Nejsi přihlášen
|
Banditatom (Člen) 19.02.2009 21:31:15 Offline |
nejen u nás jsou blbci
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: nejen u nás jsou blbci
to je tak kdyš si ty zdegenerovaný negramotný býlý cikáni myslí že tak jak to maj voni to musí mýt všichni a přes svou nadlidckost si ani nepřipustí že jinde to múže bejt jinak.
no a taky to je dúkaz toho co ty poláci dovedou...
svět je cirkusovej stan
Ice psal:" zdegenerovaný negramotný býlý cikáni "
aš budeš jednou na nákym tom královskym ostrově
tak pochopíš, ale ne jako tourysta...
třeba taková lenka ti bude tvrdit vopak, ale vjeř mi že voni si myslej že žijem v zemjankách bez vody a el.proudu, jasně že né všichni...
a kdyš nákymu znich chceš poradit aby si ulechčil práci tak dělá že tě nesliší nebo tě pošle do fuckova, přeci si nenechá radit vod nákýho prymitýva z východu...
a to že jejich úroveň vzdělání je taková že naše osmá třída se rovná jejich střední škole taky hodně říka a že spousta dospělech tam neumí číst atd. no a co se tíče toho jaký to tam je smetiště a že krysi běhaj po ulicy...ale todle jako tourysta neuvidíš...
svět je cirkusovej stan
|
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 09:04:03 Offline |
mi psal:Ice psal:" zdegenerovaný negramotný býlý cikáni "
třeba taková lenka ti bude tvrdit vopak, ale vjeř mi že voni si myslej že žijem v zemjankách bez vody a el.proudu, jasně že né všichni...
a kdyš nákymu znich chceš poradit aby si ulechčil práci tak dělá že tě nesliší nebo tě pošle do fuckova, přeci si nenechá radit vod nákýho prymitýva z východu...
a to že jejich úroveň vzdělání je taková že naše osmá třída se rovná jejich střední škole taky hodně říka a že spousta dospělech tam neumí číst atd. no a co se tíče toho jaký to tam je smetiště a že krysi běhaj po ulicy...ale todle jako tourysta neuvidíš...
no tam je to tak trochu o tom ,že stát ti poskytne nějaký základní vzdělání aby jsi mohl trošku slušně žít nic víc.Pokud tam ale naraziš na soukromý školy s trochou prestiže tak pak je vzdělání na vysoký úrovní,ale za to se samo platí a ne málo..takže možnosti dobrý vzdělání tam jsou,ale jen malý % lidí ho chce nebo si ho může dovolit.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
mi psal:Ice psal:" zdegenerovaný negramotný býlý cikáni "
Kua mi..nechci se tě nějak dotknout nebo něco..ale když už kritizuju něčí vzdělání,bylo by příhodné se alespoň vzdělaně vyjadřovat..![]()
S tvojí češtinou bys u nás neprolez ani tu osmou třídu ZŠ-to ti garantuju..bez ohledu na to,jestli jsi "dys" nebo ne..na to se u nás nehrálo..![]()
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. psal:mi psal:Ice psal:" zdegenerovaný negramotný býlý cikáni "
a to že jejich úroveň vzdělání je taková že naše osmá třída se rovná jejich střední škole taky hodně říka a že spousta dospělech tam neumí číst atd. no a co se tíče toho jaký to tam je smetiště a že krysi běhaj po ulicy...ale todle jako tourysta neuvidíš...no tam je to tak trochu o tom ,že stát ti poskytne nějaký základní vzdělání aby jsi mohl trošku slušně žít nic víc.Pokud tam ale naraziš na soukromý školy s trochou prestiže tak pak je vzdělání na vysoký úrovní,ale za to se samo platí a ne málo..takže možnosti dobrý vzdělání tam jsou,ale jen malý % lidí ho chce nebo si ho může dovolit.
aha, takže člověk s rodiny s malim příjmem nemá šanci, njn králoství jak s pohádky
svět je cirkusovej stan
|
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2009 09:16:22 Offline |
mi psal:K.a.s.y.m. psal:mi psal:
aš budeš jednou na nákym tom královskym ostrovětak pochopíš, ale ne jako tourysta...
