Nejsi přihlášen
copak to vidím??? .... :)
třináctá fotka ![]()
![]()
http://www.motorkari.cz/cestovani/cesto … ogalerie=1
Re: copak to vidím??? .... :)
nety psal:po žních...
Kterejch?![]()
Víš co? Řekni ženě, že si jí nevezmeš, dokud motorku neprodáš, protože po svatbě budeš mít útrum a jestli je co k čemu, tak ji koupí a ty budeš mít jak bandita, tak prachy na něco jiného. ![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:nety psal:po žních...
Kterejch?
Víš co? Řekni ženě, že si jí nevezmeš, dokud motorku neprodáš, protože po svatbě budeš mít útrum a jestli je co k čemu, tak ji koupí a ty budeš mít jak bandita, tak prachy na něco jiného.
dobrý ![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Ondráš psal:nety psal:po žních...
Kterejch?
Víš co? Řekni ženě, že si jí nevezmeš, dokud motorku neprodáš, protože po svatbě budeš mít útrum a jestli je co k čemu, tak ji koupí a ty budeš mít jak bandita, tak prachy na něco jiného.
dobrý
\ty kjávo... to zkusím ![]()
![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Ondráš psal:nety psal:po žních...
Kterejch?
Tak asik Já se smiluju a to krásný eSko od něho koupím . ![]()
Aby se nám chlapec oženil a měl nějaký potomky![]()
![]()
![]()
![]()
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Ondráš psal:nety psal:po žních...
Kterejch?
Víš co? Řekni ženě, že si jí nevezmeš, dokud motorku neprodáš, protože po svatbě budeš mít útrum a jestli je co k čemu, tak ji koupí a ty budeš mít jak bandita, tak prachy na něco jiného.Tak asik Já se smiluju a to krásný eSko od něho koupím .
Aby se nám chlapec oženil a měl nějaký potomky
No už seš dost starej na to,abys jezdil na dětské motorce,takže hurá do B12,samozřejmě S![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nety psal:XJelen psal:Ondráš psal:
Kterejch?
dobrý
\ty kjávo... to zkusím
no vidíš... a inzeráty můžeš potom vesele podávat dál, ať sem máme vo čem psát ![]()
Strýcfajtr !!!
Kakáčovi dam ještě litr slevu, bo to je čistokrevnej Skař.
(dej meil pošlu vábničku
) Si děláte prdel, ale mam prachy, když ho prodam, tak před svatbou ještě něco pořešim s jistotou, bo nejistita je svině ![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Stránky: 1