Nejsi přihlášen
Povinné ručení odteď :-/
Zdarec. Takl jsem se díval na povinné ručení jebky, jaké mi vyměřili před 2 lety. No a před pár dny mi došel papír, kde mi zas nabízejí povinné ručení. Ačkoliv jsem neměl ani jednu havárku, bouračku a jezdil bez nehod, ty zm*di mi vyměřili ještě víc, než tenkrát![]()
![]()
Srovnával jsem to s internetem a tam mají povinné ručení skoro o půl kapra levnější (!!!)
u té samé pojišťovny - Kooperativa. Tak sem se chtěl zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti, popř. jak to řešit?![]()
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Re: Povinné ručení odteď :-/
Sandman psal:Zdarec. Takl jsem se díval na povinné ručení jebky, jaké mi vyměřili před 2 lety. No a před pár dny mi došel papír, kde mi zas nabízejí povinné ručení. Ačkoliv jsem neměl ani jednu havárku, bouračku a jezdil bez nehod, ty zm*di mi vyměřili ještě víc, než tenkrát
Srovnával jsem to s internetem a tam mají povinné ručení skoro o půl kapra levnější (!!!)
u té samé pojišťovny - Kooperativa. Tak sem se chtěl zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti, popř. jak to řešit?
kontaktuj Polu, ta ti rada poradi, je na to machr![]()
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Sandman psal:Zdarec. Takl jsem se díval na povinné ručení jebky, jaké mi vyměřili před 2 lety. No a před pár dny mi došel papír, kde mi zas nabízejí povinné ručení. Ačkoliv jsem neměl ani jednu havárku, bouračku a jezdil bez nehod, ty zm*di mi vyměřili ještě víc, než tenkrát
u té samé pojišťovny - Kooperativa. Tak sem se chtěl zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti, popř. jak to řešit?kontaktuj Polu, ta ti rada poradi, je na to machr
Jsem nevěděl, že u Kooperativy máme také svoje lidi![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 21.10.2009 12:00:11 Offline |
Pola je agentka nejen Kooperativy, také mohu stoprocentně doporučit. nemožné ihned, zázraky do tří dnů.
Bambooochaaaaa .... ![]()
Od 1.10.2009 jsou vesměs u všech pojišťoven nové sazebníky a menší úpravy v metodice pojištění.
V zásadě se ale nic nemění. Až na to, že samozřejmě šli sazby opět trošku nahoru.
Jediná větší změna je, že pojišťovny zavedli nové osekané produkty povinného ručení - např. BEz asistenčních služeb, BEZ živelního pojištění, se spoluúčstí při PU v zahraničí apod. Jak kde...
Za to potom nabízí levnější pojistné.
Klasické produkty a sazby (nižší a vyšší limit krytí) zůstali a k nim přibil ještě jeden produkt "osekaný".
U KOOP se nám bohužel trošku snížila možnost obchodní slevy o 10%.
I tak se ale najít zajímavá alternativa.
Jináč cena vyjde levněji každému někde jinde. Zohledňuje se více faktorů jako stáří stroje, věk pojistníka, bydliště, výkon, objem .....
Kdo to ještě neudělal, tak doporučím si současné smlouvy přepočítat sám, nebo zájemcům ráda připravím nabídku já.
Možnosti jsou....a kdo má výročí uzavření 1.1., tak datum pro podání výpovědi u současné pojišťovny je nejpozději 18.11.2009.
Jak už bylo zmíněno nejsem vázaná na žádnou pojišťovnu a smlouvu můžu připravit u kterékoliv pojišťovny na trhu (až na vyjímky např. Direct, Triglav)
Ale jen tak pro zajímavost. Včera jsem si nechala spočítat havárku na svou krásku KAwu ER 6N, rok 2006 u Directu (člověk musí znát konkurenci)....No jsem se musela smát. Chtěli po mě 15.000 Kč za rok.
U KOOP to udělám za 5.000 Kč.....![]()
email: dankova@eurola.cz![]()
nA POLU jedině chvalu umí v tom chodit a zatím vždy dobře poradila...
Meloun psal:Abyste se ne
Stejně to maj ty ženský jednoduchý..
Teda díky že jsi zarazil chvalozpěvy...už jsem se začínala červenat ....![]()
![]()
Ovšem to mi vysvětli v čem to máme jednoduchý....
...mezi motorkářema....a v životě....![]()
Póla psal:Meloun psal:Abyste se ne
Stejně to maj ty ženský jednoduchý..Teda díky že jsi zarazil chvalozpěvy...už jsem se začínala červenat ....
Ovšem to mi vysvětli v čem to máme jednoduchý.......mezi motorkářema....a v životě....
Se podívej, jak se můžou hoši přetrhnout..lichotníci![]()
![]()
![]()
Máte to jednodušší obecně..vždyť těch příběhů poslouchám v ordinaci denně desítky..![]()
![]()
![]()
PURE NAKED BIKE!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2009 14:38:18 Offline |
máš sklárnu rozšírenou o
-logii?
už jsi začal dělat skleněný vibrátory?![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2009 14:46:12 Offline |
Póla psal:Tož teda chlapi, bych se aj hádala....jenom než se vysoukám na motorce z kombinézy
když se musím vyčúúúúrat......
Jináč dotaz...posloucháš ženský, nebo poudačky chlapů....
Myslím že jsi začal zajímavou diskuzi...
myslim,že jako místní gynekolog asi spíš ženský![]()
![]()
spíš je otázka kde je poslouchá![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Póla psal:Tož teda chlapi, bych se aj hádala....jenom než se vysoukám na motorce z kombinézy
když se musím vyčúúúúrat......
