Nejsi přihlášen
PETR MEDVED B 12 (Člen) 01.11.2009 18:43:29 Offline |
Helma (hodnocení NITRO N 1200 VX ?)
Zdar borci,máte někdo zkušenost s tímhle ořechem?
NITRO N 1200 VX
Editoval osiris (01.11.2009 23:00:45)
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
Re: Helma (hodnocení NITRO N 1200 VX ?)
Můj tata má nějaký to nitro,nebylo zrovna levný a je to hroznej křáp,ale zase rozhodně lepší neš nějaký airoh Kdybych neměl love na lepší helmu,tak bych asi vybíral u Lazeru.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
PETR MEDVED B 12 (Člen) 03.11.2009 11:36:57 Offline |
Já jenom že původní cena 8000 kačen, teď sleva na 2400 a dizajn pěkný a matroš-
karbon-kevlar !!!!
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
rick psal:Jde o tvojí hlavu a tam nemá cenu hazardovat.
Proč myslí, že by jsi hazardoval? Pokud má homologaci, tak musí mít i zkoušky kterýma prošla, tudíš na ochranu hlavy proti "lehkým" pádům atd. musí bohatě stačit. A u "těžkých" pádů ti nepomůže ani ta nejlepší helma.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
No asi takhle,na jednom fóru se sáhodlouze řešilo,jestli helmu z Lidlu za cca 800,-Kč,která musí mít taky homologaci,čili projít testem.Nakonec sem si z toho udělal závěr ten,že si radši připlatím a koupil si N103.která ve srovnávacím testu vyšla,třeba na náraz líp než Schubertka.Samo,že tě nezachrání před všim,ale plácnu třeba v 50 bude asi ochrana lepší.Nitro mám 2 roky a je to hnus velebnosti,a to sem dával 4000lt.Lak flekatej,větrání otevřu jen násilím nebo vůbec.Ten samej problém řeší kámoš s Airohem.Půjčil sem si ho na kousek a jenom ta hlučnost mě dostala.A to se nebavim třeba o tom jak snadno se dá helma rozepnout,když jde třeba o život.Takže sem si v tomhle nechal poradit snad od zkušenějších.
rick psal:No asi takhle,na jednom fóru se sáhodlouze řešilo,jestli helmu z Lidlu za cca 800,-Kč,která musí mít taky homologaci,čili projít testem.Nakonec sem si z toho udělal závěr ten,že si radši připlatím a koupil si N103.která ve srovnávacím testu vyšla,třeba na náraz líp než Schubertka.Samo,že tě nezachrání před všim,ale plácnu třeba v 50 bude asi ochrana lepší.Nitro mám 2 roky a je to hnus velebnosti,a to sem dával 4000lt.Lak flekatej,větrání otevřu jen násilím nebo vůbec.Ten samej problém řeší kámoš s Airohem.Půjčil sem si ho na kousek a jenom ta hlučnost mě dostala.A to se nebavim třeba o tom jak snadno se dá helma rozepnout,když jde třeba o život.Takže sem si v tomhle nechal poradit snad od zkušenějších.
Z vlastní nedávné zkušenosti...Po pádu a řádné ráně hlavou o zem, po kterym jsem byl v krátkym bezvědomí...přilba výklopná COX za 3000...kromě toho, že je od pádu dost zedřená tak jí nic není, nepraskla, prostě nic. Určitě je lepší třeba kevlar než plast, ale podle mě platíš spíš za komfort a hlavně značku.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 13:53:28 Offline |
Inženýrek psal:rick psal:No asi takhle,na jednom fóru se sáhodlouze řešilo,jestli helmu z Lidlu za cca 800,-Kč,která musí mít taky homologaci,čili projít testem.Nakonec sem si z toho udělal závěr ten,že si radši připlatím a koupil si N103.která ve srovnávacím testu vyšla,třeba na náraz líp než Schubertka.Samo,že tě nezachrání před všim,ale plácnu třeba v 50 bude asi ochrana lepší.Nitro mám 2 roky a je to hnus velebnosti,a to sem dával 4000lt.Lak flekatej,větrání otevřu jen násilím nebo vůbec.Ten samej problém řeší kámoš s Airohem.Půjčil sem si ho na kousek a jenom ta hlučnost mě dostala.A to se nebavim třeba o tom jak snadno se dá helma rozepnout,když jde třeba o život.Takže sem si v tomhle nechal poradit snad od zkušenějších.
Z vlastní nedávné zkušenosti...Po pádu a řádné ráně hlavou o zem, po kterym jsem byl v krátkym bezvědomí...přilba výklopná COX za 3000...kromě toho, že je od pádu dost zedřená tak jí nic není, nepraskla, prostě nic. Určitě je lepší třeba kevlar než plast, ale podle mě platíš spíš za komfort a hlavně značku.
no ono to neni jen o placení za značku to ani náhodou...já za sebe bych si nikdy nekoupil třeba Caberg to jak když si nasadim kýbl..tvrdá hlučná atd...to si radši připlatím za komfort Laseru,AGV atd.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
2 K.a.s.y.m.: kdybys byl překrásnej brejlovec jako já tak bys třeba řešil tu výklopnou vnitřní clonu, kterou spousta výrobců nemá, namátkou Caberg (až na hlučnost-což je stejně relativní-jsem spokojenej) a Schuberth, ale tam je to zase o penězích. Nolan má vnější tmavý plexi ale to je na piču a je jen asi do třetiny čirýho plexi. Můžeš namítat, že si můžu pořídit tmavý plexi, jo to můžu, ale konkrétně já mám prostě jiný požadavky na viditelnost před sebou, takže kdykoliv můžu to hledí vysunout nebo zasunout zpátky, podle toho jak oskárek pere nebo ne. Brejlovci jsou limitovaný v tomhle. A pokud jsou navíc socky jako já, tak Caberg je jasnou volbou
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. psal:no ono to neni jen o placení za značku to ani náhodou...já za sebe bych si nikdy nekoupil třeba Caberg to jak když si nasadim kýbl..tvrdá hlučná atd...to si radši připlatím za komfort Laseru,AGV atd.
To mam asi divnou hlavu... Mám s Cabergem 40 tis a je v pohodě...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 15:43:45 Offline |
barynek psal:2 K.a.s.y.m.: kdybys byl překrásnej brejlovec jako já tak bys třeba řešil tu výklopnou vnitřní clonu, kterou spousta výrobců nemá, namátkou Caberg (až na hlučnost-což je stejně relativní-jsem spokojenej) a Schuberth, ale tam je to zase o penězích. Nolan má vnější tmavý plexi ale to je na piču a je jen asi do třetiny čirýho plexi. Můžeš namítat, že si můžu pořídit tmavý plexi, jo to můžu, ale konkrétně já mám prostě jiný požadavky na viditelnost před sebou, takže kdykoliv můžu to hledí vysunout nebo zasunout zpátky, podle toho jak oskárek pere nebo ne. Brejlovci jsou limitovaný v tomhle. A pokud jsou navíc socky jako já, tak Caberg je jasnou volbou
tak se koukni na Laser..to co mám já začali prodávat tejden potom co jsem jí koupil i s tou vnitřní clounou a za nějakejch 4200,- pohodlí je někde jinde proti Cabergu.
stačí hledat
Smoula.koumak (Člen) 04.11.2009 15:53:17 Offline |
s tou bezpečností je to stejně dost relativní, některý křápy za pár peněz jsou i bezpečnější než jiné mnohem dražší, karbon a kevlar nejsou vůbec zárukou bezpečnosti...
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:2 K.a.s.y.m.: kdybys byl překrásnej brejlovec jako já tak bys třeba řešil tu výklopnou vnitřní clonu, kterou spousta výrobců nemá, namátkou Caberg (až na hlučnost-což je stejně relativní-jsem spokojenej) a Schuberth, ale tam je to zase o penězích. Nolan má vnější tmavý plexi ale to je na piču a je jen asi do třetiny čirýho plexi. Můžeš namítat, že si můžu pořídit tmavý plexi, jo to můžu, ale konkrétně já mám prostě jiný požadavky na viditelnost před sebou, takže kdykoliv můžu to hledí vysunout nebo zasunout zpátky, podle toho jak oskárek pere nebo ne. Brejlovci jsou limitovaný v tomhle. A pokud jsou navíc socky jako já, tak Caberg je jasnou volbou
tak se koukni na Laser..to co mám já začali prodávat tejden potom co jsem jí koupil i s tou vnitřní clounou a za nějakejch 4200,- pohodlí je někde jinde proti Cabergu.
