Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Dotaz: PC hardware expert?

Frodo89 (Člen)
30.10.2009 20:23:55

Dotaz: PC hardware expert?

Lidi mam dotaz trošku se v tom neoriuentuji, ale potřeboval by poradit v nastaveni domaciho Routru.
- problem je v tom že router mi zamezuje zvenči volne otevyrani portu. Tedy v některych připadech mam problemy se stahovanim.

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
inkvizitorr (Administrator)
30.10.2009 20:28:42

Re: Dotaz: PC hardware expert?

napyš filousovy, ten je na hardware ekspertgoodsmokin

doba je temná...
nicola.foxx (Člen)
30.10.2009 20:32:02

Jo Filous je nej good Vcera jsem si u nej vyzvedaval novy PC a u nas ve firme dela site a dodava pocitace s noutbukama a tiskarnama uz skoro dva roky. Neco o tech routrech a swičich povidal kdyz se bavil u nas s ajtakama. Mu zavolej a urcite ti poradi. Ja mu kvuly pocitacum volam porad.good

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
bubák (Člen)
30.10.2009 21:43:25

mamka my říkala že zamčenej port prostě zvenku nevotevřeš...prej jem prolomyt...ale nejsem hekr tak nevym...

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
XJelen (Člen)
30.10.2009 22:38:57

bubák psal:

mamka my říkala že zamčenej port prostě zvenku nevotevřeš...prej jem prolomyt...ale nejsem hekr tak nevym...

bubáku vole když nenecháš klíč v zámku, tak by to vodemknout mohlo jít ne?helpgood

Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen)
30.10.2009 23:53:49

No tag jsem nelenil a zavolal jsem tomu Filousovi, at mi to jako vysvetli. A rikal neco o portech a forwardingusurprised a firewallu idontknow. No a rikal, ze problem na tom routeru by mohl byt s tim firewallem a ze prej by mohlo pomoct dat pocitac do portu co umi DMZ (Co to kurwa je) a nebo ten na zkousku vypnout a pak zkusit stahovat.
Jo a taky rikal neco o tom, ze nejni spatny si hodit pocitac mimo router a nakym programem zmerit a vokouknout na jakych portech prichazi komunikace beheme toho stahovani a tyhle porty potom nastavit, ale ze prej je to nejaky bezpecnostni riziko otevirat zase nejak moc portu kvuly hekrum. No vysvetloval a vysvetloval a jsem z toho celej divokej. Zlata lopata a krumpac. tam je to jasny co s tim. JOOOO a jeste mi napsal, ze prej muzes dat presmerovani potrebnejch portu na port 80 coz je prej pro serfovani na internetu. Kazdopadne jak jsem ho poslouchal, tak jsem usoudil ze to co mi v praci a doma nastavim necham bezet jak to je a kdyz to prestane fungovat, tak mu zavolam jako vzdycky. Vetsinou mi stejne rekne, abych to vypnul ze zasuvky a po minute zase zapnul.

Hanz (Člen)
30.10.2009 23:57:23

Filous je echt machrsurprisedgoodbigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
Inženýrek (Člen)
31.10.2009 00:29:29

nicola.foxx:
Suprová diplomacie goodbigsmile

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Billy (Člen)
31.10.2009 08:20:50

von je fakt ale machr pres PC, nikomu jinymu bych nefounoval.
P.S: nemam uz co cist smile2

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Koldan (Člen)
31.10.2009 10:24:11

taky volávám Filousovi a říkal, že klidně se na něj možu obracet, prej ho baví řešit tydle ajťácký špeky. to nechápu, já su na to jelitosurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Michal Dk (Člen)
31.10.2009 17:31:17

Koldan psal:

taky volávám Filousovi a říkal, že klidně se na něj možu obracet, prej ho baví řešit tydle ajťácký špeky. to nechápu, já su na to jelitosurprised

Hele nejlepší ho je prozvonit von volá spátky smokinsmile1

Filous (Člen)
31.10.2009 17:39:49

nicola.foxx psal:

