Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » elektrocentrála - půjčení na cca týden

luboss (Člen)
12.01.2010 09:48:29

elektrocentrála - půjčení na cca týden

Zdarec,

bo se tu řešá cecko, prosím nemá někdo na půjčení centrálu? stačí 2kw, když to dobře dopadne, ani nepoběží bigsmile

takže půjčovny za 400-450,- na den když je pořizovačka 5-7tis, to mi přijde nehorázný. Ale beru to jako alternativu idontknow

potřeboval bych ji na týden max good

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
tajnej (Člen)
12.01.2010 14:09:43

Re: elektrocentrála - půjčení na cca týden

Hondu EU20i F 2kVA taky máme v půjčovně za 400, akorát ta pořizovací cena nám na rozdíl od tebe vychází 36 smile1  Proto takový nájemný.
Kdybys nesehnal od někoho zadarmo ležící v garáži, se ozvi, udělal bych ti trochu lepší cenu a nemusel bys skládat zálohu.
608333620

Libor nx (Člen)
13.01.2010 00:26:46

jednu bych měl 2,5kW,jestli se ti vyplatí ke mě prijed

luboss (Člen)
13.01.2010 14:59:33

cau kucí,

cena za profi vs. hobby nářadí je jasný, hondice může běžet rok v kuse a bude mít 17kg.

ale taky jsou centrály v rámu, které mají větší hlučnost, spotřebu, váhu 50kg ... ale stojí 6tis místo 25-30 o tom žádná!

jdu volaaat

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Fresh Man (Člen)
13.01.2010 16:31:03

a neni jednoduší platit účty a máš klid !! bigsmilebigsmilebigsmilenigdo ti eletriku nevotpojí

Bandit pičo
faitík (Člen)
13.01.2010 16:43:59

Fresh Man psal:

a neni jednoduší platit účty a máš klid !! bigsmilebigsmilebigsmilenigdo ti eletriku nevotpojí

.goodbigsmile

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
luboss (Člen)
13.01.2010 16:50:13

mno tahle jednoduchý to zase s ČEZem nemám bigsmile

ale o totok tady nejde, placeno je. Jde o rekonstrukci a návaznost určitých praci bagrem na sebe z důvdů úspory nejen peněz, ale hlavně času bagristy a jeho zaměstnavatele................... bigsmile

luboss (Člen)
14.01.2010 13:25:29

Hondice je fakt vymazlená good

http://www.karavan.cz/index.html?pod=/_ … -20i-f.htm

pořizovačka tomu odpovídá bigsmile

http://www.eva.cz/zbozi/34556/elektroce … ax-2-2-kw/

najděte 10 rozdílů bigsmile

osiris (Člen)
14.01.2010 14:05:42

...a není ten proud co z toho leze tak nějak nemlich stejnej ? ...ale esli potřebuješ ten proud lepší, tak si ho nech teda honit tou hondou :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
luboss (Člen)
14.01.2010 14:16:16

myslíš, že mám tak zmlsaný žárovky a mrazák? bigsmile

rozdály jsou fakt hustokrutý surprised

Tajná cena po osobním jednání je velmi přijatelná a je to karakter! ale bojím se jak Filous kilobajtů, že mi to někdo votočí a 35tis v ass

Libor je taky vstricnost sama!

jedinej červíček co hlodá je, jaká je využitelnost v budoucnu... Každopádně kucí, díky moc! Vážím si toho, ale to jsem vám už řekl osobně redface

PALOUS (Člen)
14.01.2010 14:50:50

ti ji pučím zadarmo ale máš to z rukybad

Jebat motorky :-)
luboss (Člen)
14.01.2010 15:01:41

goodgoodgood

k Liborovi je to kilíčko jedna cesta, typuuju... tak zatím vede bigsmile

stavil bych se u našich na chalupě, to je už kosek do českýho ráááje

Marián (Člen)
14.01.2010 17:01:38

osiris psal:

...a není ten proud co z toho leze tak nějak nemlich stejnej ? ...ale esli potřebuješ ten proud lepší, tak si ho nech teda honit tou hondou :))

budes se divit,ale z kazdyho leze proud jinej.
mame hondu, tak i tuhle cinu a cina nema nejaky to vyrovnavani napeti a citlivejsi el. pristroje ktery maj v sobe ochranu na to proste nefachaj.
takze kdyz chci delat s malou flexkou od milwaukee, tak sebou musim tahat velkou hondu...

...sam mezi jebkarema...
XJelen (Člen)
14.01.2010 17:58:48

Marián psal:
osiris psal:

mame hondu, tak i tuhle cinu a cina nema nejaky to vyrovnavani napeti a citlivejsi el. pristroje ktery maj v sobe ochranu na to proste nefachaj.
takze kdyz chci delat s malou flexkou od milwaukee, tak sebou musim tahat velkou hondu...

a pak taky je rozdíl jak rychle dokáže shořet třeba didodovej můstek při přetížení bigsmile

Strýcfajtr !!!
osiris (Člen)
14.01.2010 18:45:51

Marián psal:
osiris psal:

...z jednoho leze žlutej proud a z druhýho červenej, jasný
...no a pak taky ta menší honda třeba tím svým proudem mi nedokáže roztočit motor od kompresoru, přotože má menší špičku než ta velká bestie

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Marián (Člen)
14.01.2010 19:41:46

nj na kompresor mam taky velkou hondu,jinac s nim nehnu ani hovnosmile1

...sam mezi jebkarema...
ross (Člen)
14.01.2010 19:43:20

jebkařismile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Libor nx (Člen)
14.01.2010 23:57:42

Já taky nemám Hondu a chodí mi na tom všechno od flexy až po kompresor.Má to stabilizaci napětí a nějakou elektronickou ochranu,takže na to můžou bežet i citlivější elektronika.Není potřeba kupovat drahé Hondy,Yamahy,aby to fungovalo jak má.

luboss (Člen)
15.01.2010 00:39:06

kucí, rozhodnutí padlo. Esivá se to povede objednat, tak bude "vlastní" s kamarádem...

táákže díky!

na tu ochranu napětí jsem koukal a mají to i ty levnější, ale pravda, je to tam uváděné jako že je to super. Tak asi je, protože dříve to byla asi fakt doména těch profi...

Libor nx (Člen)
15.01.2010 01:13:32

Já si ji pořídil do garáže,kvůli tomu,že mi nepovolilo město natáhnout si tam eletriku.fuck Tak jsem to vyřešil nákupem centrály a jsem max.spokojenej.Nedal bych ji pryč i kdyby by mi to povolili si ji tam natáhnout.Člověk neví kdy ji bude potřebovat.Jednou mi už zachránila mražák narvanej čerstvě zabitým prasetem,když nešel proud po té brutální vichřici.good

luboss (Člen)
26.01.2010 20:02:17

táák hlásím, že centrála je po malých peripetiích doma a už i vrčí...

bohužel dorazila nabnouraná a nedařilo se ji rozchodit ... nakonec jsme přišli na to, že tím nárazem praskla keramika na svíci a ta sice pálila, ale špatně

dovozce z Karlových Varů se k tomu postavil čelem a bez asistence eshopu mi poslali novou k nejbližšímu dealerovi a tak výměna proběhla do druhého dne! a tak je to spravne a tak to ma byt good http://www.sharks-cz.cz

je to čína, ale s AVR a prozatím se zdá, že vše funguje po zapojení, celkem zvládá i přímé šlehy od flexy a vysavače...

možná se časem ozvu jak chodí, holka jedna voranžová...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS