Nejsi přihlášen
Re: Zadní tlumič v ...
Datel psal:necham ti tem muj z B12 r.v. 02
mozna by tam sel
ja myslim že tam jde určitě...někdo odsud to tam dával...každopádo třeba z gsxr 1100 nebo možná i jinech gikser tam jde bez úprav....
hans psal:Datel psal:necham ti tem muj z B12 r.v. 02
mozna by tam selja myslim že tam jde určitě...někdo odsud to tam dával...každopádo třeba z gsxr 1100 nebo možná i jinech gikser tam jde bez úprav....
V tom, že dou všude z GSXR bez úprav si myslím, že se mýlíš. Asi záleží na ročníku kvůlivá pozici vyrovnávačky na tlumiči![]()
Díky za postřehy, ještě ho trochu omrknu sám, nechce se mi vyhazovat vela peněz za tlumič, kterej třeba ještě něco vydrží. Zatím asi jen vyměním olej v předku a zkusím poštelovat tuhost na zadku. Pak se rozhodnu co dál...
Nabízeli mi v tom Suzamoto, že znaj někoho, kdo dělá repase, prej to vyjde tak do 3 tisíc.
Ještě ho trochu prubnu až nebude pršet a pak se rozhodnu co dál, přece jen mě letos čeká pěkná řádka KM, tak bych rád jezdil pohodlně ![]()
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
smilflek psal:Díky za postřehy, ještě ho trochu omrknu sám, nechce se mi vyhazovat vela peněz za tlumič, kterej třeba ještě něco vydrží. Zatím asi jen vyměním olej v předku a zkusím poštelovat tuhost na zadku. Pak se rozhodnu co dál...
Nabízeli mi v tom Suzamoto, že znaj někoho, kdo dělá repase, prej to vyjde tak do 3 tisíc.
Ještě ho trochu prubnu až nebude pršet a pak se rozhodnu co dál, přece jen mě letos čeká pěkná řádka KM, tak bych rád jezdil pohodlně
Za tu cenu koupíš skoro nový z GSXRa![]()
Já ti ten svůj z B12 nechám za 1000,- kačen![]()
Je to na tobě![]()
Datel psal:smilflek psal:Díky za postřehy, ještě ho trochu omrknu sám, nechce se mi vyhazovat vela peněz za tlumič, kterej třeba ještě něco vydrží. Zatím asi jen vyměním olej v předku a zkusím poštelovat tuhost na zadku. Pak se rozhodnu co dál...
Ještě ho trochu prubnu až nebude pršet a pak se rozhodnu co dál, přece jen mě letos čeká pěkná řádka KM, tak bych rád jezdil pohodlněZa tu cenu koupíš skoro nový z GSXRa
Já ti ten svůj z B12 nechám za 1000,- kačen
Je to na tobě
Díky za nabídku, ještě ověřim, jestli je na tom opravu tak zle a třeba se ozvu. Ten tvůj je zcela OK? Proč ho dáváš pryč? Je z bouračky nebo tam dáváš jinej?
Datel psal:hans psal:Datel psal:necham ti tem muj z B12 r.v. 02
mozna by tam selja myslim že tam jde určitě...někdo odsud to tam dával...každopádo třeba z gsxr 1100 nebo možná i jinech gikser tam jde bez úprav....
V tom, že dou všude z GSXR bez úprav si myslím, že se mýlíš. Asi záleží na ročníku kvůlivá pozici vyrovnávačky na tlumiči
jasan, dyk píšu že tam jde bez úprav z 1100 W (ten tam mám já, expanzku má na dlouhý hadici) a možná i jinejch gikser ![]()
smilflek psal:Datel psal:smilflek psal:Díky za postřehy, ještě ho trochu omrknu sám, nechce se mi vyhazovat vela peněz za tlumič, kterej třeba ještě něco vydrží. Zatím asi jen vyměním olej v předku a zkusím poštelovat tuhost na zadku. Pak se rozhodnu co dál...
Ještě ho trochu prubnu až nebude pršet a pak se rozhodnu co dál, přece jen mě letos čeká pěkná řádka KM, tak bych rád jezdil pohodlněZa tu cenu koupíš skoro nový z GSXRa
Je to na toběDíky za nabídku, ještě ověřim, jestli je na tom opravu tak zle a třeba se ozvu. Ten tvůj je zcela OK? Proč ho dáváš pryč? Je z bouračky nebo tam dáváš jinej?
Je v pohodě. Dával sem z GSXRa.....
Hanz psal:Hanz psal:nety psal:já ho tam měl, ještě se mě tu válí, ale musel by být k repasi. jináč jak novej... cena symbolická
a pasoval by z togo gixra i na můj vodnikoj 1250???
ti píše, že by musel na repas.........to si tam chceš dát?![]()
Datel psal:Hanz psal:Hanz psal:
a pasoval by z togo gixra i na můj vodnikoj 1250???
ti píše, že by musel na repas.........to si tam chceš dát?
....tak a) nevím jestli vůbec pasuje ![]()
b) nevím co za něj chce, aby se to vyplatilo ![]()
c) mám známýho co dělá repase (závisí na a) b)) ![]()
d) koupím jiný, pokud někdo potvrdí, že i na tu moji jebku pasuje z gsxr ![]()
WD club member...
roman.v psal:Jenom kontrolní otázka - na B6-97 by pasoval z jakýho typu GSXR? Z B12 96-99 teda pasuje no problemo..?
Ja mam na B6 '97 tlumic z gixxera '96 nebo '98, oproti seriovemu je to nebe a dudy, jen se nesmis bat ty vejsky a nechat tam origo kosti s tim, ze ti nedosahne velkej stojan.
Bandit rulezz!!!
|
Banditatom (Člen) 15.04.2010 19:15:33 Offline |
taky mám tenhle problém
u nás cou za repas kolem 2500kč ale pokud se dá sehnat s GSXR1100 za stejný prachy uvažoval bych o něm
proto se ptám jde to poznat a popř jak? thanke jou
psst: nechce se mě hledat![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Datel psal:smilflek psal:Díky za postřehy, ještě ho trochu omrknu sám, nechce se mi vyhazovat vela peněz za tlumič, kterej třeba ještě něco vydrží. Zatím asi jen vyměním olej v předku a zkusím poštelovat tuhost na zadku. Pak se rozhodnu co dál...
Je to na tobě
No tak mám asi stejnej problém.Kdyby nekoupil tak bych do toho šel.Dnes to ještě projedu ale zdá se mi že trošku teče.
Dej vědět,jestli je k mání ať vím jak to řešit.![]()
kenny psal:Datel psal:smilflek psal:Díky za postřehy, ještě ho trochu omrknu sám, nechce se mi vyhazovat vela peněz za tlumič, kterej třeba ještě něco vydrží. Zatím asi jen vyměním olej v předku a zkusím poštelovat tuhost na zadku. Pak se rozhodnu co dál...
Je to na toběNo tak mám asi stejnej problém.Kdyby nekoupil tak bych do toho šel.Dnes to ještě projedu ale zdá se mi že trošku teče.
Dej vědět,jestli je k mání ať vím jak to řešit.
jestli ho chceš, tak se domluvte, já ho mam zatim ještě použitelnej, pár KM to ještě vydrží...
teď mě čekají jiné investice ![]()
Stránky: 1