No tag jsem nelenil a zavolal jsem tomu Filousovi, at mi to jako vysvetli. A rikal neco o portech a forwardingusurprised a firewallu idontknow. No a rikal, ze problem na tom routeru by mohl byt s tim firewallem a ze prej by mohlo pomoct dat pocitac do portu co umi DMZ (Co to kurwa je) a nebo ten na zkousku vypnout a pak zkusit stahovat.
Jo a taky rikal neco o tom, ze nejni spatny si hodit pocitac mimo router a nakym programem zmerit a vokouknout na jakych portech prichazi komunikace beheme toho stahovani a tyhle porty potom nastavit, ale ze prej je to nejaky bezpecnostni riziko otevirat zase nejak moc portu kvuly hekrum. No vysvetloval a vysvetloval a jsem z toho celej divokej. Zlata lopata a krumpac. tam je to jasny co s tim. JOOOO a jeste mi napsal, ze prej muzes dat presmerovani potrebnejch portu na port 80 coz je prej pro serfovani na internetu. Kazdopadne jak jsem ho poslouchal, tak jsem usoudil ze to co mi v praci a doma nastavim necham bezet jak to je a kdyz to prestane fungovat, tak mu zavolam jako vzdycky. Vetsinou mi stejne rekne, abych to vypnul ze zasuvky a po minute zase zapnul.

...vole, příště se na tebe vyseru, tady děláš machryfuck ...a stejně sem ti neřek to nejdůležitější, tagže todle ti je stejně na hovnosurprised...a víš proč??? ...bo zadarmo neradim, volefuck

bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš (Člen)
01.11.2009 14:31:17

Filous psal:

a víš proč??? ...bo zadarmo neradim, volefuck
bigsmile

Bodejť! Bysme přišli na buben...help Copa jsme nějaká charita.surprised Zaplať si support.smokin

2 frodo89:  V první řadě, co je to za zařízení. Pak popiš současné nastavení a funkčnost a tebou požadovanou funkčnost. Pak se nad tím může teprve Filous zamyslet... On to sem nechtěl dávat, ale já to sem dám.
http://www.hash.cz/inferno/otazky.html
Filous dělal korekturu pro češtinu a dost si na to potrpí.cool
Píšu to dobře, Fildo?help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
01.11.2009 16:12:07

Ondráš psal:
Filous psal:

a víš proč??? ...bo zadarmo neradim, volefuck
bigsmile

Bodejť! Bysme přišli na buben...help Copa jsme nějaká charita.surprised Zaplať si support.smokin

2 frodo89:  V první řadě, co je to za zařízení. Pak popiš současné nastavení a funkčnost a tebou požadovanou funkčnost. Pak se nad tím může teprve Filous zamyslet... On to sem nechtěl dávat, ale já to sem dám.
http://www.hash.cz/inferno/otazky.html
Filous dělal korekturu pro češtinu a dost si na to potrpí.cool
Píšu to dobře, Fildo?help

...toš jasnégood ...du koukat na konto, sem zvjedaf co tam přistanesurprised

Frodo89 (Člen)
01.11.2009 18:18:01

nicola.foxx psal:

Dik trošku jsi mi přihral na dobrou myšlenku smile1

Jen se ještě naučit pořadne anglicky a bude to OK smile1 štouram se tu v tovarnim nastavení Routru a jeho Firewallu a zatim to moc nepomaha. Asi se na ten router pryvatně vykašlu a budu ho zapojovat pouze když pujdu na notas.

Zamčeny u provaidra nemam nybrž když odpojim router tak běži vše OK tedy logicky hledam chybu v něm.

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Ondráš (Člen)
01.11.2009 19:30:40

Frodo89 psal:

Jen se ještě naučit pořadne anglicky a bude to OK smile1 štouram se tu v tovarnim nastavení Routru a jeho Firewallu a zatim to moc nepomaha. Asi se na ten router pryvatně vykašlu a budu ho zapojovat pouze když pujdu na notas.

Zamčeny u provaidra nemam nybrž když odpojim router tak běži vše OK tedy logicky hledam chybu v něm.

Filda vzkazuje, že jestli máš zaplej NAT (nevim co to je, ale prej to většinou v továrním nastavení bejvá), tak se nediv, že se za ten router nemůžeš z venku dostat.

