Nejsi přihlášen
Re: Dovolená v ČR... teda spíš na moravje
Proste jinej kraj jinej mrav, to neni jak u vas v civilizaci ![]()
je to otázka pohledu: první bylo to kůpání a lom, no a někeho napadlo, proč tam šmatlat pěšo,dyž sa tam može jezdit vlakem. Kuwa vogové, šak vy máte v Cajzlově taky krtka co vás hodí kam potřebujete![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:je to otázka pohledu: první bylo to kůpání a lom, no a někeho napadlo, proč tam šmatlat pěšo,dyž sa tam može jezdit vlakem. Kuwa vogové, šak vy máte v Cajzlově taky krtka co vás hodí kam potřebujete
... ![]()
![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
huskyb12 psal:ty vole to nemůže bejt Evropa, to musí bejt někde v Indii - hranice Ásie se hold o5 mění :)))
Tak se sjeď podívat na jih Francie-Antibes-pláž za ní silnice,za ní vlak a jak se nám líbilo parkovat motorky hned za ručníkama![]()
|
inkvizitorr (Administrator) 10.11.2009 20:03:13 Offline |
hele je to stejný jako pobřeží vokolo barcelony, voda, pláž, roštěnky, vlak a baráky za tim, akorát je to tak trochu jiný....![]()
![]()
![]()
doba je temná...
mates psal:jasný ... lucxus kópačka ... dyš neplaveš tak kókáš na vlaky ... u mě dobrý
mám je rád.
Jo jináč v tom lomu só na dně prej aj nějaký vagóny heh
... vagóny nee, ale ňákej bagr nebo co, bejval to klasickej lom a něž se to zaplavilo nestihlo se vše uklidit
... choděj tam trénovat potápěči vod vojáků a záchranářů, má to mít hloubku 40m a je tam pěkně čistá voda ![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:...a je tam pěkně čistá voda...
...a semo tamo vyplave ještě nějaký občerstvení v podobě zaleželýho utopence, co se rozhodl, že dá před skonem ještě nějakou akrobacii z té skaly nad tím...
To ale nic nemění na tom, že (jak praví znalí)koupačka je tam dobrá a když si člověk nelehne zrovna na tu odstavnou nebo jinou kolej, dá se tam solidně vegetit za hiců...
.ta kolej je obslužná,takže tam něco projede jednou cca.do roka..takže proč tam nelehnout,nic nikam netačí,nezalézá..
..a je to 20m. od křižovatky,kterou projeli všici,kdo jeli z Jedas na Brno..
..klidně bych se tam vylepil taky..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1