Nejsi přihlášen
|
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2009 10:22:03 Offline |
Re: Zeman 24.10. Hospoda
já určitě ne...už mám domluvenou jinou akci ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
Progear 650 (Člen) 22.10.2009 13:09:28 Offline |
neserte a koukejte dovalit....
Foxxoj: měníme pozici na sem....
domluv to tam na severu....![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Žirafa psal:Bodlinka psal:(ale až na večír... do 18h sportujem
)
Každej tomu říká jinak
Domluvim se s Pavlem a dáme vědět
![]()
![]()
a jak tomu říkáte s Pavlikem vy? ![]()
jinak doražte, dlouho jsem Vás neviděla...
Tam je to fakt nebezpecny
cos tam tak dlouho delal?
ty vole, ja ani nevim. Dorazila mi tam kamoska, tak jsme tam chlastali decaky slivky a tancovali a ja nevim, co vsechno jeste. Kamos mi druhej den volal a rikal, ze uz se mnou nikam nejde - do skoly uz nedorazil ![]()
![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
svatej psal:Loser psal:ty vole, ja uz radsi ne. Byl jsem tam predminulou sobotu sledovat fotbal s polakama a domu jsem se vratil v 7 rano
...tiskovku po zápase, tos eště neviděl ? ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS psal:bes Ondráše tam nechoť bo kdo by dojel zbytky
Tady člověk fakt vo svini nezavadí...
![]()
V tomhle jsem ekolog...
Žádné plejtvání...
Co by za to děti támhle v Africe daly...![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:PALOUS psal:bes Ondráše tam nechoť bo kdo by dojel zbytky
Tady člověk fakt vo svini nezavadí...
![]()
V tomhle jsem ekolog...Žádné plejtvání...
Co by za to děti támhle v Africe daly...
Furt sem hotovej s tvojí hlášky
''Tak si vobjednej já to pak dojedu''![]()
Jebat motorky :-)
Tož to já taky snad dorazím. Ale to Vám říkám, ne že se zase vožerete dřív než já. Už jsem po 12ti dnech ten týden u Freshe na Maltě vydýchal tak mám zase chuť na
. Čisk je sice dobrej ale nějakej moc silnej.
Jinak Freshi jak už asi víš tak jsem ti objednal celého Vojagera na díly aby jsi měl co ničit. Domluv to s Páťou ať ho rozebereme a usklladníme v Dobříškách. Sám to dělat nebudu. A u Půlmotora ti za to nechám sekeru. ![]()
K
Slamescu psal:Tož to já taky snad dorazím. Ale to Vám říkám, ne že se zase vožerete dřív než já. Už jsem po 12ti dnech ten týden u Freshe na Maltě vydýchal tak mám zase chuť na
. Čisk je sice dobrej ale nějakej moc silnej.
Jinak Freshi jak už asi víš tak jsem ti objednal celého Vojagera na díly aby jsi měl co ničit. Domluv to s Páťou ať ho rozebereme a usklladníme v Dobříškách. Sám to dělat nebudu. A u Půlmotora ti za to nechám sekeru.
K
dík...
jinak sekeru rači néééé--- spíš dluh ![]()
![]()
![]()
Bandit pičo
osiris psal:svatej psal:Loser psal:ty vole, ja uz radsi ne. Byl jsem tam predminulou sobotu sledovat fotbal s polakama a domu jsem se vratil v 7 rano
...tiskovku po zápase, tos eště neviděl ?
ja tam byl s nim,tak vim,co to bylo za tiskovku.Ale zdrhnul sem ve tri,kdyz sem si vzpomnel,ze pred sestou vstavam do prace.![]()
No,uvidim,mozna taky dorazim,i kdyz sem byl u Zemana vcera a zas sem moc nespal.![]()
Amen. . .
