Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Automatická signalizace brzd...

Ondráš (Člen)
01.03.2010 12:40:39

Automatická signalizace brzd...

Simvás... Jsem fakt tak blbej a nebo např. Mercedes dělá auta, který když sundáte nohu z plynu tak rozsvítěj brzdovky?
Vždyť je to píčovina, ne?help

Jeden týpek se to tu do mě snaží hustit. Tak buďto jsem blbej já, nebo on.help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen (Člen)
01.03.2010 12:56:00

Re: Automatická signalizace brzd...

si to chlapec trochu poplet asi...
ten Adaptive Break System sice odečítá jak rychle sundáš nohu z plynu a jak rychle šlápneš na brzdu, ale při tom puštění plynu jenom jakoby připraví brzdnej systém a reaguje o nějakou pikosekundu rychlejc - údajně

Možná myslel:
BAS rozpoznává nouzové brzdění podle rychlosti, kterou sešlápnete brzdový pedál a okamžitě působí maximální brzdnou silou, díky čemuž dokáže vůz zastavit rychleji.

Adaptive brzdová světla představují další užitečnou funkci. Upozorňují řidiče vozidel jedoucích za vámi, že náhle brzdíte. Pokud řidič silně sešlápne brzdový pedál při rychlosti vyšší než 50 km/h nebo pokud musí být při nouzovém brzdění aktivována funkce brzdový asistent, potom namísto běžné funkce brzdová světla blikají. Při úplném zastavení vozu z rychlosti vyšší než 70 km/h se také automaticky zapnou výstražná světla.

jak praví mercedes benz

Strýcfajtr !!!
Ondráš (Člen)
01.03.2010 14:11:12

XJelen psal:

ten Adaptive Break System sice odečítá jak rychle sundáš nohu z plynu a jak rychle šlápneš na brzdu, ale při tom puštění plynu jenom jakoby připraví brzdnej systém a reaguje o nějakou pikosekundu rychlejc - údajně

Možná myslel:
BAS rozpoznává nouzové brzdění podle rychlosti, kterou sešlápnete brzdový pedál a okamžitě působí maximální brzdnou silou, díky čemuž dokáže vůz zastavit rychleji.

Adaptive brzdová světla představují další užitečnou funkci. Upozorňují řidiče vozidel jedoucích za vámi, že náhle brzdíte. Pokud řidič silně sešlápne brzdový pedál při rychlosti vyšší než 50 km/h nebo pokud musí být při nouzovém brzdění aktivována funkce brzdový asistent, potom namísto běžné funkce brzdová světla blikají. Při úplném zastavení vozu z rychlosti vyšší než 70 km/h se také automaticky zapnou výstražná světla.

jak praví mercedes benz

Já mu taky říkal, že je to tohle.
Ale prej ne. Jakmile sundá nohu z plynu, tak že se rozsvítí brzdová světla. Jsem si připadal jak magor, ale než se hádat o něčem co sem si nebyl jistej...help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
luig (Člen)
01.03.2010 14:31:45

Tak má botu v elektrice, takovejch favoritů co po vyšlápnutí spojky rozsvítěj zpátečkový světla u nás jezdí... bigsmile

Ne asi
ross (Člen)
01.03.2010 15:14:07

a nebavil se vo náklaďáku? bigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
XJelen (Člen)
01.03.2010 15:32:18

Ondráš psal:
XJelen psal:

Možná myslel:

jak praví mercedes benz

Já mu taky říkal, že je to tohle.
Ale prej ne. Jakmile sundá nohu z plynu, tak že se rozsvítí brzdová světla. Jsem si připadal jak magor, ale než se hádat o něčem co sem si nebyl jistej...help

dobrej týpek good pošli ho Karlosovi do Mičubiči, ten si s ním bude vědít rady bigsmile už napravil lepší vědátory... řekni mu že mercedes ne, ale hundaje že to maj v základu a dej mu Karlosovo číslo bigsmile
bude prdel evilbigsmile
miluju ten Karlosův odevzdaný pohled při komunikaci s podobnými zákazníky good

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
01.03.2010 15:53:24

koukám tady na svini nenarazíš bigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen)
01.03.2010 17:49:22

hej takovýho borce znám takybigsmile bigsmileprej jeho BMW 520 z roku 88 má klimatizaci xenonové světla s natáčením a s nějakýma čidlama ve světle na ostřikování, variabilní časování ventilů, 4x airbag, ABS ESP a další pikačoviny jen trošku zapoměl, že v jeho autě jsem už pár jel a už jsem mu na tom něco dělal a není mi jasné jak klima maká bez kompresoru a chladiče, ABS bez řídící jednotky a te krabice ( nespomenu si jak se ta chujovina jmenujeredface) krásné klasické 4 kulaté světla se žlutou barvičkou (asi vybledlá výbojkaevil)a ten airbag je taky zašitý do podlahy někdegood. Ale musí se mu nechat vždycky mě tím pobavígood

psst s těma kamionama u nich ty brzdové světla i na motorovou brzduidontknow celkem by mě to i zajímalohelp

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jaster (Člen)
01.03.2010 17:57:32

tatra u nás ve firmě má taky automatický brzdový světla určitě. svítí pořád ale když šlápneš na brzdový pedál tak nezabrzdí. bigsmile asi proto při střetu s dalším dopravním prostředkem tatra nezná bratrabigsmilebigsmilebigsmile

motto "Vem za heft a val"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS