Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...helemese :))

osiris (Člen)
25.01.2010 19:09:29

...helemese :))

...prej v původním stavu bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_banda1.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/70_banda2.jpg

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kazan (Člen)
25.01.2010 19:20:25

Re: ...helemese :))

Pěkný, kdopak to naletěl?idontknow

Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Bedřich (Člen)
25.01.2010 19:25:56

To je radost idontknow ... že ho tam nenechalsmile2

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
SLUGI (Člen)
25.01.2010 19:26:16

... třeba myslel "prodávám jak sem koupil"  evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen)
25.01.2010 21:01:17

to neni moc kvalitní lak když to šlo dolu s tim lepidlemsmile1..každopádně to nepotěšíheadshake

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petr (Člen)
25.01.2010 21:17:14

už na té první fotce je ale vidět neco jako přechod laku, ne ?? teda spíš špatně vybroušený tmel..idontknow

tož tak..
VikecB12 (Člen)
25.01.2010 21:35:54

A brejle taky nejsou stříbrná metla,ale jakási nahnědlásmile1

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
KOVAL (Člen)
25.01.2010 21:43:06

to je woe vono? takže bude  novej lack přece jenom?

osiris (Člen)
25.01.2010 22:15:06

kasymoj: to nešlo dolů s lepidlem, ale až když jsem se tomu podíval na zub dlátem a kladivem :))

kovaloj: no jo, chudinka utrápená :))

Zdenda (Člen)
25.01.2010 22:44:53

Sorry za trochu jiné téma, ale někomu se to třeba šikne. Trochu mi naprcali nový auto (prohlý dveře, blatník, různý důlky atd) Jel jsem do VW a pán chytrej jak pussy, že jen jedině celý lakovat atd. Když jsem se ho zeptal, jestli to nejde nějak vyklepat, tak mi řekl, že žiju v době, kdy se už auta bohužel nevyklepávaj. Tak jsem listoval po netu a našel firmu www.karosar.cz (Hoškovice u MH). Zavolal, auto nafotil, a po domluvě přijel s menšími obavami, že mi mojeho miláčka stejně dohromady nedaj. Jenže pak už jsem jen čuměl jak pussy, protože tak šikovný ruce, precizní práci a přístup, to už jsem fakt dlouho neviděl. A že někteří místní vědí, že jsem cimprlich. Fakt, auto jak když vyjede z fabrikysurprised Hotovo za necelý dvě hoďkygood A protože panáček jezdil na Banditovi a prej občas dělá i nádrže (pokud to tedy vzhledem k poškození je ještě možný), tak si zaslouží takle zveřejnit. Fakt doporučuju!smokin

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Bedřich (Člen)
26.01.2010 00:26:52

Já taky přidám jeden postřeh...

když jsem tenkrát kupoval motorku, tak jsem všechno voblez asi 100x, vše sedělo a vonělo. Jelikož dělám do aut, tak jsem si sebou vzal pomocníka - měřák tl. laku. tim jsem voblez všechno taky 100x a nikde nic rám, banda nic, prostě voněfka jak sviň. Bohužel nemám měřák na plast... tak jsem koupil a odfrčel. Pak jsem s tim trochu jebnul u Lipna vše se ukázalo... Tak jsem si říkal, jak jsem dobře koupil...

... ještě před touhle jsem byl u frajeta vomrknout bajk, a von ty povídačky vo tom jak jen "ze stojánku" a když jsem vyndal "bonzáka" bylo ouvej. pussyčus, takovej km zbytečněfuck

holt nikde se nepovedebigsmile

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen)
26.01.2010 07:20:04

to Osi:tak to jooooo bigsmile
No já si stejně pořád říkám,že koupit nelohlou je u nás čím dál větší sci-fi.spíš bych koukal na to jak byla oprava udělaná..viz.třeba nedávno inženýrek.Bohužel je ještě pořád dost vychcánků co něco tvrděl a něco nabízej a pak to takhle vypadá

osiris (Člen)
26.01.2010 08:14:22

K.a.s.y.m. psal:

