Nejsi přihlášen
mezisvod na B12 (už jsem tady zas)
Bandiťáci nemáte doma někdo výfukový mezisvod na B12. mám B12 K4 a mý výfuk v celku a mám možnost sehnat právě výfuk na klasickou přírubu na 3 šrouby. jo a další důležitá otázečka bude mi to vůbec papovat na K4? já si myslím že jo![]()
mám rád divoké věci........................ a motorky
Re: mezisvod na B12 (už jsem tady zas)
Pasovat to bude,ale stejně to bude škaredý. Teda jako ten laďák s přírubou myslím
Není rozumější koupit laďák aji s mezisvodem,je to hezčí,lehčí a mám tušení že je to ještě vo chlup hlasitější,protože ten origo mezisvod je dvojitej a je to v něm stažený na menší průměr,takže to není taková holá roura jako mezisvody dodávaný k laďákům![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Pasovat to bude,ale stejně to bude škaredý. Teda jako ten laďák s přírubou myslím
Není rozumější koupit laďák aji s mezisvodem,je to hezčí,lehčí a mám tušení že je to ještě vo chlup hlasitější,protože ten origo mezisvod je dvojitej a je to v něm stažený na menší průměr,takže to není taková holá roura jako mezisvody dodávaný k laďákům
vím že origo mezisvod je dvojitek na starším modelu jsem to přřdělával a vyndaval tu touru coje dole v tom ohybu. mě se to celkme líbí s tou přírubou víš![]()
No právě,nikdo ho za míň jak za litr nepustí a ještě k tomu dat třeba dvojku za nějakou jetou koncovku,tak bych se na to vysral a koupil bych celej laďák novej,včetně mezisvodu za 4500 a mám svatej klid.
Ale samo že pokud se ti to líbí,tak to je pak jiná![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:Ty vole,už to řešíš měsíc
Buď si ho za litr kup jetej,novej nebo na něj zapomeň
Chci vidět vola kterej ti ho pustí za litr
tak neřeším to měsíc jen od soboty![]()
Stránky: 1