stačí hledat
já kupoval helmu asi tři čtyři roky nazpátek, takže mě to zatím netíží a když něco, tak vemu špunty do uší a hluk mi může políbit
ale až to budu řešit, vzpomenu si na tebe a tvýho Lazera
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2009 16:33:07 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:2 K.a.s.y.m.: kdybys byl překrásnej brejlovec jako já tak bys třeba řešil tu výklopnou vnitřní clonu, kterou spousta výrobců nemá, namátkou Caberg (až na hlučnost-což je stejně relativní-jsem spokojenej) a Schuberth, ale tam je to zase o penězích. Nolan má vnější tmavý plexi ale to je na piču a je jen asi do třetiny čirýho plexi. Můžeš namítat, že si můžu pořídit tmavý plexi, jo to můžu, ale konkrétně já mám prostě jiný požadavky na viditelnost před sebou, takže kdykoliv můžu to hledí vysunout nebo zasunout zpátky, podle toho jak oskárek pere nebo ne. Brejlovci jsou limitovaný v tomhle. A pokud jsou navíc socky jako já, tak Caberg je jasnou volbou
stačí hledatjá kupoval helmu asi tři čtyři roky nazpátek, takže mě to zatím netíží a když něco, tak vemu špunty do uší a hluk mi může políbit
ale až to budu řešit, vzpomenu si na tebe a tvýho Lazera
a jak dlouho myslíš,že jí mám já Bandita mám 4 roky a už jsem tuhle helmu měl
barynek psal:2 K.a.s.y.m.: kdybys byl překrásnej brejlovec jako já tak bys třeba řešil tu výklopnou vnitřní clonu, kterou spousta výrobců nemá, namátkou Caberg (až na hlučnost-což je stejně relativní-jsem spokojenej) a Schuberth, ale tam je to zase o penězích. Nolan má vnější tmavý plexi ale to je na piču a je jen asi do třetiny čirýho plexi. Můžeš namítat, že si můžu pořídit tmavý plexi, jo to můžu, ale konkrétně já mám prostě jiný požadavky na viditelnost před sebou, takže kdykoliv můžu to hledí vysunout nebo zasunout zpátky, podle toho jak oskárek pere nebo ne. Brejlovci jsou limitovaný v tomhle. A pokud jsou navíc socky jako já, tak Caberg je jasnou volbou
Barynku mluvíš mi z duše
U mě je to přesně jak říkáš
Taky mám Caberga
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:barynek psal:2 K.a.s.y.m.: kdybys byl překrásnej brejlovec jako já tak bys třeba řešil tu výklopnou vnitřní clonu, kterou spousta výrobců nemá, namátkou Caberg (až na hlučnost-což je stejně relativní-jsem spokojenej) a Schuberth, ale tam je to zase o penězích. Nolan má vnější tmavý plexi ale to je na piču a je jen asi do třetiny čirýho plexi. Můžeš namítat, že si můžu pořídit tmavý plexi, jo to můžu, ale konkrétně já mám prostě jiný požadavky na viditelnost před sebou, takže kdykoliv můžu to hledí vysunout nebo zasunout zpátky, podle toho jak oskárek pere nebo ne. Brejlovci jsou limitovaný v tomhle. A pokud jsou navíc socky jako já, tak Caberg je jasnou volbou
Barynku mluvíš mi z duše
Taky mám Caberga
Kakáč, ty tady nebejt, tak se mě nikdo nezastane
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:barynek psal:2 K.a.s.y.m.: kdybys byl překrásnej brejlovec jako já tak bys třeba řešil tu výklopnou vnitřní clonu, kterou spousta výrobců nemá, namátkou Caberg (až na hlučnost-což je stejně relativní-jsem spokojenej) a Schuberth, ale tam je to zase o penězích. Nolan má vnější tmavý plexi ale to je na piču a je jen asi do třetiny čirýho plexi. Můžeš namítat, že si můžu pořídit tmavý plexi, jo to můžu, ale konkrétně já mám prostě jiný požadavky na viditelnost před sebou, takže kdykoliv můžu to hledí vysunout nebo zasunout zpátky, podle toho jak oskárek pere nebo ne. Brejlovci jsou limitovaný v tomhle. A pokud jsou navíc socky jako já, tak Caberg je jasnou volbou
Barynku mluvíš mi z duše
Taky mám CabergaKakáč, ty tady nebejt, tak se mě nikdo nezastane
Ještě jáááá...
Za mě je Caberg taky docela solidní. Párkrát jsem měl tátovu víc než 5 let starou J1, kterou má na rogalo a sem s ní spokojenej. Jinak já měl do teď ten COX, což jsou stejný helmy jako Caberg, ale s jinou nálepkou a byl jsem s ní taky spokojen. Vysouvací tmavé plexi super, už bych nechtěl helmu bez něho. Jinak komu vadí hlučnost, ať radši chodí pěšky, tolik to nefouká Podle mě to že trošku fičí patří k motorce. Samo to nesmí být žádnej extrém. Ale i tak u mí řekl bych "hlučný" přilby nebylo problém s ní ujet 500 za den.
PETR MEDVED B 12 psal:Já jenom že původní cena 8000 kačen, teď sleva na 2400 a dizajn pěkný a matroš-
karbon-kevlar !!!!
