Nejsi přihlášen
|
Michal GSX (Člen) 26.02.2007 23:09:13 Offline |
Re: A pak že dělám něco špatně ......
esli to nebude tim že je rozdíl sedět a viset![]()
![]()
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
voni tu vysedavavaci nohu schovavajou aby si nepodrely slidery bo jsou drahe a ty si je schvalne odiras bo si narozdil od nich bohaty - nebo mas vetsi slevu jak kelly
a este majou vic nalepek![]()
![]()
![]()
jardagsf hodnotici
MOTO KOZZI GRISO
...Kakin zkus to jak Zdenál z Ostrova (říkal : "když valím na okruhu tak přitisknu koleno k nádrži a když to klopím tak tam ještě kousek místa mám"
)
...a nahoď aktuální fotky s Fejzrem ![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
KAKIN: ale oni sou schování za kapotou...gdežto ty trčíš do nebes ![]()
![]()
![]()
![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
já taky pár rozdílů našel...![]()
ale pořád si výbornej...
taky bych tě chtěl vidět ta FZS, jak to na to de? už si byl kroužit?
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
An osprávné připomínky - hned si poznamenám ... koupit nové sedlo a vypilovat polohu nohy! ;)) To se bude teď ilovat líp pač sem měl opravdu možná větší slevu než Kelly a koupil sem boty s titanovým sliderem! :) To už bude víc poznat když se noha dotkne ...! ;)
P.S. S Fejzrem sem kroužil zatim jenom jednou na volnejch a pod 2:32 sem se nedostal, ale z 9 kol sem jel 7 2:32 a nějaký drobný ..... akorát v jednom sem se málem posral na výjezdu na cílovku .... hold ten výkon je tam znat ..... a jeden známej se na mě tlemil vod boxů a říkal, že už se rozbíhal mě sbírat když to viděl ..... no hold MotoGP je můj vzor! ![]()
příště hoď na moto kameru ať se od tebe můžem učit![]()
2:33 SEM měl na Hornetu![]()
s facerem musíš jít eště hodně dolů... pod 2:30... 140 kobyl musíš nechat projevit![]()
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:2:33 SEM měl na Hornetu
s facerem musíš jít eště hodně dolů... pod 2:30... 140 kobyl musíš nechat projevit
Panove nedavno jsem našel stranky supermono a ty magoři dělaj Brno 2:25 ale motor je jednobuch z Biga
samo že naladěnej na nějakejch 88-90šemiku!![]()
![]()
Ale i tak před vašima časama smekam![]()
![]()
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Rebel psal:Panove nedavno jsem našel stranky supermono a ty magoři dělaj Brno 2:25 ale motor je jednobuch z Biga
samo že naladěnej na nějakejch 88-90šemiku!
Ale i tak před vašima časama smekam
rebel: sem na tom o sekundu hůř... 2:26... 105 kobyl![]()
ale mona jedou![]()
![]()
![]()
to SLUGI: Tohle je ještě mono normální velikosti, ale občas k nám do Čech zavítají Holanďani a Angláni a ty mají ty 800kubíkový motory narvaný v rámu z gépéčkový 125. A to je potom mazec. Jinak asi nejlíp připravený motorky mají otec a syn Kehrerové, ty mají převrtaný MZ a maj na tom cca95 koní a 145 kilo
Bandit rulezz!!!
Motorů z Biga tam moc nepotkáš, ale první kolo po startu je to jako když jde bouřka, šílenej rachot. A jestli jsi někdy slyšel roztočený enduro s otevřeným laufem, tak to je to samý, ale rychlejší![]()
Bandit rulezz!!!
Kakin psal:An osprávné připomínky - hned si poznamenám ... koupit nové sedlo a vypilovat polohu nohy! ;)) To se bude teď ilovat líp pač sem měl opravdu možná větší slevu než Kelly a koupil sem boty s titanovým sliderem! :) To už bude víc poznat když se noha dotkne ...! ;)
P.S. S Fejzrem sem kroužil zatim jenom jednou na volnejch a pod 2:32 sem se nedostal, ale z 9 kol sem jel 7 2:32 a nějaký drobný ..... akorát v jednom sem se málem posral na výjezdu na cílovku .... hold ten výkon je tam znat ..... a jeden známej se na mě tlemil vod boxů a říkal, že už se rozbíhal mě sbírat když to viděl ..... no hold MotoGP je můj vzor!
Ať si píšou co chtěj pro mě jsi typ jako prase.
By mě zajímalo o kolik víc ten banďour ještě snese než to ustřelí![]()
To Fiat: VOle s tebou se chcu někdy svezt - nesvezem se někdy na volnejch?? Chcu se podívat na tu tvou "vránu" sem si tu motyku pořádně nikdy nikde neprohlídl!!! Jiank tvoje časy sou víc než dobrý - už sem na to koukal loni během CEC a smekám - na B-6 sem dal asi 2:35 a to už sem toho měl plný kecky ale věřím tomu, že i s tímhle materiálem mít možnost častějc trénovat tak se dotanu třeba i po 2:30 možná ale je to o těžkým pilování - šak to znáš!!! Jian kčas na jebce už máš luxusní .... s Fazerem se pod 2:30 dostanu určitě - říkal byla to jedna jedniá jísta a víc motivace než vychytanosti jízdy - sem to tenkrát neměl ani moc dlouho ještě .... uvidíme letos ... ![]()
akorát to po úpravách atd. a momentální situaci v žádným případě nesmím položit jinak bych si letos už asi nezajezdil! :((
To Michal: Dík! ;) Ale před Fiatem bysme měli klanit všichni! ;)
Bandit snese hodně - spíš je tam problém škrtání ... stupačky, stojánky, padáky a bůhví co ještě .... když to pozvedneš a dobře vobuješ a nebojíš se tak se dá závodit s mnohem zajímavějšíma motorkama - samozřejmě pokud majitel není jezdecky na stejné úrovni jako ty a nesedlá zrovna v zatáčce novou R6 ...! :(![]()
Michal psal:Ať si píšou co chtěj pro mě jsi typ jako prase.