No já si stejně pořád říkám,že koupit nelohlou je u nás čím dál větší sci-fi.spíš bych koukal na to jak byla oprava udělaná..viz.třeba nedávno inženýrek.Bohužel je ještě pořád dost vychcánků co něco tvrděl a něco nabízej a pak to takhle vypadá

...né, o to nešlo, to jsem řek dotyčnýmu hned že byla lehlá na obě strany, spíš jak umě byl zakamuflovanej lavor pod tankpadem bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
26.01.2010 08:18:55

osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:

...né, o to nešlo, to jsem řek dotyčnýmu hned že byla lehlá na obě strany, spíš jak umě byl zakamuflovanej lavor pod tankpadem bigsmile

to jo no smile1 ale už jsem viděl i větší prasárnu evil..třeba proč nádrž klepat když se na ní nechá dát dvě kila tmelu bigsmile

Filous (Člen)
26.01.2010 08:22:28

...mladýho???

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
26.01.2010 08:23:36

...yo

Marián (Člen)
26.01.2010 08:25:06

K.a.s.y.m. psal:
osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:

to jo no smile1 ale už jsem viděl i větší prasárnu evil..třeba proč nádrž klepat když se na ní nechá dát dvě kila tmelu bigsmile

a vono proc se tam pak vejde tak malo benzinu ze?smile1

...sam mezi jebkarema...
Filous (Člen)
26.01.2010 08:25:24

osiris psal:

...yo

...good...gratulace...uš má noty??? ...nás to čeká v létě..........................

osiris (Člen)
26.01.2010 08:30:08

Filous psal:
osiris psal:

...yo

...good...gratulace...uš má noty??? ...nás to čeká v létě..........................

...chodí do hudebky

Filous (Člen)
26.01.2010 08:30:53

osiris psal:
Filous psal:
osiris psal:

...yo

...chodí do hudebky

...tag ať mu to pískágoodbigsmile

Dado (Člen)
26.01.2010 15:44:10

bude registrace, nebo už jsme moc dědkové?bigsmilebigsmile

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
sonyk (Člen)
26.01.2010 15:50:58

prej celolak no jo honej korunky. u nas ma kamos lakyrnu a delaj co je treba . skrabance rozbrousi a rozstriknou nebo jak to delaj. proste pohoda

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen)
26.01.2010 16:13:03

kamaradoj kdysi koupil feldu(tmavě červená) a že sundá nalepky. Po sundání nálepek zjistil že filda byla kdysi o doooooooooooooooooooooooost světlejšíbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile Takže koupě nových nálepek a filda šla do světaevil Takže jestli máte někdo tmavě červenou fildu z ostravska nesundávat nálepkysmile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
26.01.2010 16:16:51

sonykoj: uniká mi pointa, nebo celej smysl? helpsmile1

huskyb12 (Administrator)
26.01.2010 16:45:32

Banditatom psal:

kamaradoj kdysi koupil feldu(tmavě červená) a že sundá nalepky. Po sundání nálepek zjistil že filda byla kdysi o doooooooooooooooooooooooost světlejšíbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile Takže koupě nových nálepek a filda šla do světaevil Takže jestli máte někdo tmavě červenou fildu z ostravska nesundávat nálepkysmile1

klid, netrojči, tam byl probarvenej podlak z fabriky ...

ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen)
26.01.2010 16:55:09

huskyb12 psal:
Banditatom psal:

klid, netrojči, tam byl probarvenej podlak z fabriky ...

nee celolak pač jsme po hlubším průzkumu zjistili že předek byl původně zelený

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
bery (Člen)
26.01.2010 20:13:21

osiris psal:

...yo

taky prozatimní gratulace aneb další starost navícbigsmile
hlavně bez nehod

momentalně zavostalej

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS