Nejsi přihlášen
Tak jsem to udělal,majitelé zbrojáku poraďte!
Z 13ti nás to udělalo jen 5,dělal jsem si pouze A,B,E, bo po Déčku netoužím,neb být hustým MC v uniformě MP mne fakt neláká![]()
A být hustohustým týpkem co má pořád nějaké to "bumbum" u sebe už vůbec ne-takže malá masérská prďavka s pouzrem na noze nebo v upoceným podpaží už vůbec ne![]()
Mám to do batůžku na kolo a na motorku,pro zábavu při vyjížďce trošku zablbnout na střelnici,šup zpět do batůžku a na pifko s fernetem![]()
Takže řeším: CZ 75 SP-01 Shadow nebo jen CZ 75 SP-01,v podstatě se to liší jen mířidly,ale nevím jestli má cenu si pořizovat náchylnou světlovodnou mušku![]()
Poraďte ![]()
![]()
![]()
Jo,a po Glocku netoužím bo jsem patriot a kutil,takže funkční háj-tech v kterým se nemusím vrtat mne neláká a je mi u ![]()
![]()
A taky mám ve Zbrojovce UB slevu až oči přechází![]()
![]()
God Save The Queen!
Re: Tak jsem to udělal,majitelé zbrojáku poraďte!
pro kellysaura od ABika:
Pokud to dostaneš za lepší cenu, tak do toho jdi. 9mm je ještě poměrně levné střelivo, 18 ran ve špajzce sice nikdy na střelnici nevyužiješ, ale budeš vypadat jako drsňák
. Doporučuju tu s tím světlovodem - chceš to na střelnici a ne denní nošení v otevřeném pouzdře = do batůžku to dáš v kufříku, na střelnici to do něj zase schováš a jedeš domů. K pistoli si myslím není co říct, je to osvědčená zbraň. Ovšem mezi námi děvčaty s onou ráží moc parády neuděláš
, správný lauf začíná na .45 ![]()
![]()
![]()
Za standardních 21000,- bych to nekoupil. Pokud ti to dá někdo tak za 15000, tak je to výborný polotovar k ladění ![]()
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Jediný co mi trošku vadí je že jsem ortodoxní levák![]()
![]()
45? Stím taky střílím,a přebíjený střelivo se dá taky utáhnout![]()
Ale na mých 1200ran měsíčně bohatě stačí přebíjené 9mm,a 45 + 357 magnum kollty si zatím půjčuji,to bude možná další krok![]()
God Save The Queen!
Měl jsem 75, 85 a 83 ( tu ještě mám ), dřív jsem chodil hodně střílet ( měl jsem to zadarmo
), zkusil jsem toho dost a musím řict že CZ byli vždycky hodně přesné a to i na větší vzdálenosti od 20m nahoru, pokud máš možnost za dobrou cenu, já osobně bych neváhal.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Kelly01 psal:Mám to do batůžku na kolo a na motorku,pro zábavu při vyjížďce trošku zablbnout na střelnici,šup zpět do batůžku a na pifko s fernetem
Mno abys s tímhle přístupem o ten zbroják zas rychle nepřišel ![]()
5 ze 13?? docela malý skóre, nás to dělalo asi 35 a všeci prospěli, ale to bylo v roce 2001, jiný podmínky ![]()
Kam nevidím, tam nepospíchám
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2008 19:02:04 Offline |
Kelly01 psal:Jediný co mi trošku vadí je že jsem ortodoxní levák
45? Stím taky střílím,a přebíjený střelivo se dá taky utáhnout
Ale na mých 1200ran měsíčně bohatě stačí přebíjené 9mm,a 45 + 357 magnum kollty si zatím půjčuji,to bude možná další krok
tak pokud si dobře pamatuju z dob kdy jsem ještě chodil hodně střílet tak ČZ se nechali přestavět na levorukej provoz skoro všechny.
Nebo jsem tu tvojí větu se smajlíkama nepochopil.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pochopil,otázka je na kolik mi úprava SP na levorukou navýší cenu,abych nakonec nezkončil u 85 combat![]()
Odpad byl velke,6 neudělalo testy a dva zkoušky,1 zavřel brokovnici hlavní a ne pažbou,druhej vystřelil z brokovnice do dvou terčů po dvou výstřelech,třetí terč nepoužil a měl vymalováno...
God Save The Queen!