Filda ví vo čem mluví...good

Prej sem máš napsat, co to máš za krabici, ale že když to nebude Cisco, tak nic nezaručuje, páč s ničím jiným prej už skoro nedělá.help

mr.BSE (Člen)
01.11.2009 19:38:04

Tipuju to na D-Link, nebo Ovislink bigsmile
Zlaty microtiky good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous (Člen)
01.11.2009 20:47:50

Ondráš psal:
Frodo89 psal:

Filda vzkazuje, že jestli máš zaplej NAT (nevim co to je, ale prej to většinou v továrním nastavení bejvá), tak se nediv, že se za ten router nemůžeš z venku dostat.

Prej sem máš napsat, co to máš za krabici, ale že když to nebude Cisco, tak nic nezaručuje, páč s ničím jiným prej už skoro nedělá.help

...ty voe, gde se to ve mě bere???idontknowsurprised ...vochota je mý druhý ménogoodbigsmile

nicola.foxx (Člen)
01.11.2009 20:59:27

Ja mel doma nejakej asus a microcom a usrobotics a Filous mi to vsechno vyhazel a ted jedu na nakym linksysu a vsechno pracuje jak ma. Hele Pytliku, prej mas vypnout firewall a vsechny ostatni kraviny a zkusit jestli to pujde. Pak je zacit zase zapinat a zjistit ktera vec to blokuje. Jsem tady mel dneska Filouse a ukazoval mi to co a jak, jenze tak jak ja delam dablklik na mysi, tak mezitim Filous udelal nejaky nastaveni a prej ted ti to pujde si to zkus. Jenze jak jsem na to jelito, tak mi jeste jednou a pomalu ukazoval co mas vubec za problem a proste to nejak rozchodil.
No se nestyd a zavolej mu. Pac ja nejsem schopnej popsat co mi vsechno rikal. To von dycky spusti nakou kompjutr hantyru a ja nevim jestli mi neco vypravy nebo popisuje a nebo jestli mi taky nahodou nenadava.
Za me je na to vopravdu nejlepsi MR. FILOUS.good

K.a.s.y.m. (Člen)
01.11.2009 21:03:57

nicola.foxx psal:

Ja mel doma nejakej asus a microcom a usrobotics a Filous mi to vsechno vyhazel a ted jedu na nakym linksysu a vsechno pracuje jak ma. Hele Pytliku, prej mas vypnout firewall a vsechny ostatni kraviny a zkusit jestli to pujde. Pak je zacit zase zapinat a zjistit ktera vec to blokuje. Jsem tady mel dneska Filouse a ukazoval mi to co a jak, jenze tak jak ja delam dablklik na mysi, tak mezitim Filous udelal nejaky nastaveni a prej ted ti to pujde si to zkus. Jenze jak jsem na to jelito, tak mi jeste jednou a pomalu ukazoval co mas vubec za problem a proste to nejak rozchodil.
No se nestyd a zavolej mu. Pac ja nejsem schopnej popsat co mi vsechno rikal. To von dycky spusti nakou kompjutr hantyru a ja nevim jestli mi neco vypravy nebo popisuje a nebo jestli mi taky nahodou nenadava.

bigsmilebigsmilegoodgood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen (Člen)
01.11.2009 21:09:14

Úplně nejideálnější je to Fildovi vodvýzt do USB, von ti to všechno nastaví jako prd good

Strýcfajtr !!!
Frodo89 (Člen)
01.11.2009 21:43:23

TP-Link TL-R402M

Kakac (Člen)
01.11.2009 21:47:56

Frodo89 psal:

TP-Link TL-R402M

To je na hovno to chce Mikrotikbigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Ondráš (Člen)
01.11.2009 21:50:55

nicola.foxx psal:

Jo, jo... To je ajťák srdcem i duší... Vždyť se dokonce kvůli tomu přestěhoval do USB.good

Frodo89 (Člen)
01.11.2009 21:54:04

Kakac psal:
Frodo89 psal:

TP-Link TL-R402M

To je na hovno to chce Mikrotikbigsmilebigsmile

Me to tu stači smile1
Na to si pichnout o jeden či dva LAN kabely z noťasu to je akorad.

