Nejsi přihlášen
Angličtina Praha - help
Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta
Díky
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Re: Angličtina Praha - help
RadkaB6 psal:Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta
Díky
po večerech?![]()
![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
|
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2009 14:19:38 Offline |
RadkaB6 psal:Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta
Díky
tak k tomuhle se přidám,
já zas shánim někoho na anglickou konverzaci
ale zas potřebuju někoho kdo by byl ochotnej pravidelně bo jak to bude nepravidelně tak se tam nikdy nedonutim chodit![]()
![]()
doba je temná...
0cool psal:Radka,
Mam kamoz ten byl v Anglie a irsko i v USA.
Tak von se nudi tak mu to reknu a dam vedet, treba bude ty pomoc.
Paráda, kdyžtak se ozvi, potřebuji to opravdu akutně ![]()
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
ross psal:RadkaB6 psal:Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta
Díky
po večerech?
jasně že po večerech, to mozkové závity přeskočí na tu správnou frekvenci ![]()
RadkaB6 psal:ross psal:RadkaB6 psal:Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta
Díky
po večerech?
jasně že po večerech, to mozkové závity přeskočí na tu správnou frekvenci
frekvence sem-tam dopředu-dozadu? ![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:RadkaB6 psal:ross psal:
po večerech?jasně že po večerech, to mozkové závity přeskočí na tu správnou frekvenci
frekvence sem-tam dopředu-dozadu?
skoro tak nějak ![]()
![]()
Bedřich psal:Taky čekám kdy dojde i na to a zruší nám to taky. Takže se tak poptávám po známejch dopredu, protože to mám skoro stejně jako ty s tou smlouvou....
... držím palce
díky a držím aby vám to nezrušili ![]()
Inkviz: az se vratim tady z te prdele, tak se muzeme pravidelne (treba denne ... teda vecerne) schazet v hospode ... ty budes platit piva a ja si s tebou budu povidat anglicky. Cim vic toho mam v sobe, tam mi to jde lip. I ta vyslovnost je pak jak od rodilyho anglana ![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
0cool psal:poslal jsem ty smsku + kamoz ty psal Ok
o jééé, tady je asi neplatný tel.číslo,nikdo mi nepsal.
Moje je 733612737. Omlouvám se
a díííky
Loser psal:na panaky se prejde az po 10 lekci. Po tech se totiz vyborne nacvicuje Dublinsky prizvuk a k tomu je treba mit zasebou uz par lekci
jj , po flaskce Jamsonu mam Irsky prizvuk a konecne si s nima pokcam ![]()
jinac : fuck off Ireland ![]()
![]()
WD club member.
Stránky: 1