Nejsi přihlášen
CEC Most 11.9.09
Tak po předchvilkovým tydlyfonátu s Fiatem sem zjistil, že kuci dojeli na 2. fleku v naháčích. Oba (Fiat a jakožto náhradník Pepa Sršeň) jeli asi víc než dobře, ale bohužel je vo 1. flek připravil FIatům menší pádek, kterej úspěšně přežil a pak jezdil ještě dál, ale nějaká minutka se promrhla a vo chlup sou druzí ....., ale i tak ![]()
![]()
Re: CEC Most 11.9.09
no řiť mě pálí ještě teďka...
bylo to v té rychlé levé za matadorem...
standartní náklon, konstantní plyn, a prostě se to svezlo...![]()
ale hned sem to zvedl a letěl do boxů...
motorce je celkem hovno...![]()
special thanx for Filous:
díky že's přijel, byl's dobrou oporou, a hlavně díky za to že's mi dal bike do cajku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
budem to muset něgdy zapít![]()
special thanx for Petula:
za první pomoc a desifekci![]()
![]()
![]()
![]()
byl sem ještě potom v nemocnici aby mi to vyčistili...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
...kucí byli dobrý, Fijat tahal jag fsteklej, hnet vot začátku sem měl strach, aby mu to něgde neuchcalo, a vono uchcalo
...ale i tag byl dobrej, 1:53 na takový ludře starý
, prostě smekam![]()
![]()
...no a Pepu a jeho drifty s hořící zadní pryží asi netřeba komentovat, je to magor![]()
...prostě pjeknej rejs![]()
![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomasNJ psal:no řiť mě pálí ještě teďka...
bylo to v té rychlé levé za matadorem...
standartní náklon, konstantní plyn, a prostě se to svezlo...
ale hned sem to zvedl a letěl do boxů...
motorce je celkem hovno...
special thanx for Filous:
díky že's přijel, byl's dobrou oporou, a hlavně díky za to že's mi dal bike do cajku
budem to muset něgdy zapít
special thanx for Petula:
za první pomoc a desifekci
...hele pankáči, nejni zač, proto sem tam byl
...ale něgdy spolu něco určitě spolknem![]()
![]()
...a co v nemocnici, měli kartáček???![]()
![]()
![]()
tomasNJ psal:special thanx for Petula:
za první pomoc a desifekci
To je dobře, žes zajel do nemocnice, my to včera řekli sousedovi doktorovi a ten hned strašil, že ti to přiroste a budou ti to strhávat
fuj
A bude zadek cajk?
Jinak Filousovi velký dík, i mně bodlo, že tam pobíhal ještě někdo jinej![]()
![]()
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
tož příjemné to nebylo, ale zachoval jsem si chladnou tvář...![]()
![]()
![]()
stejně to nevydrhla uplně, a řekla že to tam zůstane...![]()
ale co udělám se svou legendární kombi???![]()
![]()
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:tož příjemné to nebylo, ale zachoval jsem si chladnou tvář...
stejně to nevydrhla uplně, a řekla že to tam zůstane...
ale co udělám se svou legendární kombi???
...potřeboval bys novou, ale vim jag to je
...tagže...vem ji k ňáký šikovný pani do spráfkárny...f Práglu jezdim do "Semišky" u vás nevim...
Jjj ta komba mě zajímala hned jako první věc po otm co mě řekl, že mu nic není ............ ![]()
![]()
a jiank v pohodě - závodníci kua musí mít nějaký silniční lišeje na sobě ..... ale když si vzpomenu jak mě tenkrát dochtor čistil každej druhej den koleno po dobu cca 3 týdnů tim peroxidem a dalšíma sračkama ..... vydržím dot ale byl to mazeček jako ..... ale nejlepší stejně bylo když to viděl poprvní a začal se v tym šťourat a říká (pač je kamarád): "ty voe co dělat a cos měl kua na sobě, jak se v tom tak vrtám tak bych řekl že tam sou nějaký kamínky, asfalt, jehličky, hlina a ještě něco jako krycí vrstva ve formě upečenejch černejch riflí ..... ?!" - no a mlě pravdu - všechno tohle tam bylo! ![]()
![]()
![]()
Kakin psal:Jjj ta komba mě zajímala hned jako první věc po otm co mě řekl, že mu nic není ............