Ondráš (Člen)
01.11.2009 22:25:30

Frodo89 psal:

Me to tu stači smile1

Jako že to máš bez Wi-Fi? To jsem chtěl taky, ale Filip říkal, že s je to lepší. Tak sem ho poslechl a netahám kabely! My ho tu nemít, tak žijem uvázaný jak psí.(klanící se smajlík)good

Frodo89 (Člen)
01.11.2009 22:47:32

Ondráš psal:
Frodo89 psal:

Me to tu stači smile1

Jako že to máš bez Wi-Fi? To jsem chtěl taky, ale Filip říkal, že s je to lepší. Tak sem ho poslechl a netahám kabely! My ho tu nemít, tak žijem uvázaný jak psí.(klanící se smajlík)good

Jo mam ho bez Wi-Fi občas nadavam ale v celku to stači.

Moc děkuji s tim Network Address Translation jste mě hezky navedly a už to tu nějak smolim. Jen kruci nadavam na nepřehlednosti IPsettingu ktery je oproti standardu na co jsem byl zvyklej uplně jiny.....

Ondráš (Člen)
02.11.2009 00:16:07

Frodo89 psal:

Jo mam ho bez Wi-Fi občas nadavam ale v celku to stači.

Moc děkuji s tim Network Address Translation jste mě hezky navedly a už to tu nějak smolim. Jen kruci nadavam na nepřehlednosti IPsettingu ktery je oproti standardu na co jsem byl zvyklej uplně jiny.....

surprised
Hale, na tohle bys fakt musel na Filouse... To je pro mě turecký hospodářství, nebo španělská vesnice, ale nejspíš oboje dohromady. Von je Filda trochu vod rány, ale mouše by neublížil...good

Říkal: "Hulánuje a maskuje to tím, že je zvyklej na něco jiného. No jo no... Na routrech Windows nenajdeš. bigsmile"

Já teda fakt nevim co to jako má znamenat, ale kdybych to neslyšel, tak to říkat (psát) nebudu, protože nevim jako vo co jako gou.

Fildo, co to je ten IPsetting? Mám to u sebe taky, nebo nějakej háj tech?help Jo a umí ten můj router taky hulánovat? To je jako něco proti hekrum? Že já se líp neučil. Jsem na tohle uplně nemožnej.

Jsem se dneska přes jeden program snažil překopírovat jeden soubor a furt jako že to nemá práva... Pak Filda udělal nějakej 10ti hmat na klávesnici a soubor tam byl. Bych se z toho posral. Já čuměl jak puk.surprised Prej nějakej bug (jako že prej moucha), ale jediný co mi tu bzučí je větrák. Jsem čuměl jak tele na nový vrata... Nechám vedle to okousaný jabko, třeba jí do rána vylákam.help

beer

osiris (Člen)
02.11.2009 00:31:26

...méně je někdy více ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
02.11.2009 00:39:23

osiris psal:

...méně je někdy více ;)

Já ještě jedno schroupnu...beer A pak půjdu spát...redface

Ondráš (Člen)
02.11.2009 01:34:55

Fildův poslední mail před spaním...:

Záleží co myslí tím otevíráním portů. Pokud mu jde např. o to mít tam webserver nebo něco podobného, co poslouchá na jednom portu, je tam položka Virtual servers.
Service port - port, který chce obsloužit
IP Address - do toho posledního políčka zadá číslo tak, aby IP adresa jeho PC byla kompletní.
Protocol - nastaví podle toho co je, ale když nechá ALL nic se nestane
Enabled - zafajfkuje
Pak jen restart routru a mělo by to jít.
Podmínka je, že se IP adresy přidělují staticky, takže buďto vypne DHCP a pojede staticky a nebo použije záložku Address Reservetion, kde zadá MAC adresu svojí síťovky, IP adresu, kterou bude dostávat a pak by to mělo jít po restartu taky i s DHCP (doporučený postup).
Pokud jde o to, že se od sebe na nějakém portu přihlásí někam ven a ono s ním pak začne komunikovat na portu z nějakého rozsahu (klasicky internetové volání, některé hry, torrenty), tak na to je tam Port Triggering.
Trigger Port - zadá číslo portu na kterém odcházejí požadavky ven. To uvede v platnost tohle pravidlo a umožní otevření daných portů.
Trigger Protokol - tam podle aplikace, ale zase klidně nechat ALL
Incoming Port Range - zde je rozsah portů, který se má otevřít. Např. "20000-22000" znamená, že se otevřou porty 20000 až 22000 a spojení, které přijde v tomto rozsahu bude vpuštěno.
Incoming Protokol - Pro jednoduchost zase ALL (pokud ví, tak samo může TCP či UDP dát).
Enable - zase zafajfkovat

Dole je ještě ne výběr několik přednastavených pravidel, které může zaregistrovat k používání. Stačí jen vybrat, dát "Copy to" a tam vybrat číslo pod kterým to pravidlo bude.
Zasejc uložit, restart a už to jde...