a to že jejich úroveň vzdělání je taková že naše osmá třída se rovná jejich střední škole taky hodně říka a že spousta dospělech tam neumí číst atd. no a co se tíče toho jaký to tam je smetiště a že krysi běhaj po ulicy...ale todle jako tourysta neuvidíš...no tam je to tak trochu o tom ,že stát ti poskytne nějaký základní vzdělání aby jsi mohl trošku slušně žít nic víc.Pokud tam ale naraziš na soukromý školy s trochou prestiže tak pak je vzdělání na vysoký úrovní,ale za to se samo platí a ne málo..takže možnosti dobrý vzdělání tam jsou,ale jen malý % lidí ho chce nebo si ho může dovolit.
aha, takže člověk s rodiny s malim příjmem nemá šanci, njn králoství jak s pohádky
to jsem neřek....tam narozdíl od nás existujou studenstký půjčky na studia a nebo to za tebe zaplatí budoucí zaměstnavatel s tím ,že u měj potom musíš nějakou určitou dobu pracovat...možnosti tam jsou ,ale jak říkám ne každej do toho chce jít.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
beru lidi co jezděj makat do irska jako bandu co se vyhejbá exekucím páč maj doma samou díru na sociálním a zdravotním
a vejdělky?musel bych se stydět dělat někomu kokota a uš vůbec pšonům páč ty dojebaly veškerej pracovní trh.jj zlatě doma a bejt v klidu
no jo hlavně že makaj v cizině
ale že je to pro ně pakáš to se přeci překousne né.doma nezaberou a venku to je samej údržbář,zahradník a voplachovač zasranýho nádobí ještě vod zasranějších arogantních blbů co si z nás dělaj prdel
by mě zajímalo kolik z těch lidí co tam jedou ze sebe dělat voly by to dělalo doma
a výdělky?dyk to je směšný![]()
Jebat motorky :-)
mi psal:hele meloun to máš recht, taky sem prolez základku s pěkně odřenejma zádama no
narodit se v GB tak sem mezi negramotnejma
ale nemění to nic na tom že v tej anglijí to je na
Já nechci mít rejpavou... ale když to tak věrohodně popisuješ, kolika školama jsi tam prošel? Dělat z někoho blba a z ulic smětiště? Projdi si třeba Chánov, Janov i v Ostravě jsou lokality, kam ani ta krysa raději neleze, aby něco nechytla. A co se vzdělání týče, tak nemyslím, že to je jen u nás, ale všude, že kdo ho chce, ten se k němu dostane, a nevytahuj na mě nějaké extrémy a pod. A že se na přistěhovalce nebo brigádníky koukají přes prsty? Jak ty se u nás díváš na ukrajince, větnamce a pod.? Ono to není jen pošpinit, ale taky na to juknout z druhé stránky... ![]()
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:mi psal:hele meloun to máš recht, taky sem prolez základku s pěkně odřenejma zádama no
ale nemění to nic na tom že v tej anglijí to je naJá nechci mít rejpavou... ale když to tak věrohodně popisuješ, kolika školama jsi tam prošel? Dělat z někoho blba a z ulic smětiště? Projdi si třeba Chánov, Janov i v Ostravě jsou lokality, kam ani ta krysa raději neleze, aby něco nechytla. A co se vzdělání týče, tak nemyslím, že to je jen u nás, ale všude, že kdo ho chce, ten se k němu dostane, a nevytahuj na mě nějaké extrémy a pod. A že se na přistěhovalce nebo brigádníky koukají přes prsty? Jak ty se u nás díváš na ukrajince, větnamce a pod.? Ono to není jen pošpinit, ale taky na to juknout z druhé stránky...
čoveče ty seš hroznej moralista, už na to ser a bav se třeba vo motorkách ![]()
to jebu
Jááák o motorkách....? Kouknu ven na ty bílé sračky a zvedá si mi kufr!