Glock4ever ![]()
jsem sice taky docela patriot co se týká našich výrobků, ale jestli nebudeš jen na střelnici, ale občas i venku, pak pokud vytáhneš kvér, použít ho prostě musíš...
a čekat bouchne, nebnouchne, je docela hra pro větší frajery, než jsem já ![]()
to bohužel platí i o SB střelivu ![]()
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2008 19:30:10 Offline |
luboss psal:Glock4ever
jsem sice taky docela patriot co se týká našich výrobků, ale jestli nebudeš jen na střelnici, ale občas i venku, pak pokud vytáhneš kvér, použít ho prostě musíš...
a čekat bouchne, nebnouchne, je docela hra pro větší frajery, než jsem já
to bohužel platí i o SB střelivu
tohle je na další diskuzi ![]()
![]()
![]()
Kelly01 psal:Jediný co mi trošku vadí je že jsem ortodoxní levák
45? Stím taky střílím,a přebíjený střelivo se dá taky utáhnout
Ale na mých 1200ran měsíčně bohatě stačí přebíjené 9mm,a 45 + 357 magnum kollty si zatím půjčuji,to bude možná další krok
Vypouštění závěru to má myslím oboustranné a pojistku při střelbě jenom na střelnici moc nepoužiješ, takže bych to neviděl zas tak dramaticky.
Za kolik kupuješ přebíjené 9mm? To se přece nemůže vyplatit tlačit ![]()
ABik
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2008 20:37:00 Offline |
Hulibrk psal:bobule psal:hlavně si nekupuj žádnej velkej kalibr nebo ti to vyhází titanový ramena a budeš v
takze jedyne tohle:
http://www.justpistols.co.uk/automag_001.jpg
oblíbená zbraň spisovatele Kulhánka ![]()
![]()
![]()
2.80 pokud se nesekaj, nejsou ocelovy, nezasiraj mechanismus... pak je to dobry ![]()
asi magnetujou, co? :D :D :D
ale aby pak CZ nebyla na 2tis ran a fertig
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
SLUGI psal:... pokud občas zajdeš na střelnicu tak to neřeš
... pokud se ovšem pohybuješ v Brně v ulicích jako Bratislavská, Cejl, Francouzská ap. tak bych to pak viděl na tohle![]()
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/gun1.jpg
ta by se mi líbila na střeše auta jééééééé![]()
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:SLUGI psal:... pokud občas zajdeš na střelnicu tak to neřeš
... pokud se ovšem pohybuješ v Brně v ulicích jako Bratislavská, Cejl, Francouzská ap. tak bych to pak viděl na tohle![]()
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/gun1.jpgta by se mi líbila na střeše auta jééééééé
...já bych si jí nainstaloval do vokna v ložnici a dycky přet spanim bych si zahrál takovou akční gamesu s mejma spoluvopčanama![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Baltazar psal:SLUGI psal:... pokud občas zajdeš na střelnicu tak to neřeš
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … I/gun1.jpgta by se mi líbila na střeše auta jééééééé
...já bych si jí nainstaloval do vokna v ložnici a dycky přet spanim bych si zahrál takovou akční gamesu s mejma spoluvopčanama
..jako na plísňáky ![]()
o Phantomovi nepřemýšlíš? Je přeci jenom lehčí.
Měl jsem pětasedmu a Glocka. Váhový rozdíl byl docela znát i když to taháš v tašce. Nakonec jsem dal čízu pryč a pořídil si místo toho něco lepšího - Tauruse trackera 357 ![]()
ty vole, to je svět, slepec kupuje kvér, starče, Ty potřebuješ hlasový navádění, světlovodná muška je Ti na ![]()
takový ty zvonečky, co maj slepci v balónu na ten jejich "fotbal" ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:ty vole, to je svět, slepec kupuje kvér, starče, Ty potřebuješ hlasový navádění, světlovodná muška je Ti na
takový ty zvonečky, co maj slepci v balónu na ten jejich "fotbal" ...