V návodu je to kapitola 5.6.1 a 5.6.2. Jestli chce českej, když se s angličtinou nekamarádí, tak je tady http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=102959

DMZ nepoužívat. Tam se dávaj takové servery, přes které se přistupuje jak do vnitřní tak do vnější sítě (klasicky aplikační). Pochybuji, že nějaký takový tam má.

Prej to tu bude sledovat kdyby něco.

Dnes měl Filda formu.good

A já teda taky...beerbeerbeerwinewinewineredface

nicola.foxx (Člen)
02.11.2009 08:36:46

No tyyyy kravosurprisedsurprisedsurprised
Co to jako je? To az ho uvidim, tak mi to bude muset vysvetlit.
Sama zkratka a nadavka. Podle toho jak to popisuje a jak je to dlouhy, tak to snad musi fungovat i bez elektrikysurprisedidontknow
Fakt zlaty veci jako lopata, krumpac, vidle, kladivo a palice. Kdybych se mel timhle kompjutr cajkem zivit, tak asi chcipnu hlady jako krysa.redface

Ondráš (Člen)
02.11.2009 08:55:10

Šmarjá pano...surprised

To byl zas nápad s tim chlastem...helpredface

Filous (Člen)
02.11.2009 09:15:01

Ondráš psal:

Fildův poslední mail před spaním...:

Záleží co myslí tím otevíráním portů. Pokud mu jde např. o to mít tam webserver nebo něco podobného, co poslouchá na jednom portu, je tam položka Virtual servers.
Service port - port, který chce obsloužit
IP Address - do toho posledního políčka zadá číslo tak, aby IP adresa jeho PC byla kompletní.
Protocol - nastaví podle toho co je, ale když nechá ALL nic se nestane
Enabled - zafajfkuje
Pak jen restart routru a mělo by to jít.
Podmínka je, že se IP adresy přidělují staticky, takže buďto vypne DHCP a pojede staticky a nebo použije záložku Address Reservetion, kde zadá MAC adresu svojí síťovky, IP adresu, kterou bude dostávat a pak by to mělo jít po restartu taky i s DHCP (doporučený postup).
Pokud jde o to, že se od sebe na nějakém portu přihlásí někam ven a ono s ním pak začne komunikovat na portu z nějakého rozsahu (klasicky internetové volání, některé hry, torrenty), tak na to je tam Port Triggering.
Trigger Port - zadá číslo portu na kterém odcházejí požadavky ven. To uvede v platnost tohle pravidlo a umožní otevření daných portů.
Trigger Protokol - tam podle aplikace, ale zase klidně nechat ALL
Incoming Port Range - zde je rozsah portů, který se má otevřít. Např. "20000-22000" znamená, že se otevřou porty 20000 až 22000 a spojení, které přijde v tomto rozsahu bude vpuštěno.
Incoming Protokol - Pro jednoduchost zase ALL (pokud ví, tak samo může TCP či UDP dát).
Enable - zase zafajfkovat

Dole je ještě ne výběr několik přednastavených pravidel, které může zaregistrovat k používání. Stačí jen vybrat, dát "Copy to" a tam vybrat číslo pod kterým to pravidlo bude.
Zasejc uložit, restart a už to jde...

V návodu je to kapitola 5.6.1 a 5.6.2. Jestli chce českej, když se s angličtinou nekamarádí, tak je tady http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=102959

DMZ nepoužívat. Tam se dávaj takové servery, přes které se přistupuje jak do vnitřní tak do vnější sítě (klasicky aplikační). Pochybuji, že nějaký takový tam má.

Prej to tu bude sledovat kdyby něco.