A prdlačky moralista. Do toho mám hodně daleko... a to hodně daleko... Prostě jen komentuju a rozhejbávám debatu, ať to tu nevázne... ![]()
![]()
Ice psal:mi psal:hele meloun to máš recht, taky sem prolez základku s pěkně odřenejma zádama no
ale nemění to nic na tom že v tej anglijí to je naJá nechci mít rejpavou... ale když to tak věrohodně popisuješ, kolika školama jsi tam prošel? Dělat z někoho blba a z ulic smětiště? Projdi si třeba Chánov, Janov i v Ostravě jsou lokality, kam ani ta krysa raději neleze, aby něco nechytla. A co se vzdělání týče, tak nemyslím, že to je jen u nás, ale všude, že kdo ho chce, ten se k němu dostane, a nevytahuj na mě nějaké extrémy a pod. A že se na přistěhovalce nebo brigádníky koukají přes prsty? Jak ty se u nás díváš na ukrajince, větnamce a pod.? Ono to není jen pošpinit, ale taky na to juknout z druhé stránky...
taky nechci mít rejpavou, ale vo janovu nevíš nic a oháníš se jím.
nepovažuju se za krysu a zrovna ted sedim v kanclu v Janově.
každej může mět svůj názor - i "mi"![]()
momentalně zavostalej
Ice psal:Jááák o motorkách....? Kouknu ven na ty bílé sračky a zvedá si mi kufr!
A prdlačky moralista. Do toho mám hodně daleko... a to hodně daleko... Prostě jen komentuju a rozhejbávám debatu, ať to tu nevázne...
![]()
God Gave me Everything I want
Ice psal:Jááák o motorkách....? Kouknu ven na ty bílé sračky a zvedá si mi kufr!
A prdlačky moralista. Do toho mám hodně daleko... a to hodně daleko... Prostě jen komentuju a rozhejbávám debatu, ať to tu nevázne...
Tak esi máš do moralisty daleko, tak řekni, že když vidíš gibona, tak se ti klepe ruka na koltu a je to...![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Ice psal:Jááák o motorkách....? Kouknu ven na ty bílé sračky a zvedá si mi kufr!
Tak esi máš do moralisty daleko, tak řekni, že když vidíš gibona, tak se ti klepe ruka na koltu a je to...
to je podpásovka....
na to člověk nemusí být moralista, ale reálně uvažující člověk, aby mu došlo, že by akorát ulehčil společnosti![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
hele Ice moje švagrová ma vod oxfordu atestaci pro výuku tý jejich hatmatilky na vysokejch školách v kocourkově a kdyš byla v GB na skouškách tak měli ty kantoři na hlavě paruky z 16cíto století
jednou sem vez do chánova železo a je tam vydět durch paneláky...
no a kdyš mi ukrajinec na stavbě poradí tak mu řeknu spasíba málčik a skusim to jak povýdá, jasně že mi nevoní že sou tady nalezlí to samí srbové vjetnamci a tak, ale kvúli tomu se knim nechovám jako nad člověk.
podle mího názoru dokud to nepocítíš na vlastní kúži nepochopíš a ty jako MP stim budeš bojovat ještě výc neš já vobičejnej pohúnek...
svět je cirkusovej stan
bery psal:Ice psal:mi psal:hele meloun to máš recht, taky sem prolez základku s pěkně odřenejma zádama no
taky nechci mít rejpavou, ale vo janovu nevíš nic a oháníš se jím.
každej může mět svůj názor - i "mi"
Jevíš se inteligentně, takže předpokládám, že se dovtípíš, že když jsem se zmiňoval o Janově, tak jsem měl na mysli problémy s "menšinou" a teď už jednou skorobývalou politickou stranou.