...To Svatej doraž![]()
...To Ocool taky
http://www.umjrzemana.cz/
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
osiris psal:...postav se na václavák, pochči sochu, počkej chvilku na policajty a až tě vodtáhnou do krakovský sepsat protokol, tak už jen přejdeš ulici
....de to Osi i pozpátku...vylezeš od Zemana pochčiješ jim auto, dorazíš na Bulovku ( záchytka ), a pak už to mám co bys kamenem dohodil![]()
....ale je to finančně nákladný![]()
![]()
kojaksro psal:osiris psal:...postav se na václavák, pochči sochu, počkej chvilku na policajty a až tě vodtáhnou do krakovský sepsat protokol, tak už jen přejdeš ulici
....de to Osi i pozpátku...vylezeš od Zemana pochčiješ jim auto, dorazíš na Bulovku ( záchytka ), a pak už to mám co bys kamenem dohodil
....ale je to finančně nákladný
...no ale ty seš unikát, to co ty normálně vožralej člověk nedělá ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
nicola.foxx (Člen) 24.10.2009 00:39:21 Offline |
osiris psal:kojaksro psal:osiris psal:...postav se na václavák, pochči sochu, počkej chvilku na policajty a až tě vodtáhnou do krakovský sepsat protokol, tak už jen přejdeš ulici
....de to Osi i pozpátku...vylezeš od Zemana pochčiješ jim auto, dorazíš na Bulovku ( záchytka ), a pak už to mám co bys kamenem dohodil
....ale je to finančně nákladný...no ale ty seš unikát, to co ty normálně vožralej člověk nedělá
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Trochu mimo diskuzi... Zítra se u nás zavírá hospoda a dopíjí se zbytky alkoholu.
Všechno za 20,- od rumu po Wizoura. Pivo taktéž. Hraju tam s místní formací dechů a plechů.
A aby toho nebylo málo. Byla dnes dolovná. Vyhrál jsem tolstolobika. Je nasolený a naložený v ledničce. Zítra ráno roztopím udírnu a kdo se během dnes zastaví, dostane kousek ryby a něco dalšího k tomu.
Kdyby bylo nejhúř, tak druhého tolstolobika vyhráli naši, tak bysme tam hodili i jeho...
Telefon v profilu. Kdyby někdo... Když si přivezete spacák, tak přespání neni problém.![]()
Ocool: Ke mě to máš blíž... ![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Trochu mimo diskuzi... Zítra se u nás zavírá hospoda a dopíjí se zbytky alkoholu.
Všechno za 20,- od rumu po Wizoura. Pivo taktéž. Hraju tam s místní formací dechů a plechů.
A aby toho nebylo málo. Byla dnes dolovná. Vyhrál jsem tolstolobika. Je nasolený a naložený v ledničce. Zítra ráno roztopím udírnu a kdo se během dnes zastaví, dostane kousek ryby a něco dalšího k tomu.Kdyby bylo nejhúř, tak druhého tolstolobika vyhráli naši, tak bysme tam hodili i jeho...
Telefon v profilu. Kdyby někdo... Když si přivezete spacák, tak přespání neni problém.
Ocool: Ke mě to máš blíž...
běž do ![]()
![]()
dofám že vám bude pršet :)![]()
Bandit pičo
Ondráš psal:Trochu mimo diskuzi... Zítra se u nás zavírá hospoda a dopíjí se zbytky alkoholu.
A aby toho nebylo málo. Byla dnes dolovná. Vyhrál jsem tolstolobika. Je nasolený a naložený v ledničce. Zítra ráno roztopím udírnu a kdo se během dnes zastaví, dostane kousek ryby a něco dalšího k tomu.Kdyby bylo nejhúř, tak druhého tolstolobika vyhráli naši, tak bysme tam hodili i jeho...
Telefon v profilu. Kdyby někdo... Když si přivezete spacák, tak přespání neni problém.
Ocool: Ke mě to máš blíž...
No jo v broumeh mame znam, az pojedeme tam dam vedet ;)
Jinak dnes jedu do prahy (odvost selhal tak aspon na nealko se stavim hodina nevim ale stavim se
Libertad se dice Bandit
....Ocool, žádnej Birell, odvoz vymyslíme![]()
...jenom aby jsi nedopadl jako já.....zavolal jsem si SOS DRINK, do práce na hotel kde sem jezdil hotelovou dročku, a pak mi kolegové řekli, že jsem sice přijel s druhým řidičem, ale řídil jsem já. Prej sem ho k tomu nechtěl pustit
....takže si tak![]()
|
inkvizitorr (Administrator) 26.10.2009 09:35:58 Offline |
|
Progear 650 (Člen) 26.10.2009 11:19:59 Offline |
Inkvizoj: a mě ses smál....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Stránky: 1