Nejsi přihlášen
elektrocentrála - půjčení na cca týden
Zdarec,
bo se tu řešá cecko, prosím nemá někdo na půjčení centrálu? stačí 2kw, když to dobře dopadne, ani nepoběží ![]()
takže půjčovny za 400-450,- na den když je pořizovačka 5-7tis, to mi přijde nehorázný. Ale beru to jako alternativu ![]()
potřeboval bych ji na týden max ![]()
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Re: elektrocentrála - půjčení na cca týden
Hondu EU20i F 2kVA taky máme v půjčovně za 400, akorát ta pořizovací cena nám na rozdíl od tebe vychází 36
Proto takový nájemný.
Kdybys nesehnal od někoho zadarmo ležící v garáži, se ozvi, udělal bych ti trochu lepší cenu a nemusel bys skládat zálohu.
608333620
cau kucí,
cena za profi vs. hobby nářadí je jasný, hondice může běžet rok v kuse a bude mít 17kg.
ale taky jsou centrály v rámu, které mají větší hlučnost, spotřebu, váhu 50kg ... ale stojí 6tis místo 25-30 o tom žádná!
jdu volaaat
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
mno tahle jednoduchý to zase s ČEZem nemám ![]()
ale o totok tady nejde, placeno je. Jde o rekonstrukci a návaznost určitých praci bagrem na sebe z důvdů úspory nejen peněz, ale hlavně času bagristy a jeho zaměstnavatele................... ![]()
Hondice je fakt vymazlená ![]()
http://www.karavan.cz/index.html?pod=/_ … -20i-f.htm
pořizovačka tomu odpovídá ![]()
http://www.eva.cz/zbozi/34556/elektroce … ax-2-2-kw/
najděte 10 rozdílů ![]()
...a není ten proud co z toho leze tak nějak nemlich stejnej ? ...ale esli potřebuješ ten proud lepší, tak si ho nech teda honit tou hondou :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
myslíš, že mám tak zmlsaný žárovky a mrazák? ![]()
rozdály jsou fakt hustokrutý ![]()
Tajná cena po osobním jednání je velmi přijatelná a je to karakter! ale bojím se jak Filous kilobajtů, že mi to někdo votočí a 35tis v ![]()
Libor je taky vstricnost sama!
jedinej červíček co hlodá je, jaká je využitelnost v budoucnu... Každopádně kucí, díky moc! Vážím si toho, ale to jsem vám už řekl osobně ![]()
![]()
![]()
![]()
k Liborovi je to kilíčko jedna cesta, typuuju... tak zatím vede ![]()
stavil bych se u našich na chalupě, to je už kosek do českýho ráááje
osiris psal:...a není ten proud co z toho leze tak nějak nemlich stejnej ? ...ale esli potřebuješ ten proud lepší, tak si ho nech teda honit tou hondou :))
budes se divit,ale z kazdyho leze proud jinej.
mame hondu, tak i tuhle cinu a cina nema nejaky to vyrovnavani napeti a citlivejsi el. pristroje ktery maj v sobe ochranu na to proste nefachaj.
takze kdyz chci delat s malou flexkou od milwaukee, tak sebou musim tahat velkou hondu...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:osiris psal:...a není ten proud co z toho leze tak nějak nemlich stejnej ? ...ale esli potřebuješ ten proud lepší, tak si ho nech teda honit tou hondou :))
mame hondu, tak i tuhle cinu a cina nema nejaky to vyrovnavani napeti a citlivejsi el. pristroje ktery maj v sobe ochranu na to proste nefachaj.
takze kdyz chci delat s malou flexkou od milwaukee, tak sebou musim tahat velkou hondu...
![]()
a pak taky je rozdíl jak rychle dokáže shořet třeba didodovej můstek při přetížení ![]()
Strýcfajtr !!!
Marián psal:osiris psal:...a není ten proud co z toho leze tak nějak nemlich stejnej ? ...ale esli potřebuješ ten proud lepší, tak si ho nech teda honit tou hondou :))
...z jednoho leze žlutej proud a z druhýho červenej, jasný
...no a pak taky ta menší honda třeba tím svým proudem mi nedokáže roztočit motor od kompresoru, přotože má menší špičku než ta velká bestie
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Já taky nemám Hondu a chodí mi na tom všechno od flexy až po kompresor.Má to stabilizaci napětí a nějakou elektronickou ochranu,takže na to můžou bežet i citlivější elektronika.Není potřeba kupovat drahé Hondy,Yamahy,aby to fungovalo jak má.
kucí, rozhodnutí padlo. Esivá se to povede objednat, tak bude "vlastní" s kamarádem...
táákže díky!
na tu ochranu napětí jsem koukal a mají to i ty levnější, ale pravda, je to tam uváděné jako že je to super. Tak asi je, protože dříve to byla asi fakt doména těch profi...
Já si ji pořídil do garáže,kvůli tomu,že mi nepovolilo město natáhnout si tam eletriku.
Tak jsem to vyřešil nákupem centrály a jsem max.spokojenej.Nedal bych ji pryč i kdyby by mi to povolili si ji tam natáhnout.Člověk neví kdy ji bude potřebovat.Jednou mi už zachránila mražák narvanej čerstvě zabitým prasetem,když nešel proud po té brutální vichřici.![]()
táák hlásím, že centrála je po malých peripetiích doma a už i vrčí...
bohužel dorazila nabnouraná a nedařilo se ji rozchodit ... nakonec jsme přišli na to, že tím nárazem praskla keramika na svíci a ta sice pálila, ale špatně
dovozce z Karlových Varů se k tomu postavil čelem a bez asistence eshopu mi poslali novou k nejbližšímu dealerovi a tak výměna proběhla do druhého dne! a tak je to spravne a tak to ma byt
http://www.sharks-cz.cz
je to čína, ale s AVR a prozatím se zdá, že vše funguje po zapojení, celkem zvládá i přímé šlehy od flexy a vysavače...
možná se časem ozvu jak chodí, holka jedna voranžová...
Stránky: 1