Nejsi přihlášen
|
Progear 650 (Člen) 09.02.2009 20:20:12 Offline |
Re: Rulandské modré 2006
vínu nerozumim, bo ho nepiju.... a kdyz uz, tak tolik že pak nevim...
dvojku na chuť, to mi nic neříká...![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Progear 650 (Člen) 09.02.2009 20:32:07 Offline |
Kelly01 psal:Dobrej je v případě potřeby i krabičák
Tak tak...
Já rozdíl stejně nepoznám...![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Baltazar psal:jo zapoměl jsem
pozdní sběr
ty jeden!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rulandské modré je jedno z toho nejlepšího červeného co se dá u nás dostat, kór v pozdním sběru, tak ti tiše závidim![]()
![]()
jinak jakejkoliv pozdní sběr ať už bílej nebo červenej má u mně vždycky dveře otevřený![]()
PS: toho fakáče si neber osobně
, ale když se tu tak vychloubáš a já tu mám jen vodu z kohoutku.... jsem se rozjančil![]()
Bandit 4EVER!!!
mám ještě jednu lahev modrý portugal, ale ta byla kurva drahá, se mi ji nechce vycucnout jen tak![]()
jsem totiž měl dvě a hlupák jsem ji otevřel k večeři a ááááh to bylo opravdu pěkné vínečko![]()
The father of the little princess of the dawn
barynek psal:Baltazar psal:jo zapoměl jsem
pozdní sběrty jeden!
rulandské modré je jedno z toho nejlepšího červeného co se dá u nás dostat, kór v pozdním sběru, tak ti tiše závidim![]()
jinak jakejkoliv pozdní sběr ať už bílej nebo červenej má u mně vždycky dveře otevřený
PS: toho fakáče si neber osobně, ale když se tu tak vychloubáš a já tu mám jen vodu z kohoutku.... jsem se rozjančil
ÁÁÁ kluci z Ústí nám budou říkat co nejlepší se dá u nás koupit z červenýho.
Nic proti rulandě modré ale nejlepší jsou Cuvee např.Villi Papa,Bikaver reserva.To jsou vína která se dají snad i kousat ,jsou plná v chuti a perzistence je geniální ale jsou dost těžká na můj pajšl.Ale jinak Odrůdovky jsou samozřejmě taky vynikající,ale souhra více druhů odrůd je prostě geniální
![]()
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
VikecB12 psal:Já mám hubu jenom na pivo,vubec nevím vo čem se bavíte
A to má tata kósek vinohradu,takže se doma furt něco válí ve sklepě,ale nějak sem vínu na chuť nepřišel
asik zajedu kóknout co sa tam válívá![]()
The father of the little princess of the dawn
Kakac psal:ÁÁÁ kluci z Ústí nám budou říkat co nejlepší se dá u nás koupit z červenýho.
Nic proti rulandě modré ale nejlepší jsou Cuvee např.Villi Papa,Bikaver reserva.To jsou vína která se dají snad i kousat ,jsou plná v chuti a perzistence je geniální ale jsou dost těžká na můj pajšl.Ale jinak Odrůdovky jsou samozřejmě taky vynikající,ale souhra více druhů odrůd je prostě geniální![]()
náhodou, wogo, po tom co nám kousek v Mostě zasypali lomy, tak se tam pěstujou dobrý věci, víme? a to že jsem z Ústeckýho kraje (Chomutova), ne z Ústí
neznamená, že jsme tady na to uplně blbý a že chlastáme jenom pivo, víme?
Vy v Asii to máte beztak trochu zkreslený ten zeměpis a vubec![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:ÁÁÁ kluci z Ústí nám budou říkat co nejlepší se dá u nás koupit z červenýho.
Nic proti rulandě modré ale nejlepší jsou Cuvee např.Villi Papa,Bikaver reserva.To jsou vína která se dají snad i kousat ,jsou plná v chuti a perzistence je geniální ale jsou dost těžká na můj pajšl.Ale jinak Odrůdovky jsou samozřejmě taky vynikající,ale souhra více druhů odrůd je prostě geniální![]()
náhodou, wogo, po tom co nám kousek v Mostě zasypali lomy, tak se tam pěstujou dobrý věci, víme? a to že jsem z Ústeckýho kraje (Chomutova), ne z Ústí
![]()
neznamená, že jsme tady na to uplně blbý a že chlastáme jenom pivo, víme?
Vy v Asii to máte beztak trochu zkreslený ten zeměpis a vubec
Tam v životě nemuže vyrůst nic pořádnýho na to tam nemáte dost slunka.Možná nějakej Ryzlink nebo milerka .Ale o Chardonnay nebo o nějakej burgundě si můžete nechat zdát čecháčci![]()
![]()
No jo něco na té ásii asi je ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barynek psal:Baltazar psal:jo zapoměl jsem
pozdní sběrty jeden!
jinak jakejkoliv pozdní sběr ať už bílej nebo červenej má u mně vždycky dveře otevřený
PS: toho fakáče si neber osobně, ale když se tu tak vychloubáš a já tu mám jen vodu z kohoutku.... jsem se rozjančil
Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě![]()
To my plzeňááááácí chlemtáme![]()
![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Kakac psal:Tam v životě nemuže vyrůst nic pořádnýho na to tam nemáte dost slunka.Možná nějakej Ryzlink nebo milerka .Ale o Chardonnay nebo o nějakej burgundě si můžete nechat zdát čecháčci
No jo něco na té ásii asi je
to je asi tak jediný, co a tej Asii je, to vínko, al jinak![]()
![]()
![]()
![]()
jinak já se nehádám o odrůdě, miler nebo ryzlink, je mi to fuck, ale o kvalitě! Zkus někdy okoštovat z Mostecka
vona ti z toho huba taky neupadne![]()
Bandit 4EVER!!!
faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
To my plzeňááááácí chlemtáme
někdy tn pozdní sběr zkus a uvidíš![]()
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních Čech![]()
Bandit 4EVER!!!
|
nicola.foxx (Člen) 10.02.2009 10:11:20 Offline |
Baltazar psal:prej dvojku na chuť
trénuju až se narodí prcek, aby mi při oslavě nebylo hned špatně
A myslis, ze to bude fungovat?? Ja na nakej trening seru, abych neprolemtal rozpocet na oslavu a pocitam s tim, ze mi bude pekne spatne.![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:A myslis, ze to bude fungovat?? Ja na nakej trening seru, abych neprolemtal rozpocet na oslavu a pocitam s tim, ze mi bude pekne spatne.
U nás se slavilo v sobotu. Narodil se synovec. Já jsem teda byl nucen odjet, páč jsem večer hrál, ale tátu prej domu museli dovézt, i když je to tak čtvrt hoďky pěšky.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek psal:faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
To my plzeňááááácí chlemtámeněkdy tn pozdní sběr zkus a uvidíš
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních Čech
na to se nehraje odkud je chmel, ale gde se
vaří![]()
faitík psal:barynek psal:faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních Čechna to se nehraje odkud je chmel, ale gde se
vaří
f plzni vam to múže bejt egál od kud máte chmel kdyš vám tam vaří to "pivo" s granulí ![]()
svět je cirkusovej stan
mi psal:faitík psal:barynek psal:
někdy tn pozdní sběr zkus a uvidíš
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních Čechna to se nehraje odkud je chmel, ale gde se
vaří
f plzni vam to múže bejt egál od kud máte chmel kdyš vám tam vaří to "pivo" s granulí
se moc newozejvej, páč ty vaše budvajzrofský patoky se nedaj žrát![]()
![]()
faitík psal:mi psal:faitík psal:
na to se nehraje odkud je chmel, ale gde sevaří
f plzni vam to múže bejt egál od kud máte chmel kdyš vám tam vaří to "pivo" s granulí
se moc newozejvej, páč ty vaše budvajzrofský patoky se nedaj žrát
to tede kecáš woe ![]()
svět je cirkusovej stan
barynek psal:faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních Čech
Von ten pozdní sběr taky není nic extra zkus výběr z hroznů nebo výběr z bobulí![]()
![]()
Kakac psal:barynek psal:faitík psal:Ty woe co na tom fšichní máááte! Je to víno a ještě ho sebrali pozdě
a to ž chlmtáte beer ja fakt, z žateckýho chmele od nás ze severních ČechVon ten pozdní sběr taky není nic extra zkus výběr z hroznů nebo výběr z bobulí
jenže to už budem cenově někde jinde a to víš, učitelskej plat zrovna není vejvar
takže se musíme spokojit jen s pozdním sběrem![]()
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1