A v okolí Janova bydlí pár mých dobrých přátel, se kterými jsem v kontaktu skoro denně, takže o místní situaci mám solidní info, ale přesto se neoháním tím, že znám místní problematiku. Pouze jsem to dal jako přirovnání. ![]()
Ice psal:bery psal:Ice psal:
Já nechci mít rejpavou... ale když to tak věrohodně popisuješ, kolika školama jsi tam prošel? Dělat z někoho blba a z ulic smětiště? Projdi si třeba Chánov, Janov i v Ostravě jsou lokality, kam ani ta krysa raději neleze, aby něco nechytla. A co se vzdělání týče, tak nemyslím, že to je jen u nás, ale všude, že kdo ho chce, ten se k němu dostane, a nevytahuj na mě nějaké extrémy a pod. A že se na přistěhovalce nebo brigádníky koukají přes prsty? Jak ty se u nás díváš na ukrajince, větnamce a pod.? Ono to není jen pošpinit, ale taky na to juknout z druhé stránky...taky nechci mít rejpavou, ale vo janovu nevíš nic a oháníš se jím.
každej může mět svůj názor - i "mi"Jevíš se inteligentně, takže předpokládám, že se dovtípíš, že když jsem se zmiňoval o Janově, tak jsem měl na mysli problémy s "menšinou" a teď už jednou skorobývalou politickou stranou.
A v okolí Janova bydlí pár mých dobrých přátel, se kterými jsem v kontaktu skoro denně, takže o místní situaci mám solidní info, ale přesto se neoháním tím, že znám místní problematiku. Pouze jsem to dal jako přirovnání.
co si představuješ pod pojmem menšina? ![]()
jestli myslíš cikány tak to už dneska neplatí![]()
Filous: řekni kdo je v menšině![]()
to jebu
Bery: A ještě maličkost. Tohle je forum, ketré je od debaty... Nejsi první, kdo mi říká, že každej má právo na svůj názor, jako bych ho někomu vyvracel a podobně. Já to přece nikomu neberu a jen debatuju. Od toho fora prostě jsou. Já si názorů "mi" a ostatních vážím, ať jsou jakékoliv, i tvých a to, že do toho kafrám, to už se na forech občas stává, tak si to neber zle... ![]()
barynek psal:Ondráš psal:Ice psal:Jááák o motorkách....? Kouknu ven na ty bílé sračky a zvedá si mi kufr!
Tak esi máš do moralisty daleko, tak řekni, že když vidíš gibona, tak se ti klepe ruka na koltu a je to...
to je podpásovka....
na to člověk nemusí být moralista, ale reálně uvažující člověk, aby mu došlo, že by akorát ulehčil společnosti
kdyby to šlo, tak tu munici dotuju ze svého... asi jako všichni...![]()
Ice psal:barynek psal:Ondráš psal:
Tak esi máš do moralisty daleko, tak řekni, že když vidíš gibona, tak se ti klepe ruka na koltu a je to...to je podpásovka....
na to člověk nemusí být moralista, ale reálně uvažující člověk, aby mu došlo, že by akorát ulehčil společnosti
kdyby to šlo, tak tu munici dotuju ze svého... asi jako všichni...
MP nosí v arbajt flintu jo?
sem žil asi v najivním domnění že jenom tu tomfu, musim chodit výc neš na vánoce do města abych poznal svět...
svět je cirkusovej stan
mi psal:Ice psal:barynek psal:
to je podpásovka....na to člověk nemusí být moralista, ale reálně uvažující člověk, aby mu došlo, že by akorát ulehčil společnosti
kdyby to šlo, tak tu munici dotuju ze svého... asi jako všichni...
MP nosí v arbajt flintu jo?
sem žil asi v najivním domnění že jenom tu tomfu, musim chodit výc neš na vánoce do města abych poznal svět...
nech bejt, muj bratr je u MP a je členem texaskejch střelců MP v Čůrákově![]()
to jebu
mi psal:bobule: že maj v práglu ty kofbojové bouchačky vzhledem ktomu jakej tam je zvěřinec mě uklidnilo
ale tam na východě u iceho mě to znervoňuje...
nevim jestli je to k uklidnění protože bráchu s bouchačkou si vůbec neumym představit![]()
to jebu
mi psal:bobule: že maj v práglu ty kofbojové bouchačky vzhledem ktomu jakej tam je zvěřinec mě uklidnilo
ale tam na východě u iceho mě to znervoňuje...
No, oni ti lumpové zlobí jen v Práglu... všude jinde je to procházka růžovým sadem! ![]()
Stránky: 1