Nejsi přihlášen
Re: koupě bandita
mikeson psal:ross psal:mám v bazaru 2002 za 55 tis s doplňky
jj ten je pěknej ale víc už nemůžu
stejně ty doplňky budeš časem kupovat, tak rozbij záložní prase a bude to....
mikeson psal:ross psal:mám v bazaru 2002 za 55 tis s doplňky
jj ten je pěknej ale víc už nemůžu
Prodám Bandita 600N 2002, modrá met., širší řidítka+origo, výfuk LeoVince+origo, miniblinkry, padací hříbky+rám, nerez kryt řetězu+origo, progresivní pružiny, kryt sedla, štítek Puig+Givi, pancéřové hadice, servis 2008: karbce, ventily+rozvoďák, řetězovka, nová baterka. Veškeré origo věci přiložím. STK do 2011. !!!!slevaři nevolejte, nemá to cenu, ušetříte za kredit!!!!
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
mikeson psal:hans psal:mikeson psal:
jj ten je pěknej ale víc už nemůžustejně ty doplňky budeš časem kupovat, tak rozbij záložní prase a bude to....
Ta mě láká
Je to ale asi předělaný S na N podle podsedlovky
, takže original to asi nebude ![]()
Já bych si připlatil za tu Rossovu
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
mikeson psal:A co tahle?
http://www.annonce.cz/detail/Suzuki-Ban … 3EQRX.html
Myslím že si tu z toho děláš jenom bazar v topu
a asi budeš i dost vychcaný
,kolega ti tu nabízí dost dobrý rok v dobré výbavě a za dobrou cenu,ale ti bys nejradší novou a zadarmo vid ?!![]()
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
PAJA psal:mikeson psal:A co tahle?
http://www.annonce.cz/detail/Suzuki-Ban … 3EQRX.htmlMyslím že si tu z toho děláš jenom bazar v topu
,kolega ti tu nabízí dost dobrý rok v dobré výbavě a za dobrou cenu,ale ti bys nejradší novou a zadarmo vid ?!
Jsi vedle![]()
....to Mikeson, za mě.
Pokud koupíš motku tady někoho z fóra, kerej je tu už nějakej pátek, tak dle mě máš záruku, že to nebude, jak žádná levá a, že bude technicky ok ( žádný zkrytý vady )
A pokud řešíš při koupi 5 tis, tak nekupuj nic, protože provoz motky taky něco stojí.
....pokud koupíš dobře ( třeba tady ), tak těch 5 tisíc, ti potom ušetří, třeba i větší náklady.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
myslim ze jsi dostal super nabidku od rosse
tak nevim co resis
... lepsi nez ma on s tema doplnkama tezko koupis .... a kdyz jo tak buh vi co to bude za slataninu ![]()
clovek se snazi dobre poradit a jemu to neni po vuli .... no toto ![]()
![]()
WD club member.
mikeson psal:PAJA psal:mikeson psal:A co tahle?
http://www.annonce.cz/detail/Suzuki-Ban … 3EQRX.htmlMyslím že si tu z toho děláš jenom bazar v topu
,kolega ti tu nabízí dost dobrý rok v dobré výbavě a za dobrou cenu,ale ti bys nejradší novou a zadarmo vid ?!
Jsi vedle
Tak sory ,nechal jsem se unést...![]()
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
John psal:Sem taky chtěl ušetřit a stálo mně to nakonec 15 litrů navíc tak bacha
to je klasika, každej mrkne na rok výroby, na najeté kilometry a pak když zavolá na inzerát, tak ještě dřív než mašinu uvidí řekne, že to má člověk drahý a že se ceny pohybujou jinde, to že je na mašině spousta doplňků už nevidí. Pak kupí mašinu téměř v základu a všechno to tam dokoupí za dvakrát tolik. viz Abik a jeho mašina, která má všechno co si tam stejně většinou každý dá a možná i víc a kupci to nezohlední. ![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak Ross tu B6 nabízí k prodeji např. na motoinzerci už půl roku. Za 55000 a protože slevaři nevolají, tak ji pořád nemůže prodat. Až budou moci slevaři volat a on sleví , tak jsem rozhodnutej jí koupit a ještě mu dovezu ten Hostan. Jinak je to ale určitě pěknej a udržovanej kousek.
xSoukalJ psal:Tak Ross tu B6 nabízí k prodeji např. na motoinzerci už půl roku. Za 55000 a protože slevaři nevolají, tak ji pořád nemůže prodat. Až budou moci slevaři volat a on sleví , tak jsem rozhodnutej jí koupit a ještě mu dovezu ten Hostan. Jinak je to ale určitě pěknej a udržovanej kousek.
nespěchám na ni, prachy mě netlačí a jestli ji mám dát levněji, tak z ní všechno voškubu a udělám z toho sekačku![]()
pořád platí, že slevaři volat nemají..