Hele já nevim, u Lujza maj teď nějaký Najtro N1600VN za 69 evropskejch z původních dvouset... takže si myslim, že to bude pěkná hujda, když jí museli takhle zlevnit, aby to prodali
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:PETR MEDVED B 12 psal:Já jenom že původní cena 8000 kačen, teď sleva na 2400 a dizajn pěkný a matroš-
karbon-kevlar !!!!Hele já nevim, u Lujza maj teď nějaký Najtro N1600VN za 69 evropskejch z původních dvouset... takže si myslim, že to bude pěkná hujda, když jí museli takhle zlevnit, aby to prodali
a že by to mohl bejt jenom loňskej model kterej potřebujou vyměnit tě nenapadlo? dělá se to běžně i mimo motorky. Koupil jsem lyžáky z původních 11t za necelejch 6t a že by to byly mrdky se mi teda jako nezdá
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:PETR MEDVED B 12 psal:Já jenom že původní cena 8000 kačen, teď sleva na 2400 a dizajn pěkný a matroš-
karbon-kevlar !!!!Hele já nevim, u Lujza maj teď nějaký Najtro N1600VN za 69 evropskejch z původních dvouset... takže si myslim, že to bude pěkná hujda, když jí museli takhle zlevnit, aby to prodali
a že by to mohl bejt jenom loňskej model kterej potřebujou vyměnit tě nenapadlo? dělá se to běžně i mimo motorky. Koupil jsem lyžáky z původních 11t za necelejch 6t a že by to byly mrdky se mi teda jako nezdá
hele ty umělče, kdyby to za něco stálo... XR1000 taky měnili za novej model, ale 65% slevička nebyla kdyby se to prodávalo alespoň trochu dobře asi by nebyla ve všech velikostech za 70 evropskejch.
Hele já vim, že pro vás kaberkáře je to jako píchnutí do vosího hnízda , ale prostě když už Louis prodává nějakej škopek pod sto euro ve výprodeji (v plným sortimentu a ani nemluvim vo tom, že původně jí měli za dve sta) asi to nebude zrovínka dobrej kauf... ale zasejc každej máme jiný priority třeba radši oželim sluneční clonu, než abych poslouchal celej den hvízdání se slzama v očích
Strýcfajtr !!!
PETR MEDVED B 12 (Člen) 04.11.2009 21:55:16 Offline |
Hoši díky za názory, v podstatě jsem rozhodnutý (za ty prachy ) maximálně se vrátím ke své ojeté ( 20r.) - BOERI, a to byla na svou dobu PANÍ HELMA. Akorát má už pár
šrámů za ty roky. Mimochodem tenkrát jsem za ni dal celé dvě výplaty a to jsem nevydělával nijak málo!!!!!!!Tahle je za dvoudenní plat, tak co.
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
barynek psal:2 XJelen: ty zmetku, prej do vosího hnízda
kdybys měl před očima 5cm sklo tak bys taky hledal s clonou, ale až ti bude zrak trápit, tak si vzpomeneš na barynka, že on to věděl už tehdá
já to věděl
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:2 XJelen: ty zmetku, prej do vosího hnízda
kdybys měl před očima 5cm sklo tak bys taky hledal s clonou, ale až ti bude zrak trápit, tak si vzpomeneš na barynka, že on to věděl už tehdájá to věděl
Cos věděl, Barynek má pravdu až budeš nosit brejle jako já a Barynek tak taky budeš chtít mít clonu a ne zatmavený sklo vepředu.
Barynek má pravdu už bych jinou jak se clonou nebral.A Caberg je dobrej
Kakac psal:XJelen psal:barynek psal:2 XJelen: ty zmetku, prej do vosího hnízda
kdybys měl před očima 5cm sklo tak bys taky hledal s clonou, ale až ti bude zrak trápit, tak si vzpomeneš na barynka, že on to věděl už tehdájá to věděl
Cos věděl, Barynek má pravdu až budeš nosit brejle jako já a Barynek tak taky budeš chtít mít clonu a ne zatmavený sklo vepředu.
Barynek má pravdu už bych jinou jak se clonou nebral.A Caberg je dobrej
čoveče ti nevim... náš LuigiXJR jezdí taky s brejlema, ale na svojí Araiku s černým plégem nedá dopustit jsme to kdysik nějak spolu probírali a poudal, že zkoušel nějakou s clonou a že ho sralo že má další sklo navíc (rozuměj brejle, clona a plégo), ale zase je třeba říct, že na tu Arai přešel z Airohu po zkušební jízdě s Uvexem s šedým plégem
P.S. Caberg je určitě dobrej ... kdyby někdo sháněl v XL nějakej hen ten Antrazit, volejte našemu Karlosovi, nemá odjetou ani sezonu svezla se párkrát...jako nová
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kakac psal:XJelen psal:já to věděl
Barynek má pravdu už bych jinou jak se clonou nebral.A Caberg je dobrejčoveče ti nevim... náš LuigiXJR jezdí taky s brejlema, ale na svojí Araiku s černým plégem nedá dopustit jsme to kdysik nějak spolu probírali a poudal, že zkoušel nějakou s clonou a že ho sralo že má další sklo navíc (rozuměj brejle, clona a plégo), ale zase je třeba říct, že na tu Arai přešel z Airohu po zkušební jízdě s Uvexem s šedým plégem
P.S. Caberg je určitě dobrej ... kdyby někdo sháněl v XL nějakej hen ten Antrazit, volejte našemu Karlosovi, nemá odjetou ani sezonu svezla se párkrát...jako nová
Mě to neva že mám tři věci před kukadlama
Jinak až budu velkej tak bych šel do Sharka ,ale se clonou jinak nic
Furt sem nepochopil spojení brejle-clona Esi de jako vo to,aby člověk mohl jezdit s helmou kerá má čirý plégo a vzít si slunešní brejle,což brejlofci nemůžou,tak to su klidné,vživotě sem brejle v helmě neměl
No a já to mám s helmou asi takhle,kdyš už mám jakštakš slušnou mašinu,tak chcu mít aji pěknou,dobrou helmu,proto sem vzal Araju Na keci vo bezpečnosti seru,pro mě to byla vždycky vysněná helma,ale nikdy sem na ni neměl,no a na loňský vánoce sem si teda udělal radost
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Furt sem nepochopil spojení brejle-clona Esi de jako vo to,aby člověk mohl jezdit s helmou kerá má čirý plégo a vzít si slunešní brejle,což brejlofci nemůžou,tak to su klidné,vživotě sem brejle v helmě neměl
No a já to mám s helmou asi takhle,kdyš už mám jakštakš slušnou mašinu,tak chcu mít aji pěknou,dobrou helmu,proto sem vzal Araju Na keci vo bezpečnosti seru,pro mě to byla vždycky vysněná helma,ale nikdy sem na ni neměl,no a na loňský vánoce sem si teda udělal radost
Vikec to je tak chci mít čirý plégo abych viděl v šeru, v lese a tak,když praží slunko tak hodím clonu a pohoda a ještě mám brejle a jinak s tmavým plégem blbě vidím a ještě brejle ,někoho bych mohl zabít třeba sebe
Vikec - mám to podobně, brejle jsem měl naposledy v helmě ještě u AGV, aby mi neslzely voči (nebyla to žádná TiTech teda) jinak bez brejlí, v současné době kouřový plexi celkem rozumnej kompromis i do šera. Vysněnou jsem měl XR1000, ale pacholci jí přestali prodávat, tak musím ještě přiškudlit na XR1100 snad to do jara stihnu
Strýcfajtr !!!
Kakac psal:Vikec to je tak chci mít čirý plégo abych viděl v šeru, v lese a tak,když praží slunko tak hodím clonu a pohoda a ještě mám brejle a jinak s tmavým plégem blbě vidím a ještě brejle ,někoho bych mohl zabít třeba sebe
moje řeč, chlape
Bandit 4EVER!!!
Kakac psal:Hanz psal:Co takhle fotochromatické plexi nebo jak se tomu nadává??? Slunko pere ztmavne, nepere tak je čiré...
Leda hovno
Tmavý to musí být když chcu já a ne nějaký slunko
Aááá, tak to zas joo..
WD club member...
Hanz psal:Co takhle fotochromatické plexi nebo jak se tomu nadává??? Slunko pere ztmavne, nepere tak je čiré...
to se dává na brejle, tzv. heliovary. Už je to tady, chcete mít na škopku to co my máme běžně, co?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Hanz psal:Co takhle fotochromatické plexi nebo jak se tomu nadává??? Slunko pere ztmavne, nepere tak je čiré...
to se dává na brejle, tzv. heliovary. Už je to tady, chcete mít na škopku to co my máme běžně, co?
Kakac psal:barynek psal:Hanz psal:Co takhle fotochromatické plexi nebo jak se tomu nadává??? Slunko pere ztmavne, nepere tak je čiré...
tě v tom kurva Kakáču nenechám, ne?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Hanz psal:Co takhle fotochromatické plexi nebo jak se tomu nadává??? Slunko pere ztmavne, nepere tak je čiré...
Svině záškodnická, ty musíš mít taky všechno....
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:Hanz psal:Co takhle fotochromatické plexi nebo jak se tomu nadává??? Slunko pere ztmavne, nepere tak je čiré...
Svině záškodnická, ty musíš mít taky všechno....
všechno néé, ale spoustu věcí co bys chtěl ty asi jo, jak tady posloucham to tvoje bědování
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Hanz psal:barynek psal:
to se dává na brejle, tzv. heliovary. Už je to tady, chcete mít na škopku to co my máme běžně, co?Svině záškodnická, ty musíš mít taky všechno....
všechno néé, ale spoustu věcí co bys chtěl ty asi jo, jak tady posloucham to tvoje bědování
Jestli máš, to co já bych chtěl, tak klobouk dolů nadsamče, ale dávej bacha......v zimě solej....
WD club member...
Ondráš psal:Hanz psal:Jestli máš, to co já bych chtěl, tak klobouk dolů nadsamče, ale dávej bacha......v zimě solej....
Bych mu ten chromozóm navíc nezáviděl...
z přírodovědeckého hlediska jsem v pořádku, krom těch půllitrů co mam na palici
jinak pokud ho taháte, jak Ondráš naznačil, taky po zemi, tak mam na to takovou vychytávku. Určitě všichni víte, jak vypadá zástěra na vaření nebo taková ta kapsa na doklady co se dává na opasek (poslouží i hlubší ledvinka, jezdí s tim třeba Osiris ). Mám to samý, ale uvázaný na lejtku, tam ho v zimě dycky smotám (pro lepší tepelně-izolační vlastnosti obalím šálou -zakoupenou, nebo pro milce ručních prací nechť je to výzva, ručně samodomo udělanou) a vložím do pouzdra a je po problému
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:z přírodovědeckého hlediska jsem v pořádku, krom těch půllitrů co mam na palici
jinak pokud ho taháte, jak Ondráš naznačil, taky po zemi, tak mam na to takovou vychytávku. Určitě všichni víte, jak vypadá zástěra na vaření nebo taková ta kapsa na doklady co se dává na opasek (poslouží i hlubší ledvinka, jezdí s tim třeba Osiris ). Mám to samý, ale uvázaný na lejtku, tam ho v zimě dycky smotám (pro lepší tepelně-izolační vlastnosti obalím šálou -zakoupenou, nebo pro milce ručních prací nechť je to výzva, ručně samodomo udělanou) a vložím do pouzdra a je po problému
TO když se ti postaví, tak musíš chodit jak kdybys měl nohu v sádře...
Ondráš psal:barynek psal:z přírodovědeckého hlediska jsem v pořádku, krom těch půllitrů co mam na palici
jinak pokud ho taháte, jak Ondráš naznačil, taky po zemi, tak mam na to takovou vychytávku. Určitě všichni víte, jak vypadá zástěra na vaření nebo taková ta kapsa na doklady co se dává na opasek (poslouží i hlubší ledvinka, jezdí s tim třeba Osiris ). Mám to samý, ale uvázaný na lejtku, tam ho v zimě dycky smotám (pro lepší tepelně-izolační vlastnosti obalím šálou -zakoupenou, nebo pro milce ručních prací nechť je to výzva, ručně samodomo udělanou) a vložím do pouzdra a je po problémuTO když se ti postaví, tak musíš chodit jak kdybys měl nohu v sádře...
zkusil na ortézu někdy někoho sbalit? jestli ne, tak je mi jasný proč se divíš
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:zkusil na ortézu někdy někoho sbalit? jestli ne, tak je mi jasný proč se divíš
My intelektuálové dbáme na krásu duše...
to tam patří ještě Gore a Progear? Já jen abych věděl kam si tu intelektuálnost zařadit
jinač duše je o hovně, páč na první poheld stejně nepoznáš, co v ní je, ale jako klišé je to dobrý
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:to tam patří ještě Gore a Progear? Já jen abych věděl kam si tu intelektuálnost zařadit
jinač duše je o hovně, páč na první poheld stejně nepoznáš, co v ní je, ale jako klišé je to dobrý
Nejsi dost intelektuálně na výši to pochopit...
Odcházím na topinku a suché červené víno.
Ondráš psal:barynek psal:to tam patří ještě Gore a Progear? Já jen abych věděl kam si tu intelektuálnost zařadit
jinač duše je o hovně, páč na první poheld stejně nepoznáš, co v ní je, ale jako klišé je to dobrýNejsi dost intelektuálně na výši to pochopit...
s tím vínem bych prosil stavit se v Chomutově, bych ti předvedl jak jsem na výši
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:to tam patří ještě Gore a Progear? Já jen abych věděl kam si tu intelektuálnost zařadit
jinač duše je o hovně, páč na první poheld stejně nepoznáš, co v ní je, ale jako klišé je to dobrýNejsi dost intelektuálně na výši to pochopit...
To já zas dostal litránek Tullamore Dew tak se du na ňu podívat
Kakac psal:Ondráš psal:barynek psal:to tam patří ještě Gore a Progear? Já jen abych věděl kam si tu intelektuálnost zařadit
Odcházím na topinku a suché červené víno.To já zas dostal litránek Tullamore Dew tak se du na ňu podívat
tady se dneska buď něšuká nebo chlastá... já žeru kešu oříšky, třeba
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:Ondráš psal:
Nejsi dost intelektuálně na výši to pochopit...
Odcházím na topinku a suché červené víno.To já zas dostal litránek Tullamore Dew tak se du na ňu podívat
tady se dneska buď něšuká nebo chlastá... já žeru kešu oříšky, třeba
Barynku po tomhle vy týdnu mám chuť se jí podívat až na dno
Nejhorší je že to moc nepomůže
Kakac psal:barynek psal:Kakac psal:
To já zas dostal litránek Tullamore Dew tak se du na ňu podívattady se dneska buď něšuká nebo chlastá... já žeru kešu oříšky, třeba
Barynku po tomhle vy týdnu mám chuť se jí podívat až na dno
Nejhorší je že to moc nepomůže
ale tak dočasně jo, ale zejtra se ráno vzbudíš s opicej a budeš proklínat kromě toho víkendu ještě chuděru tullamorku. A ta za to přeci nemůže, ne?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:barynek psal:
tady se dneska buď něšuká nebo chlastá... já žeru kešu oříšky, třebaBarynku po tomhle vy týdnu mám chuť se jí podívat až na dno
Nejhorší je že to moc nepomůžeale tak dočasně jo, ale zejtra se ráno vzbudíš s opicej a budeš proklínat kromě toho víkendu ještě chuděru tullamorku. A ta za to přeci nemůže, ne?
Máš recht
Kakac psal:barynek psal:Kakac psal:Máš recht
pan učitel (jako já) a maminka maj dycky pravdu to nevíš?
ty jseš učitelskej ?
dobré ráno, pane Kakáč
jj, na volné noze momentálně nezaměstnanej, čistě z osobních důvodů
Bandit 4EVER!!!
pan učitel (jako já) a maminka maj dycky pravdu to nevíš?ty jseš učitelskej ?
dobré ráno, pane Kakáč
No tak sorry, že to nevím
To víš společný lože ještě nesdílíme tak jsem neinformovanej
A jak jsi to zvládal s harantama neměls někdy chuť vzít AK-47 a udělat obřad
2 Kakáč: omluva přijata, bo eSkaři si odpouštěj
jinak kromě jedný školy (učil jsem hlavně na soukromejch středních, pomaturitní studium a ve firmách individuály a skupiny) ani ne, pokud tam funguje nějaká elementární slušnost u těch děcek (nemluvim o dospělých, tam je to uplně v jiný rovině) tak neni problém. Pak jsou ti, u kterých to problém je a na ty seru, páč v pololetí a zejména na konci školního roku dojde na moje slova, že když se neučí tak propadnou a že mi to bude jedno. Pak tobyli oni kdo škemrali o náhradní termíny, nový přzkoušení atd. Ale to by bylo na jiný vlákno, asi
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Kakáč: omluva přijata, bo eSkaři si odpouštěj
jinak kromě jedný školy (učil jsem hlavně na soukromejch středních, pomaturitní studium a ve firmách individuály a skupiny) ani ne, pokud tam funguje nějaká elementární slušnost u těch děcek (nemluvim o dospělých, tam je to uplně v jiný rovině) tak neni problém. Pak jsou ti, u kterých to problém je a na ty seru, páč v pololetí a zejména na konci školního roku dojde na moje slova, že když se neučí tak propadnou a že mi to bude jedno. Pak tobyli oni kdo škemrali o náhradní termíny, nový přzkoušení atd. Ale to by bylo na jiný vlákno, asi
Dík za přijmutí omluvy , bo eSkaři si opravdu odpouštěj
Kakac psal:barynek psal:2 Kakáč: omluva přijata, bo eSkaři si odpouštěj
jinak kromě jedný školy (učil jsem hlavně na soukromejch středních, pomaturitní studium a ve firmách individuály a skupiny) ani ne, pokud tam funguje nějaká elementární slušnost u těch děcek (nemluvim o dospělých, tam je to uplně v jiný rovině) tak neni problém. Pak jsou ti, u kterých to problém je a na ty seru, páč v pololetí a zejména na konci školního roku dojde na moje slova, že když se neučí tak propadnou a že mi to bude jedno. Pak tobyli oni kdo škemrali o náhradní termíny, nový přzkoušení atd. Ale to by bylo na jiný vlákno, asiDík za přijmutí omluvy , bo eSkaři si opravdu odpouštěj
pojď vedle, ať mu to tady nezasíráme dostanem hadrem od Osiho a to neni nic hezkýho
Bandit 4EVER!!!
pan učitel (jako já) a maminka maj dycky pravdu to nevíš?ty jseš učitelskej ?
dobré ráno, pane Kakáč
Prej osobní důvody, normálně ho vyhodili devianta jednoho zvrhlýho..
