Nejsi přihlášen
Re: debatní vlákno :-)
barynek psal:Kukii psal:cíťa?
to sme spolu ještě moc nepili vid?
no natože jsme spolu dvakrát sdíleli spací prostor jsme toho taky moc nenakalili, takže ono to zas takovej abnormál nebude
abnormál nejsem ![]()
ono to možná bude tim, že do spacího prostoru jsi se odebral vždy o dost dřív než sem dorazila v podhrouženém stavu ![]()
![]()
Život je boj-mašina je nej!!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 22:05:21 Offline |
Barynku...kdyby jsi chodil spat ve stejnou dobu jako mi povidal by jsi o tom chlastu něco jinýho![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:cíťa?
to sme spolu ještě moc nepili vid?
no natože jsme spolu dvakrát sdíleli spací prostor jsme toho taky moc nenakalili, takže ono to zas takovej abnormál nebude
abnormál nejsem
ono to možná bude tim, že do spacího prostoru jsi se odebral vždy o dost dřív než sem dorazila v podhrouženém stavu
dovolím si částečně citovat kolegu netyho: "hodný, solidní chlapec se slušným vychováním" proto jsem byl dycky v posteli dřív než ty![]()
ale neboj, někdy se zabejčím a vydržím a zakalíme![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kukii psal:barynek psal:
no natože jsme spolu dvakrát sdíleli spací prostor jsme toho taky moc nenakalili, takže ono to zas takovej abnormál nebudeabnormál nejsem
ono to možná bude tim, že do spacího prostoru jsi se odebral vždy o dost dřív než sem dorazila v podhrouženém stavu
dovolím si částečně citovat kolegu netyho: "hodný, solidní chlapec se slušným vychováním" proto jsem byl dycky v posteli dřív než ty
ale neboj, někdy se zabejčím a vydržím a zakalíme
už se těšim, bo na Káju Gotta nezapomenu ![]()
![]()
![]()
barynek psal:Kukii psal:už se těšim, bo na Káju Gotta nezapomenu
no vidíš, v Husto
jsem bojoval jako myslim statečně, tam jsem šel spát dost pozdě, holt chybí tréning, abych se na tebe dotáhl no..
jj statečnej si byl, to se cení ![]()
![]()
![]()
barynek psal:Kukii psal:už se těšim, bo na Káju Gotta nezapomenu
no vidíš, v Husto
jsem bojoval jako myslim statečně, tam jsem šel spát dost pozdě, holt chybí tréning, abych se na tebe dotáhl no..
To mě kurva mrzí že jsem tam nebyl ![]()
![]()
![]()
![]()
Mám to kousek
Jsem prostě ![]()
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
|
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2009 22:13:46 Offline |
Kakac psal:barynek psal:Kukii psal:už se těšim, bo na Káju Gotta nezapomenu
no vidíš, v Husto
To mě kurva mrzí že jsem tam nebyl
Mám to kousek
Jsem prostě
aspon ,že to priznas![]()
![]()
![]()
barynek psal:Kukii psal:barynek psal:2 kukii: díky
2 Kakáč: no posrals to noale příležitostí ještě bude
na jak dlouho frčíš k javorum?
min na 7měsíců, podle love se zdržím dýl
pěkný, doufám, že mezitim nezapomeneš Máju, pravidelně cvič ![]()
![]()
![]()
![]()
nety psal:kuwa neser, ať si na pičosraz zpátky
no hele už jsem koukal cvo tam psal někde mimo Inkviz, a něco stihnu, doufam že ten červenec a září určo, květen určo ne, ale kuwa musim pojedzit, bo už teď mě svrbí ruce jak bch tahal za heft![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:kuwa neser, ať si na pičosraz zpátky
no hele už jsem koukal cvo tam psal někde mimo Inkviz, a něco stihnu, doufam že ten červenec a září určo, květen určo ne, ale kuwa musim pojedzit, bo už teď mě svrbí ruce jak bch tahal za heft
to nejseš sám a to je zima na začátku ![]()
![]()
![]()
K.a.s.y.m. psal:Janna psal:barynek psal:dyk tam nikoho nemáš, tak snad ani nebyla zaplá ne? to teda moc nešetříš
ale pokud jsi tam byla se najíst tak prosím fotosnee,tak na whirpoole byli lidi z venku a už odešli,tak jsme ji byla povypínat a teď ž tu oprvdu nikdo není
.jíst jsem nebyla tam
do whirpoolky se bere šampus a jahody
bych vás hnal
sklo do wellnessu nesmí kolevá bezpečnosti a nemluvim vo tom jak se pak nadře mašina na čištění vody, a neni nad uleptanou podlahu jak do tý flašky drbnete když tam vyvádíte ty čuňačinky ![]()
nasrat - minerálku v petce a fertig ![]()
Strýcfajtr !!!
Kukii psal:barynek psal:nety psal:kuwa neser, ať si na pičosraz zpátky
no hele už jsem koukal cvo tam psal někde mimo Inkviz, a něco stihnu, doufam že ten červenec a září určo, květen určo ne, ale kuwa musim pojedzit, bo už teď mě svrbí ruce jak bch tahal za heft
to nejseš sám a to je zima na začátku
naštěstí budu mít jiný kratochvíle než myslet na mašinu...![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
no hele už jsem koukal cvo tam psal někde mimo Inkviz, a něco stihnu, doufam že ten červenec a září určo, květen určo ne, ale kuwa musim pojedzit, bo už teď mě svrbí ruce jak bch tahal za heftto nejseš sám a to je zima na začátku
naštěstí budu mít jiný kratochvíle než myslet na mašinu...
se máš ![]()
![]()
naštěstí budu mít jiný kratochvíle než myslet na mašinu...se máš
kecal bych kdybych řekl, že se netěšim
to věřim...
a co tam jako chceš vytvářet za hodnoty? ![]()
![]()
barynek psal:Kukii psal:to věřim...
a co tam jako chceš vytvářet za hodnoty?
makat, poznávat a užívat Canadian way of life
![]()
doufám, že máš už připravenou rodinku našich přizpůsobivejch občanů, zabalit sebou a nechat tam ![]()
![]()
![]()
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:to věřim...
a co tam jako chceš vytvářet za hodnoty?
doufám, že máš už připravenou rodinku našich přizpůsobivejch občanů, zabalit sebou a nechat tam
zrovinka dneska se od nás z baráku jedna taková rodinka stěhovala, tak doufam, že s náma nebudou v letadle ![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
doufám, že máš už připravenou rodinku našich přizpůsobivejch občanů, zabalit sebou a nechat tam
zrovinka dneska se od nás z baráku jedna taková rodinka stěhovala, tak doufam, že s náma nebudou v letadle
![]()
tak pokud to bude letadlo tam, tak to bude dobrý ![]()
![]()
barynek psal:Kukii psal:
tak pokud to bude letadlo tam, tak to bude dobrý
tak to rozhopádně, to bych se i obětoval a skrčil nohy aby měli dostatek komfortu
![]()
![]()
ale zas to moc nepřeháněj, at ti pak neloupne v kyčli a bude po
, víš že nejseš nejmladší ![]()
![]()
![]()
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:
tak pokud to bude letadlo tam, tak to bude dobrý
tak to rozhopádně, to bych se i obětoval a skrčil nohy aby měli dostatek komfortu
, víš že nejseš nejmladší
hele to jsem si říkal včera po 6hodinách v autě z Komotau do Jablonce n/N a zpět, těch šest-sedm hodin je asi moje maximum... mezitím jsem seděl v hospě, takže aktivita nula nula nic![]()
Bandit 4EVER!!!
, víš že nejseš nejmladší
hele to jsem si říkal včera po 6hodinách v autě z Komotau do Jablonce n/N a zpět, těch šest-sedm hodin je asi moje maximum... mezitím jsem seděl v hospě, takže aktivita nula nula nic
no vidíš a ty chceš dělat komfort v letadle, kde se normální člověk nemůže složit ani normálně ![]()
![]()
![]()
Kukii psal:no vidíš a ty chceš dělat komfort v letadle, kde se normální člověk nemůže složit ani normálně
tak vono to asi žádný malý letadýlko nebude, když to letí 9hodin v kuse, nějakej standartní komfort je asi zaručenej, no uvidíme, jak to bude po přestupu v Reichu
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kukii psal:no vidíš a ty chceš dělat komfort v letadle, kde se normální člověk nemůže složit ani normálně
tak vono to asi žádný malý letadýlko nebude, když to letí 9hodin v kuse, nějakej standartní komfort je asi zaručenej, no uvidíme, jak to bude po přestupu v Reichu
třeba v Reichu už počítaj s lidma průměrného vzrůstu ![]()
![]()
![]()
Kukii psal:barynek psal:Kukii psal:no vidíš a ty chceš dělat komfort v letadle, kde se normální člověk nemůže složit ani normálně
třeba v Reichu už počítaj s lidma průměrného vzrůstu
švagrový přítel říkal, že to neni tak hrozný, že těch osm až devět hodin se dá, a to je ještě o něco vyšší než já, takže by to neměl bejt problém. Něco prospíš, prožereš, pro
a pak už budeš přistávat ![]()
Bandit 4EVER!!!
tak vono to asi žádný malý letadýlko nebude, když to letí 9hodin v kuse, nějakej standartní komfort je asi zaručenej, no uvidíme, jak to bude po přestupu v Reichutřeba v Reichu už počítaj s lidma průměrného vzrůstu
švagrový přítel říkal, že to neni tak hrozný, že těch osm až devět hodin se dá, a to je ještě o něco vyšší než já, takže by to neměl bejt problém. Něco prospíš, prožereš, pro
a pak už budeš přistávat
![]()
![]()
tak at tam s váma neletí nějakej ten Abdul a bude to v cajku ![]()
barynek psal:Kukii psal:barynek psal:tak vono to asi žádný malý letadýlko nebude, když to letí 9hodin v kuse, nějakej standartní komfort je asi zaručenej, no uvidíme, jak to bude po přestupu v Reichu
třeba v Reichu už počítaj s lidma průměrného vzrůstu
a pak už budeš přistávat
moc si to nemaluj, esli letíš s němcema - érbas á třistadvacet
pičo po 12 hodinách do bankoku jsem toho měl plný kecky. Kolena vopřený vo sedadlo přede mnou a vodpočítával jsem míle už od půlky![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:Kukii psal:
třeba v Reichu už počítaj s lidma průměrného vzrůstušvagrový přítel říkal, že to neni tak hrozný, že těch osm až devět hodin se dá, a to je ještě o něco vyšší než já, takže by to neměl bejt problém. Něco prospíš, prožereš, pro
a pak už budeš přistávat
moc si to nemaluj, esli letíš s němcema - érbas á třistadvacet
pičo po 12 hodinách do bankoku jsem toho měl plný kecky. Kolena vopřený vo sedadlo přede mnou a vodpočítával jsem míle už od půlky
a to nejseš zrovna vysokého vzrůstu ![]()
![]()
![]()
![]()
XJelen psal:moc si to nemaluj, esli letíš s němcema - érbas á třistadvacet
pičo po 12 hodinách do bankoku jsem toho měl plný kecky. Kolena vopřený vo sedadlo přede mnou a vodpočítával jsem míle už od půlky
do Frankfurtu Lufthansou, do Vancouveru taky. Ale co je to za letadlo nevim, něco o A320 říkali, ale snad jen do Frankfurtu, což je hoďka cesty, pak by to měl bejt nějakej B737, ale nevim jestli je to zlepšení nebo ne![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:osiris psal:...no tak to zas tak moc velký není
adekvátní by bylo co teda?
...v týhle kategorii pokud se ti podaří vysomrovat první řadu, jinak si kdyžtak vlezeš na hoďku na hajzl ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:barynek psal:osiris psal:...no tak to zas tak moc velký není
...v týhle kategorii pokud se ti podaří vysomrovat první řadu, jinak si kdyžtak vlezeš na hoďku na hajzl
prej je to dobrý ještě u dveří ![]()
osiris psal:barynek psal:osiris psal:...no tak to zas tak moc velký není
...v týhle kategorii pokud se ti podaří vysomrovat první řadu, jinak si kdyžtak vlezeš na hoďku na hajzl
takže v první řadě je nejvíc místa? hmm, dá se to někde zjistit třeba jako nákres někde nebo půdorys toho letadla? když ho zjistim? asi guglit, že?![]()
Bandit 4EVER!!!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2009 07:35:42 Offline |
barynek psal:osiris psal:barynek psal:
adekvátní by bylo co teda?...v týhle kategorii pokud se ti podaří vysomrovat první řadu, jinak si kdyžtak vlezeš na hoďku na hajzl
takže v první řadě je nejvíc místa? hmm, dá se to někde zjistit třeba jako nákres někde nebo půdorys toho letadla? když ho zjistim? asi guglit, že?
na aerolinkách by ti to měli poskytnout
|
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2009 07:36:34 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Janna psal:
nee,tak na whirpoole byli lidi z venku a už odešli,tak jsme ji byla povypínat a teď ž tu oprvdu nikdo není.jíst jsem nebyla tam
do whirpoolky se bere šampus a jahody
bych vás hnal
sklo do wellnessu nesmí kolevá bezpečnosti a nemluvim vo tom jak se pak nadře mašina na čištění vody, a neni nad uleptanou podlahu jak do tý flašky drbnete když tam vyvádíte ty čuňačinky
nasrat - minerálku v petce a fertig
když za to platim tak ať se filtrace a obsluha snaží ![]()
Stránky: 1 2