Nejsi přihlášen
Moje první tlama
Tak si v klídečku včera jezdim a mam radost že sem najel mých prvních 1000km z ničeho nic mě v zatáčce ustřeli kolo a už sem ležal pod svodidly
naštesti sem jel tak 30 kmh:Ve 4 sme měli co delat ju od taď dostat tak tam byla pěkně šprajcla.Mám Ťuklu nádrž, praskly přední blatník,ohlé řídítka,urvany kryt budiku a předni vidlica sa mně taky nějak nezdá chci se zeptat kolik mně tak vyjde oprava v autorizovaném servisu aspon zhruba cca diky moc a hodně stěstí na cestách![]()
![]()
METAL FOREVER
Re: Moje první tlama
Polo psal:Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????
Nevim presně začal sem najiždět do zatácky a naraz sa motorka cela dost silne zavlnila a narovnala já jel proti svodidlam zacal sem brzdit a jenom že uz sem byl moc blizko krajnice a tam byl štěrk no jo no neskušenost![]()
METAL FOREVER
Wikky psal:Polo psal:Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????
Nevim presně začal sem najiždět do zatácky a naraz sa motorka cela dost silne zavlnila a narovnala já jel proti svodidlam zacal sem brzdit a jenom že uz sem byl moc blizko krajnice a tam byl štěrk no jo no neskušenost
si cumel po kozach co![]()
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Wikky psal:Polo psal:Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????
Nevim presně začal sem najiždět do zatácky a naraz sa motorka cela dost silne zavlnila a narovnala já jel proti svodidlam zacal sem brzdit a jenom že uz sem byl moc blizko krajnice a tam byl štěrk no jo no neskušenost
si cumel po kozach co
![]()
![]()
![]()
![]()
METAL FOREVER
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2008 20:35:50 Offline |
shrnutí opravy SV při upadnutí na bok v asi 40 km/h..blinkr,brzdová páčka a zrcátko 1500 kč v Yacomi samolepky z motolepo 400 kč....výfuk rozleštěn vlastnoručně...páčka zadní brzdy a držák stupačky srovnán kamarádama za lahvinku rumu...oboje brýle a vidle a srovnání asi po předchozím kreši(nevím nepřipadá mi že bych to uhnul já) 800 Kč.Svaření kapot protislužbou za jinou praci z mojí strany.Srovnání chladiče plus rozleštění okrasných boku samodomo .Barva na celou moto 2200 kč kolik bude stát lakýra uvidíme ale asi 2000 kč..no a to nepočítám,že pod lak jsem si to připravil sám.Když to sčítnu tak 6900 a to v tom, nejsou asi nějaký drobnosti a moje práce....takže myslím,že do 10 000 se vejdeš.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sonyk psal:Wikky psal:Polo psal:Wikky: jaktože ti to ustřelilo v tak malý rychlosti? bylo mokro nebo tam byl štěrk????
si cumel po kozach co
a nebo se ohlídnul za hamrem v limuzině ne?![]()
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Wikky psal:Tak si v klídečku včera jezdim a mam radost že sem najel mých prvních 1000km z ničeho nic mě v zatáčce ustřeli kolo a už sem ležal pod svodidly
naštesti sem jel tak 30 kmh:Ve 4 sme měli co delat ju od taď dostat tak tam byla pěkně šprajcla.Mám Ťuklu nádrž, praskly přední blatník,ohlé řídítka,urvany kryt budiku a předni vidlica sa mně taky nějak nezdá chci se zeptat kolik mně tak vyjde oprava v autorizovaném servisu aspon zhruba cca diky moc a hodně stěstí na cestách
Hoj, pokud to dáš do Suzuki tak si připrav minimálně třicet hadrů!!! vlastní zkušenost. Jen pro zajímavost, jedna trubka do vidlic stojí něco málo přes 5000! ![]()
![]()
změna je život... měním čtyři za dva
Stránky: 1