Jináč dotaz...posloucháš ženský, nebo poudačky chlapů....
Myslím že jsi začal zajímavou diskuzi...myslim,že jako místní gynekolog asi spíš ženský
spíš je otázka kde je poslouchá
No ještě jsem neměla tu čest.....přeci jen jsme od sebe páru kilometrů vzdáleni a můj gynekolog nosí sukně....
Vcelku věřím, že to je rizikové povolání....
Meloun a jeho "růžovka"......![]()
![]()
![]()
To je hrozný ....
jak se objeví Pola tak tu všichni začnou zpívat....
Snad už je to u ni standard ne??? ![]()
PS: To Pola.: pošlu ti brzy to poslední auto.... ![]()
PPS: Meloun na hrad !!!
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Kolegyně gynekoložky jakožto odbornice uznávám, nicméně ženská-lékař si k ženský-klient(pacient) nikdy nedokáže udělat individiduální přístup plný důvěry,diskrétnosti a porozumnění..Proto jsme my mužští gynekologové zhusta oblíbenější..![]()
![]()
![]()
To se pak ženský svěřují s věcma, který člověk vidí tak maximálně v telenovelách..![]()
![]()
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Kolegyně gynekoložky jakožto odbornice uznávám, nicméně ženská-lékař si k ženský-klient(pacient) nikdy nedokáže udělat individiduální přístup plný důvěry,diskrétnosti a porozumnění..Proto jsme my mužští gynekologové zhusta oblíbenější..
To se pak ženský svěřují s věcma, který člověk vidí tak maximálně v telenovelách..
Čoveče když tě poslouchám, tak asi změním sukně za kalhoty a začnu za tebou dojíždět ze Zlína do Liberce...To teprv budou story....![]()
Nicméně vzpomínky na doktora z porodnice teda nic mooooc. NAopak ženské měli daleko citlivější přístup...
Cokoliv jsem řekla, tak odpověď zněla " to není možné..." obdobně jako ve scénce z Vesničky mé střediskové kdy Hrušínský posílá pacienta zkouknout krematorium v Pelhřimově....![]()
Meloun psal:Však..ne nadarmo se říká, že výjimka potvrzuje pravidlo..
...ty vole, já jag čtu ty tvý kecy, tag bejt žencká, tag uš u tebe léžim na stole, hnáty mam do praku a vočekávam to psychycký uvolnění, aš mě vyslechneš, uchlácholíš a skontroluješ mi vercajk![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Meloun psal:Však..ne nadarmo se říká, že výjimka potvrzuje pravidlo..
...ty vole, já jag čtu ty tvý kecy, tag bejt žencká, tag uš u tebe léžim na stole, hnáty mam do praku a vočekávam to psychycký uvolnění, aš mě vyslechneš, uchlácholíš a skontroluješ mi vercajk
![]()
![]()
![]()
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Filous psal:Meloun psal:Však..ne nadarmo se říká, že výjimka potvrzuje pravidlo..
...ty vole, já jag čtu ty tvý kecy, tag bejt žencká, tag uš u tebe léžim na stole, hnáty mam do praku a vočekávam to psychycký uvolnění, aš mě vyslechneš, uchlácholíš a skontroluješ mi vercajk
![]()
![]()
Že bych se fakt minul povoláním??![]()
![]()
![]()
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Filous psal:Meloun psal:Však..ne nadarmo se říká, že výjimka potvrzuje pravidlo..
Že bych se fakt minul povoláním??
...docela jistě![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
To Pola....
Polo havarijka na moto 5000,-Kč na rok???
O tom info vůbec nemám!!! Když mám pojistku u Koop, kolik by stála havarijka na moje moto??? Kdybych o tom věděl dřív, tak bych si ji určitě sjednal, a nemusel platit za každý můj plácanec o zem tolik!!
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:To Pola....
Polo havarijka na moto 5000,-Kč na rok???O tom info vůbec nemám!!! Když mám pojistku u Koop, kolik by stála havarijka na moje moto??? Kdybych o tom věděl dřív, tak bych si ji určitě sjednal, a nemusel platit za každý můj plácanec o zem tolik!!
Osi máš recht...asik si pořídím zrcátko na botu...![]()
![]()
XJelen psal:Póla psal:Čoveče když tě poslouchám, tak asi změním sukně za kalhoty a začnu za tebou dojíždět ze Zlína do Liberce...To teprv budou story....
No to bude mít datlik radost
No já bych řekla, že já větší....![]()
![]()
I když kdo ví ???![]()
Póla psal:XJelen psal:Póla psal:Čoveče když tě poslouchám, tak asi změním sukně za kalhoty a začnu za tebou dojíždět ze Zlína do Liberce...To teprv budou story....
No to bude mít datlik radost
No já bych řekla, že já větší....
I když kdo ví ???
no uvidíme až dorazí ![]()
Strýcfajtr !!!
Zdenák psal:To je hrozný ....
jak se objeví Pola tak tu všichni začnou zpívat....
Snad už je to u ni standard ne???
PS: To Pola.: pošlu ti brzy to poslední auto....
PPS: Meloun na hrad !!!
Tak to přidám jednu sloku. Fakt jsem nečekal, že můžu mít pojištění na mašinu o 900,- levnější![]()
to Póla: Díky mockrát. Jen co si pořídím nějakou tu čtyřkoovou popelnici, zase se ozvu.
Stránky: 1