Nejsi přihlášen
Dnešní pohádka !
hádejte co jsem dneska dělal?jo jo je to tak!pred garáží na dvorku a na silnici bylo sucho tak sem se jen tak bez helmy projel po vedlejší..chytla na podruhy a to sem nemel vyndanou baterku,nejdřív střílela jak kovboj ale pak se chytla ohřála a už jsem jel jak paša.asi čtvrt hodiny jsem jezdil sem a tam po sto metrové silnici,ale stálo to za to!
GSF 600 N Grease Lightning
Re: Dnešní pohádka !
Wana psal:hádejte co jsem dneska dělal?jo jo je to tak!pred garáží na dvorku a na silnici bylo sucho tak sem se jen tak bez helmy projel po vedlejší..chytla na podruhy a to sem nemel vyndanou baterku,nejdřív střílela jak kovboj ale pak se chytla ohřála a už jsem jel jak paša.asi čtvrt hodiny jsem jezdil sem a tam po sto metrové silnici,ale stálo to za to!
napodobne
ne neměl sem nic,sel sem kolem garaze tak me napadlo ze s ní cuknu aby se mi neprolezeli gumy a zakvrdlam nadrží aby se zamíchala,no ale nedalo mi to tak sem to zkusil!jo bez rukavic,jen v džínach a bunde,ruce sem mel pekne zmrzlí a hubu taky ale v ty radosti to je jedno hřálo me natšení.už aby bylo aspon 10stupnu..
Bodlinka psal:Wana psal:hádejte co jsem dneska dělal?jo jo je to tak!pred garáží na dvorku a na silnici bylo sucho tak sem se jen tak bez helmy projel po vedlejší..chytla na podruhy a to sem nemel vyndanou baterku,nejdřív střílela jak kovboj ale pak se chytla ohřála a už jsem jel jak paša.asi čtvrt hodiny jsem jezdil sem a tam po sto metrové silnici,ale stálo to za to!
napodobne
fakt fakt,a jaky to bylo?? byl sem prekvapenej ze ani neprskal bordel z laufu..nahamtl sem to proti bíli zdi garáže a čisto jen kouř ale jinak ani kapka,to dobrý
Banditatom (Člen) 29.01.2009 21:30:56 Offline |
Wana psal:hádejte co jsem dneska dělal?jo jo je to tak!pred garáží na dvorku a na silnici bylo sucho tak sem se jen tak bez helmy projel po vedlejší..chytla na podruhy a to sem nemel vyndanou baterku,nejdřív střílela jak kovboj ale pak se chytla ohřála a už jsem jel jak paša.asi čtvrt hodiny jsem jezdil sem a tam po sto metrové silnici,ale stálo to za to!
a ten? no víš kerej? ti nenastyd
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Wana psal:Bodlinka psal:Wana psal:hádejte co jsem dneska dělal?jo jo je to tak!pred garáží na dvorku a na silnici bylo sucho tak sem se jen tak bez helmy projel po vedlejší..chytla na podruhy a to sem nemel vyndanou baterku,nejdřív střílela jak kovboj ale pak se chytla ohřála a už jsem jel jak paša.asi čtvrt hodiny jsem jezdil sem a tam po sto metrové silnici,ale stálo to za to!
napodobne
fakt fakt,a jaky to bylo?? byl sem prekvapenej ze ani neprskal bordel z laufu..nahamtl sem to proti bíli zdi garáže a čisto jen kouř ale jinak ani kapka,to dobrý
u me paradicka Bozka chytla hned a jelo se... jen se mi potom jak jsem slezla spustila hned ryma jaka byla zima...brrrr... a to jsem mela rukavice, bez nich ani ranu - to vis zenska princeznicka
Banditatom psal:Wana psal:hádejte co jsem dneska dělal?jo jo je to tak!pred garáží na dvorku a na silnici bylo sucho tak sem se jen tak bez helmy projel po vedlejší..chytla na podruhy a to sem nemel vyndanou baterku,nejdřív střílela jak kovboj ale pak se chytla ohřála a už jsem jel jak paša.asi čtvrt hodiny jsem jezdil sem a tam po sto metrové silnici,ale stálo to za to!
a ten? no víš kerej? ti nenastyd
ale jo to víš že se malinko zatáh do ulitky ale to jsem neřešil,ani to že mi skoro zmrzli oči,myslel jsem jen na ní.Nepojedete něko na výlet zejtra?někam na koupák
Bodlinka:mít rukavičníky tak je natahnu téže,ale neměl jsem.a rýmu mam já pravidelne od října do března tak to sem taky moc nepocítil.ale hned po tom zážitku sem volal kolegovi co parkuje se mnou v garáži a nemoch sem se mu vymáčknout jak byla stuhlá huba ubec mi nerozumel..jediny co me mrzi že mi chytla rez na klaksonu,sem ho nak odflák pri nástřiku silikonem...
Wana psal:Bodlinka:mít rukavičníky tak je natahnu téže,ale neměl jsem.a rýmu mam já pravidelne od října do března tak to sem taky moc nepocítil.ale hned po tom zážitku sem volal kolegovi co parkuje se mnou v garáži a nemoch sem se mu vymáčknout jak byla stuhlá huba ubec mi nerozumel..jediny co me mrzi že mi chytla rez na klaksonu,sem ho nak odflák pri nástřiku silikonem...
nesmutni... priste lip a dukladne
nicola.foxx (Člen) 30.01.2009 15:02:29 Offline |
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2009 15:23:59 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
dalsi WDckar
Banditatom (Člen) 31.01.2009 16:13:49 Offline |
Wana psal:Billy psal:dalsi WDckar
WDečko je nalepší je silikon !
sarol
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1