Nejsi přihlášen
šestková bandit wheelie školka
nejdříf sem koukal na čem to trénujou.
A pak mě zaujal ten
hák vzadu.
vypadá podobně jako jsou koncáky na kočkovo labutích
a celkem znatelný pokroky sou vidět na galerce
http://londonbikers.com/galleries/1392/ … -fireblade
Re: šestková bandit wheelie školka
to mně sa líbilo to udělátko co tu gdysi bylo ve videju a myslím, že by to byl dobrej námět pro rukodělný maníky na sraz. Prostě lešení kerý je chycený pot úhlem k rámu, na konci je kolečko, chytne sa to k mašině no a pak už sa jen krouží tak dlůho dokáď kolečko nelízá zem, což je cca mezní náklon![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:to mně sa líbilo to udělátko co tu gdysi bylo ve videju a myslím, že by to byl dobrej námět pro rukodělný maníky na sraz. Prostě lešení kerý je chycený pot úhlem k rámu, na konci je kolečko, chytne sa to k mašině no a pak už sa jen krouží tak dlůho dokáď kolečko nelízá zem, což je cca mezní náklon
myslíš to co maj děti neš se naučej na kole ???![]()
![]()
![]()
Bandit pičo
mr.BSE psal:Viděl bych to paralelně připojený k bočáku a prostě ti to chcípne
Jestli je to šťastný řešení nevím, po zadním neumím
simte, jak ti to slo kdyzs s mym banditem zavodil s tim kamionem ![]()
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:mr.BSE psal:Viděl bych to paralelně připojený k bočáku a prostě ti to chcípne
Jestli je to šťastný řešení nevím, po zadním neumímsimte, jak ti to slo kdyzs s mym banditem zavodil s tim kamionem
Ajoooo ![]()
asi jako bych měl gumový přední kolo a vodráželo mě furt do luftu ![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fresh Man psal:Koldan psal:to mně sa líbilo to udělátko co tu gdysi bylo ve videju a myslím, že by to byl dobrej námět pro rukodělný maníky na sraz. Prostě lešení kerý je chycený pot úhlem k rámu, na konci je kolečko, chytne sa to k mašině no a pak už sa jen krouží tak dlůho dokáď kolečko nelízá zem, což je cca mezní náklon
myslíš to co maj děti neš se naučej na kole ???
přesně![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
mr.BSE psal:richie psal:mr.BSE psal:Viděl bych to paralelně připojený k bočáku a prostě ti to chcípne
Jestli je to šťastný řešení nevím, po zadním neumímsimte, jak ti to slo kdyzs s mym banditem zavodil s tim kamionem
Ajoooo
asi jako bych měl gumový přední kolo a vodráželo mě furt do luftu
Sem si to představil...![]()
![]()
![]()
WD club member...
Hanz psal:mr.BSE psal:richie psal:simte, jak ti to slo kdyzs s mym banditem zavodil s tim kamionem
Ajoooo
asi jako bych měl gumový přední kolo a vodráželo mě furt do luftuSem si to představil...
bylo to jak jojo ![]()
helmu sem měl plnou vočí a stažený čtvrtky ![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1