastlený, na první pohled to světlo na fotce vypadá jako origo, na druhý už ne ![]()
Mour psal:qwerty psal:Filous > no to prave nemaj
...taky jsem netušil, že to je zbastlený, na první pohled to světlo na fotce vypadá jako origo, na druhý už ne
sice pozde ale prece sis toho vsimnul
![]()
WD club member.
Stránky: 1