a jiank v pohodě - závodníci kua musí mít nějaký silniční lišeje na sobě ..... ale když si vzpomenu jak mě tenkrát dochtor čistil každej druhej den koleno po dobu cca 3 týdnů tim peroxidem a dalšíma sračkama ..... vydržím dot ale byl to mazeček jako ..... ale nejlepší stejně bylo když to viděl poprvní a začal se v tym šťourat a říká (pač je kamarád): "ty voe co dělat a cos měl kua na sobě, jak se v tom tak vrtám tak bych řekl že tam sou nějaký kamínky, asfalt, jehličky, hlina a ještě něco jako krycí vrstva ve formě upečenejch černejch riflí ..... ?!" - no a mlě pravdu - všechno tohle tam bylo!
...u Fijata to tipuju na asfalt, hlínu a černý podvlíkačky![]()
Kakin psal:Jjj ta komba mě zajímala hned jako první věc po otm co mě řekl, že mu nic není ............
a jiank v pohodě - závodníci kua musí mít nějaký silniční lišeje na sobě ..... ale když si vzpomenu jak mě tenkrát dochtor čistil každej druhej den koleno po dobu cca 3 týdnů tim peroxidem a dalšíma sračkama ..... vydržím dot ale byl to mazeček jako ..... ale nejlepší stejně bylo když to viděl poprvní a začal se v tym šťourat a říká (pač je kamarád): "ty voe co dělat a cos měl kua na sobě, jak se v tom tak vrtám tak bych řekl že tam sou nějaký kamínky, asfalt, jehličky, hlina a ještě něco jako krycí vrstva ve formě upečenejch černejch riflí ..... ?!" - no a mlě pravdu - všechno tohle tam bylo!
Přesně to samé mi říkal, když jsem zalít do štěrku na kole.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
pšanský:
to nebyl telefonát... jen sms, ale já byl taky v piči, a byl si jediný gdo mě napadl, že bude vzhůru... potřeboval sem probrat hovorem ![]()
![]()
apropó: ted sem se díval na bajkrskraun a prodávají tam kombinézy za 2400 kč.. no neuvěřitelné...![]()
![]()
teda ne že bych ji chtěl kupovat...jen mě to pobavilo![]()
jinak sem teda rozhodnut. jestli naškrábu nějakou škváru přes zimu tak si kupim uhelně černou kombi od těch 4%sr...![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 13.09.2009 20:36:11 Offline |
4SR
koupil jsem si ted od nich textil bundu a max.spokojenej...sedí to na těle jak kůže žádnej plandavej hadr.![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ross psal:Tomíku, ty woe, sem myslel, že nepadáš
ty woe rossi... se to nějak událo... bylo to jen sklouznutí, hned sem to zvedl a fičel dál...ale sere to... no co už ![]()
tomasNJ psal:ross psal:Tomíku, ty woe, sem myslel, že nepadáš
ty woe rossi... se to nějak událo... bylo to jen sklouznutí, hned sem to zvedl a fičel dál...ale sere to... no co už
vidím, že i takového jezdce přemotivovalo startovat s Pepou![]()
![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:tomasNJ psal:ross psal:Tomíku, ty woe, sem myslel, že nepadáš
ty woe rossi... se to nějak událo... bylo to jen sklouznutí, hned sem to zvedl a fičel dál...ale sere to... no co už
vidím, že i takového jezdce přemotivovalo startovat s Pepou
ale piču ![]()
kuš babo...![]()
![]()
![]()
no voe u těch Bikerskrámů ............... já bych si ju okamžitě střelhbitě vzal pač se mě už dva roky klubou kolena atd na čapách ale podívej se jaký mají velikosti - buď Ska nebo XXL a výš ...... ale sou to v podstatě stejný kombi jak mám já a já ju mám tuším 5-6 let a spokojenost jako ........... je to blbej Nazran ale říkám, fakt spokojenost a za ty prachy komu by byly tyhle veliksoti tak si může pískat jak sviňa!!!![]()
za těch 2400 je to BIker
no tywoe.. ale já nevím...jako fakt asi si počkám na tu 4SR...![]()
|
Progear 650 (Člen) 14.09.2009 09:15:48 Offline |
tomasNJ psal:za těch 2400 je to BIker
no tywoe.. ale já nevím...jako fakt asi si počkám na tu 4SR...
Ale piču, si nech ušít vod Hubíku něco ve správnejch barvách ne....![]()
![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1