Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » styl martin

WenzelB6 (Člen)
08.02.2010 20:24:50

styl martin

pokukuju po nových bagančatech, u starejch plastovejh bačkor nitro sem urval slajdr, klubal se mi taky nárt a po zimě mi už nepřipadaj přitažlivý.
Zastavil sem se cestou v paolu v čakovicich a padly mi do voka Styl Martin třeba street carbon w.p. nebo tak něco, aby se v nich i dalo rozumně chodit . Žádnej hajtech. Mají je ve slevě primotorbike ale ozajstná sleva na padana.sk . Na Slovensku někoho mám co sem nýčko má zrovna cestu. Jezdíte je někdo nebo tuhle marku ?

fidoB6 (Člen)
08.02.2010 20:57:26

Re: styl martin

Styl martiny mam,sic nějaký mrdky za trojku a hrůza,nikdy vícbigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Paladin86 (Člen)
08.02.2010 21:48:27

já mám za 5500,- mám je 5 let. Už teda budu potřebavat nový ale jinak super. Trochu jsem čekal lepší ochranu před vodou ale je to stejný jako jiný boty bez membrány. Chodí se v nich dobře... motorku jsem v nich tlačil 10 km bigsmilebigsmilebigsmile

cikin (Člen)
09.02.2010 06:45:11

Já je mám sedm let. Model Jerez base. Nevím už kolik stály, ale jsem s nimi naprosto spokojený. Pěkně se vytvarovaly podle nohy, nahoře dostatečně široký na nohavice, zip stále chodí lehce. Za měgoodgood

Filous (Člen)
09.02.2010 07:46:18

cikin psal:

Já je mám sedm let. Model Jerez base. Nevím už kolik stály, ale jsem s nimi naprosto spokojený. Pěkně se vytvarovaly podle nohy, nahoře dostatečně široký na nohavice, zip stále chodí lehce. Za měgoodgood

...taky sem měl Jerez...dlouho...tři pády přežili a moje nohy taky...ale vochranu nemaj žádnou...jag bačkory...ale pohodlný...vopčas je eště tahá mladej, dyš nejede f keckách...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy (Člen)
09.02.2010 09:19:36

Filous psal:
cikin psal:

...taky sem měl Jerez...dlouho...tři pády přežili a moje nohy taky...ale vochranu nemaj žádnou...jag bačkory...ale pohodlný...vopčas je eště tahá mladej, dyš nejede f keckách...

Já je ještě mámbigsmile....a to už hódně dlouho...dělá se mi tam žralok, asi je vopravim jako to měl kdysi kakamil = amerikougoodbigsmile

WenzelB6 (Člen)
09.02.2010 10:13:54

díky . Na Slovensku maj bačiska tu cenu enem do čísla 45bad

nety (Člen)
09.02.2010 10:34:31

WenzelB6 psal:

PRÁVĚ SEM TAKY SHÁNĚL VĚTŠÍ - TJ.48 A NAŠEL JSEM SIDI A ALPINSTARS. ŠEL JSEM DO TĚCH 2. SICE V TOM CHODIM JAK ROBOCOP, ALE JINÁČ SPOKOJENEJ PARCHANT.bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Hanz (Člen)
09.02.2010 16:59:04

WenzelB6 psal:

Kua kucí surprised co to máte za hnáty, kdyby jste si radši místo toho nadávání, že nemaj větší, ostříhaly drápy, tak vám 40 budou velký.... bigsmile

WD club member...
WenzelB6 (Člen)
09.02.2010 20:04:06

Hanz psal:
WenzelB6 psal:

Kua kucí surprised co to máte za hnáty, kdyby jste si radši místo toho nadávání, že nemaj větší, ostříhaly drápy, tak vám 40 budou velký.... bigsmile

surprisedsem snad hadí žena?? Těch co to dokážou a jezdí v Mostě pod 2 je jen párbigsmile

VikecB12 (Člen)
10.02.2010 20:09:21

Vodjezdil sem ve Stilmartinech asi 7-8sezón. Ke konci už byly supr vagošský a šly smotat do ruličky do kufrubigsmile Na letošek sem pořídil SIDI Vertigo a kdyš sem starý házel do popelnice,tak mě aji slza ukáplaredface

Dřív bylo fšecko lepší... :-)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS