Nejsi přihlášen
Re: Olej
Boxer psal:Mám ho vyměnit nebo ne? Mám najeto za sezonu jen 3600km a píšou že mám na zimu vyměnit. Není to škoda peněz?
Já ho teda vždycky měnim po zimě, ale jen proto že mám v garáži dost vlhko a pak ,když tam občas zatopim tak se vlhkost dostane všude .. něco jako vorosenej pulitr
takže plnou nádrž na zimu a olej měnim až po ... zas taková investice to neni
MRDAT!!!
Fulltank psal:nety psal:Filous psal:
...stejně neprodášAsi nee, proto sem dal týden, když nic, tak dojezdim a pak budu řešit
povidam pockej mi do jara
No uvidíme..Kazdopadne budu radsi kdyz se najde nekdo tady odsud. Bo ho musim mit pod dohledem ![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
XJelen psal:tak to se načekáš
hele mám tip, přelep nápisy, stříkni motor do stříbrný a vydávej to za šestkua můžeš si říct i vosumdesát... s to neviděls vedle?
kuwa to právě taky nechápu... dneska sem byl pojezdit.. ten dual oval.. super. Bylo tu krásně, udělali tu u nás nový úsek cca 5km plnou zatáček..(viz foto) dnes 150km a paráda.
Ten luaf vypada fesne
, neco sem cetl vo tom jak si kdysi psal, tys ho nejak tvoril doma nebo je to nejakej kauf v shopu ?
|
zzzmrzlinar (Člen) 23.11.2009 00:12:57 Offline |
nety psal:XJelen psal:tak to se načekáš
hele mám tip, přelep nápisy, stříkni motor do stříbrný a vydávej to za šestkua můžeš si říct i vosumdesát... s to neviděls vedle?
kuwa to právě taky nechápu... dneska sem byl pojezdit.. ten dual oval.. super. Bylo tu krásně, udělali tu u nás nový úsek cca 5km plnou zatáček..(viz foto) dnes 150km a paráda. http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009273.jpg
já jsem koukal, že máš na motoinzerci nebo kde to bylo nějakou novou fotku, a vono čerstvě z vyjížďky,
je to v řiti, takové fajné motyky za slušné prachy a já musím zrovna řešit věci jako třeba kuchyň. Peněz jak za kozu, bych klidně žral v bufetu když to vidím.![]()
jojo je tam zase, ale dal sem tomu do konce týdne níz uz nejdu, bo uz tak me to prijde hrozny.
Ta yoshi je puvodne z gsx, zkraceno a zvetseny prumer na vstupu, aby sla na 1200. A musim rict, ten zvuk se me moooccc paci. dole tak chraptí a nahore je jak ten trioval.![]()
Stránky: 1