Nejsi přihlášen
Jak dostat do papírů 25kW
Prosím o radu jestli někdo neví jak dostat do techničáku 25kW chci si koupit motorku ale jelikož jsem omezenej kilowatama tak si nemužu moc vybírat ![]()
Nikdy neříkejte, že se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
Re: Jak dostat do papírů 25kW
počkej do 21 a rozšiř si to..........papíry myslím woe...
taky čekám...
to je fakt ale tu motorku co chci tak jich moc neni a sem taky hodně omezenej financema přecejenom jsem student tak moc nevydělávám ......jinak dělaj to uškrcení eště furt ? dělali ste to někdo někdy ted v nejbližší době ?
Nikdy neříkejte, že se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
chci si koupit Hondu Horneta (vim že je to trochu blbý se na takový věci ptát na bandit foru ale žádný hornet forum sem nenašel) a hlavně se mě pořád víc stejnak líbí bandit ale u horneta se mě líbí motor (ne vzhledově ale vnitřně ![]()
no horneta za 80 000 seženu v pohodě a kW slíbil tatík
sme do motorek ujetý je to náš hodně velkej koníček :)
prej študý chudent.....já bych ti ukázal co je to chudoba...
........
2 Capri: Kámoš to teď řeší na SVčko, chce kupovat funglofku a vyjde ho to asi na 15-20tis. že prej se tam musí dát nová řídící jednotka,, přeměřit na brzdě a zapsat do techničáku, takže je to docela pálka.
Další kamoš to řeší tak, že na Ninji šestce si nechá ucpat nasávání vzduchu(prej, vim to jen z doslechu ale moc se mi to nezdá), na motce pak nemůže jezdit, prej že by rychle zničil motor, nechá to přeměřit na brzdě a zapsat do TP, ale stejně je to ňáký divný.
Jediný co ti vychází nejlevnějc je koupit Bandita s 25kW tak jak já minulej rok a máš po starostech a za ty prachy co máš je to to nejlepší co můžeš sehnat. Hornet má zas větší výkon, ale na čem si jezdil doteď??? Na třiapůle??? Uvědom si, že musíš jít postupně a jakmile okusíš chuť Bandita, nic jinýho nebudeš chtít. Tož tak.
Bandit![]()
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
no jezdil sem na všem možnym měl sem 125ccm pak mam šestikilo cagivu W16 pak mam báwo R-71 750ccm pak jawku 250 péráka jawu 90 cross a tak dale jinak jde mě o to že v hondě by se našli nejaky lidi co jsou známí známejch což by u mě byl v suzuce problem :( jinak bandita neodsuzuju je to krásná motorka ale technika je už staršího ražení (neřikam že hornet je nejaka super novinka ale přecejenom je ten motor technicky o krok napřed
za celů dobu co se to tady kdy řešilo,si nepamatuju,že by to něgdo vyřešil (i gdyž je fakt,že mám pamět krátků
) páč s tím bylo papírování a jiný sraní takové,že se to prostě nevyplatilo,tagže si sežeň už s 25 kw
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
tak už sem zase o něco chytřejší volal jsem do hondy a tam mě řekli že uškrcení a přepsání není problem že obědnaj díly potřebny na přestavbu (nejaky gumový kroužky pod karbece a ještě nejaky chujoviny) pak to tam nastrkaj napíšou papír kterej se odnese na STK nebo na magistrát ted nevim tam se zaplatí nejakej směšnej poplatek napíše se výkon a do maleho TP se omezí kW a rychlost :) jinak cena řikal kolem 5000 kč :)
Capri psal:tak už sem zase o něco chytřejší volal jsem do hondy a tam mě řekli že uškrcení a přepsání není problem že obědnaj díly potřebny na přestavbu (nejaky gumový kroužky pod karbece a ještě nejaky chujoviny) pak to tam nastrkaj napíšou papír kterej se odnese na STK nebo na magistrát ted nevim tam se zaplatí nejakej směšnej poplatek napíše se výkon a do maleho TP se omezí kW a rychlost :) jinak cena řikal kolem 5000 kč :)
![]()
![]()
![]()
Stránky: 1