Dnes měl Filda formu.good

A já teda taky...beerbeerbeerwinewinewineredface

...a dyš nepomůže todle, tag pag uš enem kladivo číslo šest, to je jistotagood

nicola.foxx (Člen)
02.11.2009 09:18:41

Filous psal:

...a dyš nepomůže todle, tag pag uš enem kladivo číslo šest, to je jistotagood

Jenze to uz do toho vetsinou cumis celej den. Co ja si s tebou pamatuju, tak v porovnani kolik si uctujes u nas ve firme za hodinu, tak pak teda rozhodne prijde levnejc koupit novej router. To teda zase jooogood

Billy (Člen)
02.11.2009 11:42:39

Zatim filous statecne snad vsechno rozbehal, pac mu to proste neda good

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
02.11.2009 14:00:08

Billy psal:

Zatim filous statecne snad vsechno rozbehal, pac mu to proste neda good

i kdyby tomu měl namontovat nožičky aby to jako fakt běhalo...jeho nejlepší kousek smile1 http://www.stastnevdovy.cz/videa/ostatn … etman.html smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen)
02.11.2009 20:43:42

Filous psal:
Ondráš psal:
Frodo89 psal:

...ty voe, gde se to ve mě bere???idontknowsurprised ...vochota je mý druhý ménogoodbigsmile

To je pravda...goodgood Zejtra Ti tam přivezu ten svůj noťas....bigsmilecoolsmokin
Ondra a Foxx: Vy mě dáváte....bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen)
02.11.2009 21:57:30

TO MR. BOZSKY PROGEAR:
Ty woe ja si v klidecku uz druhej den jezdim jak pan a dneska jsem si vecir malem rozbil drzku vo ten dekl pod motor. Sem myslel, ze si to tam nejak nasoukal a vubec jsem si ho nevsimnul. Se z toho asi pjekne vobtahnu, nez ho tam namontuju cooo.smile2
Se budu muset domluvit s tim Stepanem na prohozeni tech gum a az to bude u nej na heveru, tak to tam nak prisroubuju.

Progear 650 (Člen)
03.11.2009 14:16:48

nicola.foxx psal:

TO MR. BOZSKY PROGEAR:
Ty woe ja si v klidecku uz druhej den jezdim jak pan a dneska jsem si vecir malem rozbil drzku vo ten dekl pod motor. Sem myslel, ze si to tam nejak nasoukal a vubec jsem si ho nevsimnul. Se z toho asi pjekne vobtahnu, nez ho tam namontuju cooo.smile2
Se budu muset domluvit s tim Stepanem na prohozeni tech gum a az to bude u nej na heveru, tak to tam nak prisroubuju.

Jedine na heveru no,jinak bez šance....smile1

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous (Člen)
03.11.2009 14:26:02

Progear 650 psal:
nicola.foxx psal:

TO MR. BOZSKY PROGEAR:

...pičo, tam ani očko ne na sa dííííííš!!!bigsmile

nicola.foxx (Člen)
03.11.2009 15:30:18

Prej jedine na heveru. Kdyz to slo dolu bez nej, tak to musi jit a zpatky bez nej nebo neeeesurprisedsurprised

XJelen (Člen)
03.11.2009 16:17:12

Filous psal:
Progear 650 psal:
nicola.foxx psal:

TO MR. BOZSKY PROGEAR:

Hoši já to nebudu dělat toto!!! Past vedle pasti pičo!bigsmile

Strýcfajtr !!!
mr.BSE (Člen)
03.11.2009 16:58:45

XJelen psal:
Filous psal:
Progear 650 psal:

Když ti někdo řekne po slovensky "Dobrý děň" tak řekni "počkej kamo", vezmi trubku a hned ho jebni! bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Progear 650 (Člen)
03.11.2009 17:17:43

mr.BSE psal:
XJelen psal:
Filous psal:

Když ti někdo řekne po slovensky "Dobrý děň" tak řekni "počkej kamo", vezmi trubku a hned ho jebni! bigsmile

Zkus se podívat na zbytek strojů světa krom tohoto pičo !!!!!!!! bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen)
03.11.2009 17:20:02

nicola.foxx psal:

Prej jedine na heveru. Kdyz to slo dolu bez nej, tak to musi jit a zpatky bez nej nebo neeeesurprisedsurprised

Jelikož sem ten dekl sundal já, tak taky vím, že vrátit ho by byl mazec....evil
Ale můžeš to zkusit a pak mi řekni jak ti to šlo....bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

"44 HONDA CBR 600RR 44"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS