Nejsi přihlášen
Byt v Praze - pronájem
zdarec,
do Prahy se furt hrnou nějaký "zlatokopové" z východu, občas i západu ... měl bych k dispozici byt. Po rekonstrukci, plně zařízenej, vybavení TV, DVD, Internet, myčka, pračka, lednice..., nová koupelna, vest. spotřebiče, prostě jen naplnit ledničku a bydlet.
Praha, Nusle, 50m z nám. bří synků, 10min na Václavák
46m, 2pokoje, koupelna
variant je víc, buď 750.000,- jednorázově a pak jen 3tis měsíčně nájemní smlouva na neurčito nebo jen 15tis měsíčně a smlouva na rok (k jednání)
ve vstupní chodbě by se dal domluvit asi i bajkplac ![]()
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Re: Byt v Praze - pronájem
a rovnou prodat to nechcou(nechces)?Dat 750 a nebyt to tvoje, je trosku na prd, ne? Ja bych neco takovyho bral, ale 15 mesicne![]()
![]()
pro me trochu moc - za 10 bych do toho mozna i sel![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
luboss psal:cena je k jednani, to jo ... ale myslim, ze 10 + 3tis poplatky je minimum, na jakej mail chces fotky?
posli to na zridkavesely@centrum.cz
Voptam se jeste v praci - jeden spolupracant nedavno neco rikal o hledani bytu ...
Diky
...jak dopředu ? pokud to správně chápu, tak třičtvrtě milionu je za to že s tebou uzavře smlouvu na dobu neurčitou (a tvoje to nebude), to není žádnej předkup ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
to mi je jasny,ze na dobu neurcitou a ne ze to bude moje.
i tak se mi to zda trosku moc za ty ,,jistoty".
bracha bydli za 10 prakticky v centru 2+1,jasne,ze smlouva je na dobu urcitou,pac kdo dneska uzavira na dobu neurcitou...
avasak trzni ekonomika funguje na systemu nabidky a poptavky,takze jen trh ukaze,zda je to realny nebo ne.
...sam mezi jebkarema...
750tis je cena za vybaveni, které v tom bytě je a zůstane. Rekonstrukce s vybavením byla přes mio...
takže pokud si seženeš byt za odstupný 200-300tis což je běžný, pak do něj x set tisíc nasypeš. Tohle je vymazlenej byt do posledních detailů.
pokud má někdo chuť a možnosti jít do hypotéky na tři mega a platit do důchodu, pak to smysl nemá. Pokud to je nedostupná "radost" pak není moc co řešit.
jo a není to 46, ale 49m ![]()
takže matematika je jednoduchá, pokud tam budeš pár let, 5-7, pak je to asi dobrý s odkupem. Pokud ne, pak je za 13-15tis měsíčně vyřešeno a jen koupil piva do lednice...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
tak jsem to zkouknul i se spolupracantem a celkem jsme se shodli, ze rekonstrukce urcite prisla na slusnej peniz, ale na 15 je to fakt prtavej bytecek. To je tak na bydleni pro nejakej parecek, kterej v dohlednu jeste neplanuje dite. A pro kuraka to ma zasadni nedostatek - chybi balkon (nebo jsem si ho aspon nikde nevsim
)
Ale teda jako jinak maj ten nedostatek placi fakt celkem slusne zmaknutej![]()
![]()
![]()
jen pro ilustraci cen v praze: kolega právě prodal starej byt po babičce v Bubenči což zní jako supr adresa, ale ulice Šestidomí je přímo u trati Kralupy Praha. 65m2, zádný vybavení jen 30let starej sektor, prodejní cena 4,1 mega.![]()
řikám si hurikán
vorel psal:jen pro ilustraci cen v praze: kolega právě prodal starej byt po babičce v Bubenči což zní jako supr adresa, ale ulice Šestidomí je přímo u trati Kralupy Praha. 65m2, zádný vybavení jen 30let starej sektor, prodejní cena 4,1 mega.
to je lepci koupit domek nekde v okoli curakova za 3 mega i se zahradkou a dojizdet
Loser psal:tak jsem to zkouknul i se spolupracantem a celkem jsme se shodli, ze rekonstrukce urcite prisla na slusnej peniz, ale na 15 je to fakt prtavej bytecek. To je tak na bydleni pro nejakej parecek, kterej v dohlednu jeste neplanuje dite. A pro kuraka to ma zasadni nedostatek - chybi balkon (nebo jsem si ho aspon nikde nevsim
)
Ale teda jako jinak maj ten nedostatek placi fakt celkem slusne zmaknutej
fajn ![]()
|
Banditatom (Člen) 16.06.2008 15:22:49 Offline |
jojo bydlení není žádná slast
já pendluju mezi našima kombíkem a garáži![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
si myslím že než vyhodit 750 z okna je lepší ta hypotéka,zvlášť bych se těšil na okamžik jak např po 5ti letech ti bodou stačit pořád 3 měsíčně,evidentně to je na kšeft,takže tipuji téměř na 100% že ta smlouva na neurčito do 3let skončí a bude třeba další voly co tě budou prokrmovat![]()
nebo mi zdůvodni proč jako jediný pražák investuješ mega do vybavení který letí z ceny jak vodopád a děláš v centru charitu![]()
God Save The Queen!
Tyhle ceny absolutně nepochopim..![]()
![]()
![]()
Za nějakej krcálek![]()
Za 4 mega máš barák na vsi poblíž Prahééé a máš svatej klid ode všech..můžeš tůrovat motorku na dvorku nebo si honit vocase a každýmu to může bejt putna..![]()
![]()
Sousedský vztahy v bytovejch barákách jsou často na ![]()
Platím 1700,- nájem + energie..(cca 5/měs) za řadovej,zateplenej domek s vestavěnou garáží![]()
Fakt raději hypotéku..na 25 let po 15 litrech a hlavně je to tvoje..
v případě krize tam jde vždy někoho nakvartýrovat..
PURE NAKED BIKE!
Meloun: jj domek v okoli prahy je fajn vec, ale nekoho pohodlnejsiho muze srat to, ze bude muset kazdej den dojizdet do prace, nedejboze o vejkendu sekat travnik kolem zahrady a podobny picoviny. Me by teda jako nic z toho nevadilo![]()
mi psal:Meloun psal:Tyhle ceny absolutně nepochopim..
Za nějakej krcálek
Za 4 mega máš barák na vsi poblíž Prahééé a máš svatej klid ode všech..můžeš tůrovat motorku na dvorku nebo si honit vocase a každýmu to může bejt putna..
Sousedský vztahy v bytovejch barákách jsou často na
Platím 1700,- nájem + energie..(cca 5/měs) za řadovej,zateplenej domek s vestavěnou garážířadovej domek jooooo
ne e panelák naležato
Fakt raději hypotéku..na 25 let po 15 litrech a hlavně je to tvoje..v případě krize tam jde vždy někoho nakvartýrovat..
řadovej domek joooo ne e panelák naležato...![]()
svět je cirkusovej stan
Kelly01 psal:nebo mi zdůvodni proč jako jediný pražák investuješ mega do vybavení který letí z ceny jak vodopád a děláš v centru charitu
barák vlastní rodina, takže žádný extrémní změny nehrozej. Brácha ho rekonstruoval pro sebe, já mu říkal, že je to blbost, že bude chtít za rok větší. A je to tady.
zůstává ve stejnym, ale o dvě patra níž a o cimru víc ... ![]()
Lidi jsou debili co za převod práv k družstevce daj melouny![]()
ségra koupila v brně za 1,1mega a po 6ti letech ho střelila za 2,9![]()
a zas je tak blbá že byla ochotná dát 5,5mega (+ 200 kolíků garážový stání)za holobyt na brněnce jen proto že má 150m a 50m terasu![]()
![]()
takže bude hogo-fogo s hypotékou na 30let,mám ji říct že je kráva nebo to je dneska "trendy"![]()
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Lidi jsou debili co za převod práv k družstevce daj melouny
ségra koupila v brně za 1,1mega a po 6ti letech ho střelila za 2,9
a zas je tak blbá že byla ochotná dát 5,5mega (+ 200 kolíků garážový stání)za holobyt na brněnce jen proto že má 150m a 50m terasu
no jestli to je holobyt, tak si na terase může udělat 50m hajzl
takže bude hogo-fogo s hypotékou na 30let,mám ji říct že je kráva nebo to je dneska "trendy"
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Píčiviny srovnávat Hatě, prdele všech prdelí s Prahou, reps. s cenou pozemků. To už asi všichni víme a hlaně není to jen o tej ceně ale i otom jak psal Lůzr, dojíždění, školka zahrada...
Nejlepší jsou keci typu: Voe 15tisíc za nájem bych nedal, to raději tu hypošku... ty jsou opravdu nejlepší![]()
![]()
15tis/měsíc=2,5mio=30let + poplatky 3-4ti/měs. a za tyhle prachy v Praze sotva 2kk
Kdyby byly love, tak mám barák na Bohdalci, kde je to jak ve vsi, ale pod vocas je to 3 km.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
vorel psal:lůzr, vogo, a chlastat chceš f tom sateltu jak jako? pod pergolou na samotáka nebo deně taxálem
Postavim vogo poradnou garaz. Misto ponku bar s pipou a misto zaparkovanyho auta kulecnikovej stul, par kresel a gauc. Na garaz hodit cedulu "Nalejvarna u luzra" a plzen za 20. Hned mas v cele dedine spoustu kamosu a nepijes sam. Uz to vidim - manzelka v baraku hlida decka a vari drstkovku pro hosty a ja v garazi hlidam, jestli nekomu nedochazi v tuplaku pivo![]()
![]()
Jen kdyz si to vybavim, hreje me to u srdicka .... jdu si najit nejakou lip placenou praci, abych to mohl realizovat co nejdriv.
.... samozrejme nebude chybet poradny parkoviste minimalne pro 15 banditos a k tomu i odpovidajici nocleharnu![]()
![]()
![]()
Loser psal:vorel psal:lůzr, vogo, a chlastat chceš f tom sateltu jak jako? pod pergolou na samotáka nebo deně taxálem
Postavim vogo poradnou garaz. Misto ponku bar s pipou a misto zaparkovanyho auta kulecnikovej stul, par kresel a gauc. Na garaz hodit cedulu "Nalejvarna u luzra" a plzen za 20. Hned mas v cele dedine spoustu kamosu a nepijes sam. Uz to vidim - manzelka v baraku hlida decka a vari drstkovku pro hosty a ja v garazi hlidam, jestli nekomu nedochazi v tuplaku pivo
![]()
Jen kdyz si to vybavim, hreje me to u srdicka .... jdu si najit nejakou lip placenou praci, abych to mohl realizovat co nejdriv.
.... samozrejme nebude chybet poradny parkoviste minimalne pro 15 banditos a k tomu i odpovidajici nocleharnu
...bacha na to, bo jak na zahradě nemáš pár řádků kobzolí, kury na dvorku a králíci, tak si ve vesnici nula a nigdo k Tobě do garage na Plzeň za 20 nepřijde ![]()
![]()
...a budeš chlastat f tom satelitu pod pergolou na samotáka nebo deně taxálem![]()
![]()
...anebo kobzole, kury, králíci a žádní banditos ![]()
![]()
![]()
Mour: neni problem partaku, vsechno bude
... jeden radek kobzoli (k tomu poradnou masinu vot mauntfylda), naky kury (4 kousky by mohli stacit) a ze sest usaku a kdyz se naprdnu, tak aj pstrosa deckam na hrani poridim![]()
![]()
Mour psal:Loser: S jednym řádkem kobzolí sedíš v hospodě u ventilátoru
....a baba se bude menovat Vlasta a aji koňa ji kúpiš
Vlasta mozna, ale s tim konem nevim nevim ... tyhle potfory ja moc nemusim ... poridim ji radsi nejakyho eunucha jak z vorlo-tajnojc hry![]()
![]()
![]()
Vorel: by ses divil, co ja s lidma dokazu udelat .... do garaze dojdou jako sfine a vodchazet budou jako prasata - chlast sblizuje![]()
![]()
Bedřich psal:Píčiviny srovnávat Hatě, prdele všech prdelí s Prahou, reps. s cenou pozemků. To už asi všichni víme a hlaně není to jen o tej ceně ale i otom jak psal Lůzr, dojíždění, školka zahrada...
Nejlepší jsou keci typu: Voe 15tisíc za nájem bych nedal, to raději tu hypošku... ty jsou opravdu nejlepší
15tis/měsíc=2,5mio=30let + poplatky 3-4ti/měs. a za tyhle prachy v Praze sotva 2kk
Kdyby byly love, tak mám barák na Bohdalci, kde je to jak ve vsi, ale pod vocas je to 3 km.
asi si na Bohdalci dlouho nebyl lebo jak na vsi to tam bylo tak před deseti lety![]()
to jebu
Bedřich:
Píčiviny srovnávat Hatě, prdele všech prdelí s Prahou, reps. s cenou pozemků. To už asi všichni víme a hlaně není to jen o tej ceně ale i otom jak psal Lůzr, dojíždění, školka zahrada...
jaký Hatě?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inej kamos pronajima uzasnej byt ve Vojtessky ulici, vyhled na Vltavu a narodni divadlo ... byt je po rekonstrukci za 850tis a je krize, takze uz je na 16tis mesicne, ma to asi 70m2 tusim
ale je to centrum Prahy, tak kdyby nahodou byl nekdo, kdo chce chodit z hospody domu po kolejich ![]()
|
inkvizitorr (Administrator) 18.12.2009 23:02:18 Offline |
luboss psal:inej kamos pronajima uzasnej byt ve Vojtessky ulici, vyhled na Vltavu a narodni divadlo ... byt je po rekonstrukci za 850tis a je krize, takze uz je na 16tis mesicne, ma to asi 70m2 tusim
ale je to centrum Prahy, tak kdyby nahodou byl nekdo, kdo chce chodit z hospody domu po kolejich
tak hlavně ke zpěváčkům pro piko a koks je to fakt kousek![]()
![]()
vyhazovat smažky každej den ze dveří, toť mňamka, dělal sem to asi 7 let ![]()
doba je temná...
Stránky: 1