Nejsi přihlášen
|
Banditatom (Člen) 02.04.2009 19:15:06 Offline |
průůůser!!!
Jedu si takhle z projížďky a říkám si, že to ještě někde protáhnu. čtyřproudá rovná cesta tak jsem tomu roštnul cca 170km/h spomalím na 140km/h juknu do zrdcátka a za mnou štubácký auto s zaplíma majákama. Tak jsem si řek " Tak mladej je to v ![]()
, jseš vybodovanej
". Nemělo cenu se honit tak dám blinkr a začínám přijíždět ke kraji spomaluju a štubáci kolem mě projeli jako nic jako bych je nezajímal
!!! Stopka zhaslá a jeli dál jako, že nic. Otázka zní mají všechny nový SS auta radary?Pač jestli jo jsem chodec nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: průůůser!!!
Kdyby tě změřili, tak by tě s nejvyšší pravděpodobnosti brali na místě. Jelikož tak neučinili a neztotožnili tě na místě, tak tě nebudou ani předvolávat, jak už bylo řečeno... přilba... osoba blízká... háže se to rovnou ze stolu. Kdo ví, jestli měli majáky kvůli tobě... ![]()
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Jak tě nezastavili hned tak ti nic nepošlou... Jestli tě vyfotili zepředu tak maj kus obličeje podle kterýho tě nepoznaj a nemaj SPZ a jestli zezadu tak maj SPZ který je jim na nic!
Kdyžtak jsme tě všichni viděli... seděl si s náma na pivě ![]()
Paladin86 psal:Jak tě nezastavili hned tak ti nic nepošlou... Jestli tě vyfotili zepředu tak maj kus obličeje podle kterýho tě nepoznaj a nemaj SPZ a jestli zezadu tak maj SPZ který je jim na nic!
Kdyžtak jsme tě všichni viděli... seděl si s náma na pivě
Ale prd, řekněte že to jel někam protáhnout![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom psal:Jedu si takhle z projížďky a říkám si, že to ještě někde protáhnu. čtyřproudá rovná cesta tak jsem tomu roštnul cca 170km/h spomalím na 140km/h juknu do zrdcátka a za mnou štubácký auto s zaplíma majákama. Tak jsem si řek " Tak mladej je to v
, jseš vybodovanej
". Nemělo cenu se honit tak dám blinkr a začínám přijíždět ke kraji spomaluju a štubáci kolem mě projeli jako nic jako bych je nezajímal
!!! Stopka zhaslá a jeli dál jako, že nic. Otázka zní mají všechny nový SS auta radary?Pač jestli jo jsem chodec nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
nebuť vyplašenej rejpale![]()
![]()
Jebat motorky :-)
Filous psal:Fresh Man psal:to já byl na TV nova že jezdim bez spz !!!
...že se nestydíš ty kluku vošklivá, tfuj!!!
nevyloučíte mě z Banditpičo teamu ?![]()
![]()
a ted tady na Alcatrazu mam spz zase ohnutou..![]()
mam si ji narovnat ?
Bandit pičo
|
K.a.s.y.m. (Člen) 03.04.2009 08:00:21 Offline |
Fresh Man psal:Filous psal:Fresh Man psal:to já byl na TV nova že jezdim bez spz !!!
...že se nestydíš ty kluku vošklivá, tfuj!!!
nevyloučíte mě z Banditpičo teamu ?
a ted tady na Alcatrazu mam spz zase ohnutou..mam si ji narovnat ?
jak mám?samozřejmně ,že musíš ![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
Progear 650 (Člen) 03.04.2009 11:42:11 Offline |
osiris psal:...no co, ty vevnitř řvali smíchy jak z tebe lítaj hovna :))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Banditatom (Člen) 03.04.2009 16:31:56 Offline |
no uvidíme jak to dopadne
mluvil jsem s kámošem právníkem a říkal že to moc nemusím hrotit, že furt osoba blízká![]()
To palous: neser pejžo bo....![]()
![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mi se stala takova věc,v sobotu si to valim tatovym autem přes dědinu,a na konci dědiny stali cajti v protisměru a asi měřili a nejspiš fotili,páč sem potom žadne policejni auto nepotkal, no měl sem tam něco přes 60 (cesta široka jak krava,žadny barak okolo),tuž nevim esi tatovi něco nepřijde![]()
no a kdyby jo, da se to hodit na osobu blizkou,když je tam třeba moje fotka?![]()
Tomas600N psal:mi se stala takova věc,v sobotu si to valim tatovym autem přes dědinu,a na konci dědiny stali cajti v protisměru a asi měřili a nejspiš fotili,páč sem potom žadne policejni auto nepotkal, no měl sem tam něco přes 60 (cesta široka jak krava,žadny barak okolo),tuž nevim esi tatovi něco nepřijde
no a kdyby jo, da se to hodit na osobu blizkou,když je tam třeba moje fotka?
přiď na fízlárnu, polij se benzínem a vyhrožuj, že se zapálíš, pokud to nezruší![]()
fakt to pomáhá![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom psal:Jedu si takhle z projížďky a říkám si, že to ještě někde protáhnu. čtyřproudá rovná cesta tak jsem tomu roštnul cca 170km/h spomalím na 140km/h juknu do zrdcátka a za mnou štubácký auto s zaplíma majákama. Tak jsem si řek " Tak mladej je to v
, jseš vybodovanej
!!! Stopka zhaslá a jeli dál jako, že nic. Otázka zní mají všechny nový SS auta radary?Pač jestli jo jsem chodec nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Třeba máš u chlupatých známého, ani o tom nevíš.Nebo to byl nějaký fízl - motorkář, co má pochopení, tak to neřeš.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1