Nejsi přihlášen
|
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 14:27:51 Offline |
Re: laďák - hluk
s vložkou je to lehce ,ale opravdu lehce hlasitější seriovka.bez vložky to je fáááájn a za jízdy to ani nepoznáš...nadávat budou tak max. ostatní a ti co pojedou za tebou![]()
![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:s vložkou je to lehce ,ale opravdu lehce hlasitější seriovka.bez vložky to je fáááájn a za jízdy to ani nepoznáš...nadávat budou tak max. ostatní a ti co pojedou za tebou
jj, ixil je gut! ![]()
![]()
změna je život... měním čtyři za dva
|
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2008 14:34:26 Offline |
harris psal:K.a.s.y.m. psal:s vložkou je to lehce ,ale opravdu lehce hlasitější seriovka.bez vložky to je fáááájn a za jízdy to ani nepoznáš...nadávat budou tak max. ostatní a ti co pojedou za tebou
jj, ixil je gut!
Já mám teda rejsovej shark,ale ixila jsem slyšel a ![]()
![]()
![]()
Ixil je pěknej, hezký zpracování, taky jsem o něm přemejšlel, ale nakonec díky v podstatě okamžité dostupnosti vyhrál Alu Oval Rombo a ten je
Má vyndavací vložku a homologaci a nebyl nikterak drahej.
A sousedi mě teďka milujou![]()
Bandit rulezz!!!
jj líbí se mi
Je u něj celkem dobrá cena - www.rdmoto.cz cca 7600,- i s tim poslednim kolenem a je do deseti dnů....
jestli je to teda dobrá cena .....![]()
Libi se mi že je to ovál, ty hubený vejfuky mi bandasce moc vzhledově nesedí (asi jsem moc zvyklej na orig, už mám druhou bandasku se serií)
Jezdim za hranice - potřebuju (chci) homologaci - a navíc jak jsem psal, nechci aby to dělalo kravál (vím zní to divně, když chci laďák) ![]()
![]()
vOjTaB6 psal:Ixil je pěknej, hezký zpracování, taky jsem o něm přemejšlel, ale nakonec díky v podstatě okamžité dostupnosti vyhrál Alu Oval Rombo a ten je
Má vyndavací vložku a homologaci a nebyl nikterak drahej.
A sousedi mě teďka milujou
na koilk te vysel Rombo![]()
Už sem to tady psal i dával.
Mám tohodle IXILa
a zvouček to má takovejhle:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/IXIL.mp3
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Už sem to tady psal i dával.
Mám tohodle IXILa
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/IXIL.jpg
a zvouček to má takovejhle:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/IXIL.mp3
hezkej zvouček...změnila se nějak spotřeba,výkon a nechával jsi na něj štelovar motor....asi ho dám taky...už víš jak s tou homologací???
Když nejezdím,tak tvořím...
IXIL má fajnový zpracování, dostaneš ho včetně polosvodu s homologací, cena odpovídající kvalitě, z namontovanou vložkou už si slyšet a když ji vyndáš tak před tebou všichni skáčou do stoky bo si myslí že to tam nouzově pokládá Gripen![]()
Pajk psal:IXIL má fajnový zpracování, dostaneš ho včetně polosvodu s homologací, cena odpovídající kvalitě, z namontovanou vložkou už si slyšet a když ji vyndáš tak před tebou všichni skáčou do stoky bo si myslí že to tam nouzově pokládá Gripen
![]()
![]()
![]()
Když nejezdím,tak tvořím...
Miras psal:má někdo představu kolik stojí samotnej poslední kus svodu? - kdybych koupil výfuk bez... hm teď mě napadá že nejspíš bude zakončení (montáž k výfuku) u každýho výfuku jiný, co?
No, jestli pojedeš pro ten Rombo, tak ten je i s mezivodem, ale bacha ať u něj máš i objímku, já na ní potom 14 dní čekal, ale dali mi jí gratis a ještě prezent za čekání atd. Jo a nevím, jestli ho nebueš muset objednat, Polo je takový spíš na cetky a hadry apod.,tý techniky tam skladem moc nemaj.
Bandit rulezz!!!
no já pojedu do itálie tak tam juknu co je a když tak mi to objednaj a další tejden při cestě nazpět to vyzvednu, to problem není. Co je zač ten rombo? kvalitní zpracování/zvuk/cena? dělaj ovál? Včera jsem se koukal na net a nějak jsem u nich nic moc nebjevil.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2008 11:45:46 Offline |
Luky psal:Joo hoši, krásnéj zvuk má shark.Nic lepšího sem neslyšel!
![]()
taky mám
.........Ještě dotaz jak se jmenuje dneska ta firma co dělal Shark..prej se přejmenovali.
kroupicz psal:poradíte mi na léto pneumatiky na Suzu gsf600 N , r.v.98 díky mazáci....
1. dopln si profil
2. tohel je o vejfuckách
3. hledej šmudlo, je to tady propíraný všude možně v jinejch vláknech. Jinak záleží jestli střelec nebo turista. Projeď si třeba starý diskuze a pak se ptej, je to dycky silně INDIVIDUÁLNÍ!
Bandit 4EVER!!!
SLUGI psal:... sem měl na B12 IXIL a zvuk
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … opieMB.jpg
namašlený![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ydom psal:Pajk psal:IXIL má fajnový zpracování, dostaneš ho včetně polosvodu s homologací, cena odpovídající kvalitě, z namontovanou vložkou už si slyšet a když ji vyndáš tak před tebou všichni skáčou do stoky bo si myslí že to tam nouzově pokládá Gripen
Tak jsem ho namontoval. Zvuk s vložkou parádní, bez vložky vostrej zvuk a po ubrání střílení jak v nascar :))
Mladá mi po příjezdu řekla, že jezdim jak prase, neb vše slyšela ![]()
![]()
Stránky: 1