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:Kakac psal:
ty jseš učitelskej ?dobré ráno, pane Kakáč
jj, na volné noze momentálně nezaměstnanej, čistě z osobních důvodůPrej osobní důvody, normálně ho vyhodili devianta jednoho zvrhlýho..
blbečku
přibližně v úterý zjistíš důvod, i když kdyby ses zamyslel tak bys na to mohl přijít, ha?
Bandit 4EVER!!!
Hanz psal:barynek psal:Kakac psal:
ty jseš učitelskej ?dobré ráno, pane Kakáč
jj, na volné noze momentálně nezaměstnanej, čistě z osobních důvodůPrej osobní důvody, normálně ho vyhodili devianta jednoho zvrhlýho..
Mám rozehranou partii s Irskem tak nechte Barynka na pokoji a neserte mě
barynek psal:Hanz psal:barynek psal:
dobré ráno, pane Kakáč
blbečku
přibližně v úterý zjistíš důvod, i když kdyby ses zamyslel tak bys na to mohl přijít, ha?
Myslet strašně bolí....ale žes to ty...
Buď tě budou ve 112 zatýkat za prasárny.......nebo že by už fly to Canada???
WD club member...
Hanz psal:Myslet strašně bolí....ale žes to ty...
Buď tě budou ve 112 zatýkat za prasárny.......nebo že by už fly to Canada???
Hanz dělám to nerad, ale musim tě pochválit... ALE MÁLO, JASNÝ?
jj, ve středu arrivederci
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Hanz psal:Myslet strašně bolí....ale žes to ty...
Buď tě budou ve 112 zatýkat za prasárny.......nebo že by už fly to Canada???Hanz dělám to nerad, ale musim tě pochválit... ALE MÁLO, JASNÝ?
Barynku ty letíš do Canady ?
Se mi bude stýskat
Nebudu mít podporu
barynek psal:Hanz psal:Myslet strašně bolí....ale žes to ty...
Buď tě budou ve 112 zatýkat za prasárny.......nebo že by už fly to Canada???Hanz dělám to nerad, ale musim tě pochválit... ALE MÁLO, JASNÝ?
Jasný .......
Tak dej vědět jak jsi dopad....teda přistál....
WD club member...
Kakac psal:barynek psal:Hanz psal:Myslet strašně bolí....ale žes to ty...
jj, ve středu arrivederciBarynku ty letíš do Canady ?
Se mi bude stýskat
Nebudu mít podporu
nebeč
budeš v mé mysli stále
Bandit 4EVER!!!
Hanz psal:barynek psal:Hanz psal:Myslet strašně bolí....ale žes to ty...
jj, ve středu arrivederciJasný .......
Tak dej vědět jak jsi dopad....teda přistál....
stanu se načas Tomym
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:nety psal:Kakáč neboj, vemu štafetu.
Nety slyšels Barynka.
Pořádně ,ne že se za tebe bude stydět než dojede.až s nim pujdeš nekdy chlastat, tak se budeš taky stydět
Proto jedeš do Kanady
nety psal:za co jako? Ještě si stěžuj... Kakáč, hrdě po jeho odjezdu budu hájit S-ko. S forever.
ne jako že bys dělal uplně výtržnosti jako , to ne, ale tak jako chudáci holky na tej plošině nebo co to bylo, jak jsi na ně hulákal, nebo ta hodná slečna, co chtěla pět korun na jízdenku atd.
tu kontrolu si zkontroluju
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:vole, sem musel dělat drahoty, jináč by tě nenechaly šáhnout
ty seš wůl, ještě že to máš na koho svýst
Víš co, mě už tam znaj, takže sem ani přitom pobouzení nebyl za úchyla. Akce very very gut.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:barynek psal:nety psal:vole, sem musel dělat drahoty, jináč by tě nenechaly šáhnout
ty seš wůl, ještě že to máš na koho svýst
Víš co, mě už tam znaj, takže sem ani přitom pobouzení nebyl za úchyla. Akce very very gut.
zopakujem jen co se vrátím, kein stress a don´t worry to už by tam měla bejt i (jakože Luig)
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1