Nejsi přihlášen
...podvedli mě šmejdi
Kuwa sem doteď nevěděl že jsem si koupil "cesťáka". Sem se registroval na ten slavnej GSX-R den, došel meil že jako registrace OK. A dnes další že prej "jako sorry ale Vaše moto Suzuki Hayabusa nepatří do kategorie GSX-R ale mezi cestovní GSX" ![]()
Sem jim napsal kde jako udělali soudruzi z Japonska chybu když to vyráběj a prodávaj pod označením GSX 1300R chybu
(navíc to maj zařazený mezi "supersport) no a už nenapsali ![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
|
Timerobber (Člen) 26.03.2007 18:42:16 Offline |
Re: ...podvedli mě šmejdi
Vem do toho autoBusu tlupu fotbalovejch fanoušků, oni jim to tam vytmaví..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
Slugi: Lehký vysvětlení, už se to řešilo v Anglii při to prvním velkým GSX-R srazu. Autobusa je sice zařazená do kategorie supesport, ale nemá označení GSX-R ale GSXpadadamR, to je pro ně rozdíl.
A tohle je HA!!! GSX-R sraz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. ale mě by to taky sralo...
Bandit rulezz!!!
...až tak moc mě to nesere,páč na Suzuki dnu budu zařazenej mezi Bandity a GSX 1400
(a svůj názor sem těm panáčkům vod Suzuki CZ napsal)
... takže podle Suzuki CZ mezi "cesťáky". No jen doufám že vám budu na vokruhu stačit
![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Voel co tě zase sere .... ještě řekni že ty s tim vjedeš an dráhu mezi soudruhy a soudružky s GiXeRama ????? No to jestli ty uděláš tak máš u mě pár kořalek!!!!! A kdes byl dneska kua kdy sem testoval nový vjetve v Šebrovkséch?? :)) Jel sem natankovat na OMV a anis nekecal s kamošama 125tkařama! :)))))))))))
Stránky: 1