Nejsi přihlášen
Re: Restaurace Klamovka 14.8.2009 od 19.hod.
ja tam mam za ten minulej tyden vyzkošenejch asi 6 jidel a fakt dobry..... jenom to pivo sem si dat nemohla kdyz delam ze hlidam deti
v praci prej pit nemuzu ale pred praci se jedno ztrati ne??
a hlavne to sou
sové a za střízliva bych v tom kravalu co delaj neusla![]()
Loser psal:no ja nevim .... v patek brzo rano jedu do Berlina, tak snad jedno bych skousnul
tyjo, tebe sem taky dlouho nevidela,....koukej naklusat
Berlin zkrat a kdyz prijedes po 9 tak se stav u Domu Dětí a Mládeže
....pod restaurací vlevo
p.s.maj tam super hřiště
....a je mi fuk že ty netoužíš mě videt![]()
Loser psal:no ja nevim .... v patek brzo rano jedu do Berlina, tak snad jedno bych skousnul
No tak to chci vidět, jak ty si dáváš jedno, tak to určo doraž...![]()
Ba ne, fakt budu ráda když dorazíš![]()
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:jo jo, já bych šla třeba oslavit nové jméno
a hlavně se těšim na Klamovku na dobrej salát co tam dělaj a furt se tam ne a ne na něj dostat
co ta změna jména ![]()
![]()
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:Žirafa psal:jo jo, já bych šla třeba oslavit nové jméno
a hlavně se těšim na Klamovku na dobrej salát co tam dělaj a furt se tam ne a ne na něj dostatco ta změna jména
Občas se mi stalo že si mě pletli s Petulou když jsme tu něco psali... a taky když se někde představim tak si jméno každej nepamatuje, žirafa je jasná... stejně jsem pro většinu vždycky byla
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Terez(k)a psal:Loser psal:no ja nevim .... v patek brzo rano jedu do Berlina, tak snad jedno bych skousnul
tyjo, tebe sem taky dlouho nevidela,....koukej naklusat
Berlin zkrat a kdyz prijedes po 9 tak se stav u Domu Dětí a Mládeže
....pod restaurací vlevo
p.s.maj tam super hřiště
....a je mi fuk že ty netoužíš mě videt
jak mam zkratit Berlin? Tam jedu az v sobotu rano, ale v osm musim chytit letadlo.
Ten dum deti a mladeze znam ... minulej tejden, kdyz jsem sel na pifo na klamovku, tak ste venku na plote susili nejaky pradlo a vonelo to az na schodky ![]()
![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
|
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2009 10:35:35 Offline |
Loser psal:hele, a muzu dorazit s dvouma indama? Voni po me chcou, abych je vzal v patek na pivo.
tak to si zařid ještě odtahovku ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:hele, a muzu dorazit s dvouma indama? Voni po me chcou, abych je vzal v patek na pivo.
tak to si zařid ještě odtahovku
seru na ne, jestli neumi pit a zbourou se, at se vo sebe taky postaraji. Jeden z nich vcera rikal, ze si dal v nedeli vecer jedno pivo a cejtil to jeste vcera vodpoledne - a to si prej dal jen to nejslabsi, ktery nasel - 0,49% alkoholu. Kdyz jsem mu rekl, ze tohle se u nas povazuje za nealkoholicky pivo a po deseti muzes sednout za volant a jet, tak tomu nechtel verit. No tak jsem zvedavej, jak to v patek panum pujde ![]()
![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:Loser psal:hele, a muzu dorazit s dvouma indama? Voni po me chcou, abych je vzal v patek na pivo.
seru na ne, jestli neumi pit a zbourou se, at se vo sebe taky postaraji. Jeden z nich vcera rikal, ze si dal v nedeli vecer jedno pivo a cejtil to jeste vcera vodpoledne - a to si prej dal jen to nejslabsi, ktery nasel - 0,49% alkoholu. Kdyz jsem mu rekl, ze tohle se u nas povazuje za nealkoholicky pivo a po deseti muzes sednout za volant a jet, tak tomu nechtel verit. No tak jsem zvedavej, jak to v patek panum pujde
zas je to ale vyjde levně
daj si panáka dvanáctky a sou na šrot....daj si malý pivo a maj otravu alkoholem![]()
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:Loser psal:hele, a muzu dorazit s dvouma indama? Voni po me chcou, abych je vzal v patek na pivo.
seru na ne, jestli neumi pit a zbourou se, at se vo sebe taky postaraji. Jeden z nich vcera rikal, ze si dal v nedeli vecer jedno pivo a cejtil to jeste vcera vodpoledne - a to si prej dal jen to nejslabsi, ktery nasel - 0,49% alkoholu. Kdyz jsem mu rekl, ze tohle se u nas povazuje za nealkoholicky pivo a po deseti muzes sednout za volant a jet, tak tomu nechtel verit. No tak jsem zvedavej, jak to v patek panum pujde
To je škoda, že mám noční, mohla bejt prdel...
Hulej?
![]()
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2009 13:01:00 Offline |
spidys psal:Loser psal:K.a.s.y.m. psal:
tak to si zařid ještě odtahovkuseru na ne, jestli neumi pit a zbourou se, at se vo sebe taky postaraji. Jeden z nich vcera rikal, ze si dal v nedeli vecer jedno pivo a cejtil to jeste vcera vodpoledne - a to si prej dal jen to nejslabsi, ktery nasel - 0,49% alkoholu. Kdyz jsem mu rekl, ze tohle se u nas povazuje za nealkoholicky pivo a po deseti muzes sednout za volant a jet, tak tomu nechtel verit. No tak jsem zvedavej, jak to v patek panum pujde
To je škoda, že mám noční, mohla bejt prdel...
Hulej?![]()
aby jsi je nakonec neviděl až si daj dvě plzně a budou mít votravu ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
Banditatom (Člen) 11.08.2009 13:42:32 Offline |
vožrat a rozprodat na orgány![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1