ja myslel ze to ma jako na eutanazii. tagze ho miridla nezajimaj ![]()
Bandit pičo
Fresh Man psal:huskyb12 psal:ty vole, to je svět, slepec kupuje kvér, starče, Ty potřebuješ hlasový navádění, světlovodná muška je Ti na
takový ty zvonečky, co maj slepci v balónu na ten jejich "fotbal" ...ja myslel ze to ma jako na eutanazii. tagze ho miridla nezajimaj
No jo,ale v tom případě by na Kellyho tělesnou schránku bohatě stačila flobertka![]()
![]()
![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Fresh Man psal:huskyb12 psal:ty vole, to je svět, slepec kupuje kvér, starče, Ty potřebuješ hlasový navádění, světlovodná muška je Ti na
takový ty zvonečky, co maj slepci v balónu na ten jejich "fotbal" ...ja myslel ze to ma jako na eutanazii. tagze ho miridla nezajimaj
No jo,ale v tom případě by na Kellyho tělesnou schránku bohatě stačila flobertka
prt dyt je samej titaan
Bandit pičo
Kelly01 psal:Z 13ti nás to udělalo jen 5,dělal jsem si pouze A,B,E, bo po Déčku netoužím,neb být hustým MC v uniformě MP mne fakt neláká
A být hustohustým týpkem co má pořád nějaké to "bumbum" u sebe už vůbec ne-takže malá masérská prďavka s pouzrem na noze nebo v upoceným podpaží už vůbec ne
Mám to do batůžku na kolo a na motorku,pro zábavu při vyjížďce trošku zablbnout na střelnici,šup zpět do batůžku a na pifko s fernetem
Takže řeším: CZ 75 SP-01 Shadow nebo jen CZ 75 SP-01,v podstatě se to liší jen mířidly,ale nevím jestli má cenu si pořizovat náchylnou světlovodnou mušku
Poraďte
Jo,a po Glocku netoužím bo jsem patriot a kutil,takže funkční háj-tech v kterým se nemusím vrtat mne neláká a je mi u
A taky mám ve Zbrojovce UB slevu až oči přechází
Kelly : ptal sem se esi mas fak i A![]()
![]()
Bandit pičo
|
Banditatom (Člen) 22.12.2008 12:52:53 Offline |
kup CZ 50
stará mrdka,drahý střelivo, špatná dostunost ND ale pojí mě k ní citové pouto![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...jen blbněte s kvérama
...někerý jedinci sou rádi, že udržej moč a hrnou se do pistolek
...a nejrači by hnet Desert Eagle,co??? ...ty testy by měli zpřísnit!!! ...jag může dostat zbroják barvoslepej a šeroslepej invalida s vomezenou hybností??? ![]()
![]()
![]()
|
Banditatom (Člen) 22.12.2008 14:08:29 Offline |
Filous psal:...jen blbněte s kvérama
...někerý jedinci sou rádi, že udržej moč a hrnou se do pistolek
...a nejrači by hnet Desert Eagle,co??? ...ty testy by měli zpřísnit!!! ...jag může dostat zbroják barvoslepej a šeroslepej invalida s vomezenou hybností???
to kelly sejmi ho![]()
![]()
Kelly01: dokedy mas platny ten zbrojak??? nezapomen si ho nehat predlzit... (myslim platnost zbrojaku) u nas to je 90 dni pred ukoncenim platnosti... kua, ja som na to zabudol a len mi potom prisiel list od policie, ze mily pane prineste k odovzdaniu zbrojny preukaz a zbran do uschovy... kua... takze zbrojak je v ![]()
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
svatej psal:Filous: ty mu zkratka zavidis,bo ty ji este mit nemuzes,bouchacku. Bo jak psal Jiřík,na to este nejni svet pripravenej,abys ty mohl mit bouchacku.
...no ba![]()
Filous psal:Fresh Man psal:neboj Filous. vono se to blíží...
i na nás se dostane...myslíš???
...no tag teda uš aby to bylo a začla lovná sezóna
de to pomalu to máš recht... ale aspon máme čas se připravit![]()
taky sem netrpělivej...
Bandit pičo
Filous psal:Fresh Man psal:neboj Filous. vono se to blíží...
No tak myslím že kdyby konečně začla lovná sezóna,tak by byl ideál ten kvér co sem dával Slugi,ta rotačka![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
|
Banditatom (Člen) 23.12.2008 21:24:58 Offline |
ideální hračk na lov![]()
http://www.morozov.com.ua/images/t72-120-1l.jpg
|
inkvizitorr (Administrator) 23.12.2008 21:54:15 Offline |
wogo slepejm, senilním a zdrátovanejm gerontům a ještě ke všemu z moravy patří do ruky tak maximálně lopata nebo kleště na stromky![]()
![]()
doba je temná...
VikecB12 psal:Filous psal:Fresh Man psal:neboj Filous. vono se to blíží...
No tak myslím že kdyby konečně začla lovná sezóna,tak by byl ideál ten kvér co sem dával Slugi,ta rotačka
a gdo to bude živit....
to bude mít horčí spotřebu než morgoši.... ale ten požitek z toho za ty prachy asi stojí...
Bandit pičo
|
Banditatom (Člen) 23.12.2008 22:36:38 Offline |
Fresh Man psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...myslíš???...no tag teda uš aby to bylo a začla lovná sezóna
No tak myslím že kdyby konečně začla lovná sezóna,tak by byl ideál ten kvér co sem dával Slugi,ta rotačka
a gdo to bude živit....
to bude mít horčí spotřebu než morgoši.... ale ten požitek z toho za ty prachy asi stojí...
se složíme a bude erární![]()
![]()
Stránky: 1