Na auto seru
To šlape dobře.
Ross:Já si myslím že za ty prachy je super a já nechci abys slevnil(nejsem žadnej slevař)naopak si myslím že je to dobrá cena a divím se že ji ješte nikdo nekoupil.akorád jsem si dal strop mám i jiny vydaje.Ale zase je fakt že 5 tisíc není tolik.Ještě to zvážím![]()
mikeson psal:Na auto seru
To šlape dobře.
Ross:Já si myslím že za ty prachy je super a já nechci abys slevnil(nejsem žadnej slevař)naopak si myslím že je to dobrá cena a divím se že ji ješte nikdo nekoupil.akorád jsem si dal strop mám i jiny vydaje.Ale zase je fakt že 5 tisíc není tolik.Ještě to zvážím
jedině pasat !!!
Bandit pičo
Fresh Man psal:mikeson psal:Na auto seru
To šlape dobře.
Ross:Já si myslím že za ty prachy je super a já nechci abys slevnil(nejsem žadnej slevař)naopak si myslím že je to dobrá cena a divím se že ji ješte nikdo nekoupil.akorád jsem si dal strop mám i jiny vydaje.Ale zase je fakt že 5 tisíc není tolik.Ještě to zvážímjedině pasat !!!
...nevandruj, je načatej![]()
![]()
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
ross psal:xSoukalJ psal:Tak Ross tu B6 nabízí k prodeji např. na motoinzerci už půl roku. Za 55000 a protože slevaři nevolají, tak ji pořád nemůže prodat. Až budou moci slevaři volat a on sleví , tak jsem rozhodnutej jí koupit a ještě mu dovezu ten Hostan. Jinak je to ale určitě pěknej a udržovanej kousek.
nespěchám na ni, prachy mě netlačí a jestli ji mám dát levněji, tak z ní všechno voškubu a udělám z toho sekačku
tak něco sundej, střel to zvlášť, mašinu slevni a máš to.
praxe je taková, že ten co si to kupí za dva měsíce bude sem psát kde sežene to cos sundal![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
mikeson psal:...naopak si myslím že je to dobrá cena a divím se že ji ješte nikdo nekoupil...
jsou tady i jiní co neprodali ... napadá mě, jak je na tom nety? vona je totiž taková blbá doba na prodej ![]()
na druhou stranu mě bavěj inzeráty šestek za vosumasedumdesát jako ta v bazaru ![]()
Strýcfajtr !!!
|
Banditatom (Člen) 07.01.2010 07:14:29 Offline |
v bazaru je ještě jedna pěkná čebrená za 45
5 ti zbyde na servis (vlastně není nutnej
)
P.S: motor máš 2003![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mikeson psal:Na auto seru
To šlape dobře.
Ross:Já si myslím že za ty prachy je super a já nechci abys slevnil(nejsem žadnej slevař)naopak si myslím že je to dobrá cena a divím se že ji ješte nikdo nekoupil.akorád jsem si dal strop mám i jiny vydaje.Ale zase je fakt že 5 tisíc není tolik.Ještě to zvážím
jak psal Jelen, je špatná doba na prodej![]()
motorek je jak sraček
XJelen psal:mikeson psal:...naopak si myslím že je to dobrá cena a divím se že ji ješte nikdo nekoupil...
jsou tady i jiní co neprodali ... napadá mě, jak je na tom nety? vona je totiž taková blbá doba na prodej
na druhou stranu mě bavěj inzeráty šestek za vosumasedumdesát jako ta v bazaru
ty me taky bavej![]()
ovsem dodnes nektery nechapu,ze za motku chtej pomalu vic,nez za kolik ji koupili![]()
myslim,ze rossova je za uplne realny prachy a dle me tudiz v pohode prodejna,jen ceka na svyho kupce.![]()
ovsem,kdyz nekdo chce tyhle prachy za motorku pod rok 2000,tak bych se s nim ani nebavil,jen v pripade echt luxusniho stavu...
...sam mezi jebkarema...
ja taky prodaval rok B6tku, sla v luxusnim stavu za 82 tycek, rok 00, foto v profilu, prodano červen 2008
Billy psal:ja taky prodaval rok B6tku, sla v luxusnim stavu za 82 tycek, rok 00, foto v profilu, prodano červen 2008
dobry![]()
ja prodal B6/2002 v cervnu 2009 za 74...ale to sou holt eSka, ty se prodavaj lip
rejp![]()
...kazdy zbozi ma svyho kupce![]()
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
ross psal:nespěchám na ni, prachy mě netlačí a jestli ji mám dát levněji, tak z ní všechno voškubu a udělám z toho sekačku
To Ross: děláš dobře pokud nespěcháš, z tý ceny bych taky už neslevil. Já měl na podzim trochu asi i kliku, v půl čtvrtý sem dal inzerát na motoinzerci a v půl šestý volal borec že druhej den přijede,...přijel, projel se a odvez nulatrojku za 65 a bez jakýchkoliv keců o slevě, prej cena pěkná. Doplňků co tam máš ty sem neměl ani zdaleka, ale prej už se byl dívat na dvouch a všechno slátaniny...až si každej skorokupec objede pár polátanejch verků tak na to přijde sám, držím palce ať Ti to dopadne dle představ![]()
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
lebedik psal:Za těch 55 tisic to je slušná cena.
Kdyby nebyla taková kosa venku, tak se už jedu na ní podívat.
co ti brani?jako kosa?
my jezdili okolo nuly taky na motorce a na to vyskouseni,kdyz jedes 1 kilometr,to ti nemuze bejt ani snad kosa...![]()
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:lebedik psal:Za těch 55 tisic to je slušná cena.
Kdyby nebyla taková kosa venku, tak se už jedu na ní podívat.co ti brani?jako kosa?
my jezdili okolo nuly taky na motorce a na to vyskouseni,kdyz jedes 1 kilometr,to ti nemuze bejt ani snad kosa...
no a dyš bylo +5 tak sme jezdily furt
ale teť bejvám v nadmořskej vejšce kde dou do módy dvouruční hrabla a sem v![]()
![]()
![]()
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:ale teť bejvám v nadmořskej vejšce kde dou do módy dvouruční hrabla a sem v
v
budeš až zejtra až to začne sypat
hrabla nabroušený, nádrže ve frézách dolitý, sůl nakýblovaná... už jenom namazat boty sádlem a může to přijít ![]()
Strýcfajtr !!!
PALOUS psal:Marián psal:lebedik psal:Za těch 55 tisic to je slušná cena.
Kdyby nebyla taková kosa venku, tak se už jedu na ní podívat.co ti brani?jako kosa?
my jezdili okolo nuly taky na motorce a na to vyskouseni,kdyz jedes 1 kilometr,to ti nemuze bejt ani snad kosa...no a dyš bylo +5 tak sme jezdily furt
ale teť bejvám v nadmořskej vejšce kde dou do módy dvouruční hrabla a sem v
sak ja uz na to taky jebu...![]()
...sam mezi jebkarema...
PALOUS psal:ross psal:!!!!tak slevaři už volat nemusejí!!!!
dnes si ji borec odvez
konec hlášeníkua nějaký erupce né?já vezu 4kolu taky za chvilku do hajzlu
Japato s 4kolou pryc ?
je to na pikacu ? Ja na tom nikdy nerajtoval teda
Billy psal:PALOUS psal:ross psal:!!!!tak slevaři už volat nemusejí!!!!
dnes si ji borec odvez
konec hlášeníkua nějaký erupce né?já vezu 4kolu taky za chvilku do hajzlu
Japato s 4kolou pryc ?
je to na pikacu ? Ja na tom nikdy nerajtoval teda
jednou bude užitková,ale aš jednou,teť je na řadě Janka něco tdíčkej na hlínách
kua dyk já sem furt utahanej jak kokot a nemám čas ani náladu na tom moc jezdit
a přes léto vůbec to je jen moto
a to taky né tolik kolik bych si přál
prostě sme si ušily na sebe byč v podobě baráčku a furt je co dělat
na jednu stranu závidím paneláčníkům ale bydlet bych v tom nechtěl![]()
Jebat motorky :-)
Ja bych do kralikarny nechtel taky
, zlatej domek. Slyset jak soused sere v 6:00 a jak sousedka naseda do vytahu v 6:30. Ze u sousedu litaj decka a mlatej do zdi, asi by me vypadal posledni chlup na hlave co mam
.
Stránky: 1