Nejsi přihlášen
viděli jste ve zprávách toho dementa???.....
...co protestoval proti nezodpovědným motorkářům co jezděj rychle a bez helmy.....ten mě fakt pobavil....![]()
on přijede na sraz té akce jak prase bez helmy a ještě si rozbije hubu přímo před kamerou....a rovnou sanitkou pryč....![]()
Re: viděli jste ve zprávách toho dementa???.....
nejdriv sem si taky rikal jakej to je demnet...
pak sem si to pustil a pauzoval a bylo tam docela zretelne videt, jak do toho sel smykem, proste kluk,kaskader, co byl dobre zaplacenej a vedel jak ve spravnou chvili na spravnym miste spadnout.
nakonec sem dement ja, ze sem na to ty ,,spravnacky" nove skocil![]()
...sam mezi jebkarema...
no nova je silna,zkus si to pustit pomalejc a uvidis...
taky bys vyjel na motorce ve znackovejch hadrech z kuze bez rukavic a helmy a pri prvni prilezitosti si dal do drzky???
a zrovna kdyz tam je takovehle mitink brifink brejnstorming na tema motorkari bez helmy,jezdej jak prasata...![]()
zda se mi to hodne pritazeny za vlasy,to vidim na nahodu tak 1 k milionu![]()
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:no nova je silna,zkus si to pustit pomalejc a uvidis...
taky bys vyjel na motorce ve znackovejch hadrech z kuze bez rukavic a helmy a pri prvni prilezitosti si dal do drzky???
a zrovna kdyz tam je takovehle mitink brifink brejnstorming na tema motorkari bez helmy,jezdej jak prasata...
zda se mi to hodne pritazeny za vlasy,to vidim na nahodu tak 1 k milionu
já věřím, že takovej blb se najde i bez novy.....
i když.....
co tam delal pica brzdil zadni ne lempl dobrej magurek. jinak sem vlit na jedno vido na tn.cz 300km po dalnici. a ta diskuze tam takovy drsny reci tech plechovkaru. by si zaslouzili kulku nektery pokud je pravda to co delaj a pral bych jim aby je sejmul nejakej tahac nalozenej treba kovovejma traverzama a ty aby jim rozparali tela smejdum. Nevim co proti nam maj. kdyz jede auto po dlanici 300 tak to nidko neresi pac ma auto . zaje..ny media a hlavne nova
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:co tam delal pica brzdil zadni ne lempl dobrej magurek. jinak sem vlit na jedno vido na tn.cz 300km po dalnici. a ta diskuze tam takovy drsny reci tech plechovkaru. by si zaslouzili kulku nektery pokud je pravda to co delaj a pral bych jim aby je sejmul nejakej tahac nalozenej treba kovovejma traverzama a ty aby jim rozparali tela smejdum. Nevim co proti nam maj. kdyz jede auto po dlanici 300 tak to nidko neresi pac ma auto . zaje..ny media a hlavne nova
Tak tak naprosto souhlasim !!!
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
LukinB6 psal:No ten byl super,
také mě velice pobavil. Ale bohužel ostatní se chtěli zastat nás ostatních slušných
a tenhle to opět celé sprasil. Takže stále máme špatnou pověst. Bandit
ja by som povedal, ze este horsiu...
mne to cele prijde, jakoby si to natocila nova sama pro sebe.Dohoukala par hercu,voblikli je do kozenejch hader, postavili tam par motorek a jako tresnicku si zaplatili nejakyho filmovyho kaskadera, kterej tam udelal tohle. Ten pad vypadal jako z nejakyho akcniho filmu, pak strih a ostatni motorkari utikejte k nemu a delejte jakoze mu chete pomoct![]()
![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
je to cele divne ale ty lidi tomu zase uveri asi si nahraju video nejakejch blaznu v autech pridam videa z youtube a pokusim se to prezentovat vsude na netu treba se toho tv nova taky chyti
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
VikecB12 psal:Byla to hovno rychlost,až se mě to s tou sanitkou zdálo jako fraška. Normálně by stoupl,zanadával a zvedl by bajk ze země....
jojo jini padaj ve vetsich rychlostech a odchazeji po svych viz. GP, SBK atd....
B12 neni uz je autobus :)
Zapůsobilo to na mě tak, že motorkáři jsou všichni vylízaný hovada a tečka. Jestli to bylo tak či onak, 90% národa to vidělo patrně stejně, takže jsme se nikam nedostali a gesto asociace motorkářů je v pr...
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/kaskade … html#video
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Zapůsobilo to na mě tak, že motorkáři jsou všichni vylízaný hovada a tečka. Jestli to bylo tak či onak, 90% národa to vidělo patrně stejně, takže jsme se nikam nedostali a gesto asociace motorkářů je v pr...
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/kaskade … html#video
...
myslim ze vylizany hovada sou fsici co cumej na zpravy tv nova![]()
a ti at si myslej co chtej
![]()
![]()
![]()
![]()
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
|
jirka silver (Člen) 21.07.2008 10:50:10 Offline |
Jarken není žádné hovado.
Dal kladiváři 14 let a tak to má být.![]()
Díky tv vidím,že se má dobře a nikde s tím nekřapnul.
Najdete nás na každém kilometru
Loser psal:mne to cele prijde, jakoby si to natocila nova sama pro sebe.Dohoukala par hercu,voblikli je do kozenejch hader, postavili tam par motorek a jako tresnicku si zaplatili nejakyho filmovyho kaskadera, kterej tam udelal tohle. Ten pad vypadal jako z nejakyho akcniho filmu, pak strih a ostatni motorkari utikejte k nemu a delejte jakoze mu chete pomoct
ten s těma zelenejma rukávama byl nedávno v televizi v pořadu máte slovo a mluvil za motorkáře. Myslím, že pokud to bylo dohodnutý, tak v tom ti motorkáři nejeli![]()
ale možná se pletu![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Novácká antimotorkářská nálada a celkově medializace nezodpovědných motorkářů je znát na každým kroku, ale neviděl bych to na nastrčenou figurku... Takových kreténů potkávám na cestách denně, tak proč zrovna tam by se neměl vyskytovat? ![]()
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
jen teda jako nevim, ceho tim protestem (nebo co to melo byt) chteli soudruzi motorkari docilit![]()
![]()
Si jako prijeli pred novu zapalit cigo a pokecat si vo tom, jaky srance vo nich vysilaji?![]()
![]()
To si meli dat teda spis sraz na Dube na benzince - bylo by jich tam aspon vic a podobnejch maseru je tam tolik, ze by na to TyVy Hovne nestacily jedny zpravy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
|
Banditatom (Člen) 22.07.2008 17:58:00 Offline |
Je to vůl natvrdlá to je vše. TV hovna stejnak bude házet špínu takže je mi to u ![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1