By mě zajímalo o kolik víc ten banďour ještě snese než to ustřelí
...jde spis vo naklon, ne vo akrobaticky vykloubenou nohu, vis ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
KAKIN:
Dík moc panáčku![]()
![]()
![]()
![]()
na hornetu toho asi moc nevypozoruješ, bo už je fuč, a na raptoru asi taky ne, bo je to seriofka teda krom laufů a řídítek![]()
na volných se můžem svést proč ne, sem pro ![]()
![]()
![]()
Ten Bigackej motor je nacpanej do jinyho ramu.Našel jsem firmu ktera se tim zabyva a ted maji udajne Biga s 92kobylkama.Jenže pořad nemužu najit jejich webovky.Měli tam i video s tim motorem na brzdě....totalni nařez a super zvuk!!!
Je to firma BMR v německu a dělali motku i pro Katju Pondsen na anglicky mistrovstvi supermono.
Je to ten samej manik co stavěl ten diselovej motor do čopra...čtyřvalec do čtverce.
REBEL: myslíš toto? http://www.bmr-team.de/index.cfm ale video jsem tam nikde nenašel ![]()
Tož tak:-D
Jiřina psal:REBEL: myslíš toto? http://www.bmr-team.de/index.cfm ale video jsem tam nikde nenašel
To je jeden šikula,ale už jsem našel ty spravny,ale video už tam nejni,aspon sem ho nenašel ale sem čolek,možna tam někde je!![]()
Kokni na ty hodnoty vykonu na BIGu od 65 do 92koni a at vaha......![]()
![]()
![]()
![]()
Verzy s 90koňma a vaze 95kg
kg ta musi bejt nařez![]()
www.strproduce.de to je ten odkaz.
Fiat: šak já myslel toho Raptora ......Horneta si prohlížet nemusím pač tu jebku má kamoš a taky bratránek takže to mám naprohlížený víc než dost a poježděný taky ...! :) Ale Raptora sem myslel - to je na našich cestách docela rarita ....
Jiank nepotěším jendo uvěcí - sem votevřel novej Motocykl a hned info z Brna a že jako letos chystají změny, pač plno neslušnejch bikerů dělalo loni problémy, ale taky jedna ze změn která tam byla napsaná je že VOLNÝ stojí 400 Kč už!!! :( Teda to tam nemají jako změnu ale holej fakt! :(((![]()
![]()
...věříš ? ![]()
...woe viděls Kakina jak jezdí v běžným provozu
![]()
http://www.bikepics.com/movies/000149/
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
tak panáčci, díky za pochvalu
...
ale je to uplně na piču bo sa lidi zbláznili, a platili a platili, a my sme stihli zaplatit akorát 6hod cec... ani květen, ani září cec(brno) nejedem![]()
![]()
sem z toho smutný moc...
je tam zasraně velký přetlak zájemců a gdo má prachy na to aby zalatil třeba 3 závody najednou tak má vyhrané...11550 stojí 4 hodinofka 15500 stojí 6 hodinofka... to sou sumy které nepokryjí ani moji sponzoři...![]()
jinak celý seriál je vyprodaný...loni to bylo uplně jinak...tyden před závodem bylo 5 volných míst...
ale těší mě aspoň ta 6hod... ale nevím jak to bude s vítězstvím bo máme v teamu "posilu" která jede 2:55 - 3:05 brno![]()
...
tak se pak 16.7. stavte na pokec ![]()
Ano pnové tak ten kluk fuckt umí - škoda že nebyla možnost se s ním ještě svezt. Akorát teď už se sedsakramentsky bojím vo motyku takže to tak parádní nebude .... jiank se Fiate dívám, žes z Raptora všecko vočesal včetně blatníku - kdyby náhodou ...! :)) Jo jo tak to má byt! :)
Jiřina psal:Ty vole Pšán a Osiris, neměli by jste náhodou k očnímu vy?
...no ty tam seš pečenej, vařenej a taky důkaz, že "kovářova kobyla chodí bosa" ![]()
ps: my s pšánem jsme sice hluchý, ale za to ostříži ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
blatník tam je
ale byl pučený, dnes nebo zitra má dofičet z dojču nový...za 2500,- jinak plasty to je kurvaproblém... nic nejde sehnat, jenom ebaje vydražit... a drahe jak cyp...
šel by, ale musel by se rozšířit, nadělat držáky, ohnout do správného rádiusu, práce moc s nejistým výsledkem...![]()
Kdyz jsme u tech kolinek na banditu - nasel jsem pomerne povedeny video
http://www.youtube.com/watch?v=bud0FEG1 … mp;search=