Nejsi přihlášen
Re: No nic moc
redik27 psal:http://auto.idnes.cz/cinsky-skutr-loncin-obratny-a-levny-dbh-/motorky.asp?c=A100514_184420_motorky_fdv
no za ty prachy spíš nic než moc
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
![]() |
nicola.foxx (Člen) 19.05.2010 20:13:58 Offline |
Zadnou valku. Dokud bude poptavka po mrdkach, tak se to bude vyrabet. Stejne tady za 100 let budou mit vsichni bud turban a nebo sikmy voci
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous psal:Paladin86 psal:Mě se ted hodně líbí čínský elektroskútry. Už to moc nestojí a jezdí to skoro zadarmo... Do velkýho města ideální!
...elektro a eště čincký??? ...nerozumim
Odkud si myslíš že většina elektroskútrů? A kde vyrábí třeba motory pro BMW? nebo polovina dílů na bandita?
Paladin86 psal:Filous psal:Paladin86 psal:Mě se ted hodně líbí čínský elektroskútry. Už to moc nestojí a jezdí to skoro zadarmo... Do velkýho města ideální!
...elektro a eště čincký??? ...nerozumim
Odkud si myslíš že většina elektroskútrů? A kde vyrábí třeba motory pro BMW? nebo polovina dílů na bandita?
...narážel sem hlavně na to ELEKTRO...v životě bych si nekoupil nic s kolama, co jezdí na eletriku a ani na jinej hybridní pohon, f tomdle vohledu mi může bejt celá ekologije u prdele...a modlim se, aby do tý doby neš umřu nedošla ropa, páč bych nigdy nejezdil na ničom a v ničem, co nemá spalovací motor a nádrš na benzín nebo naftu...a to ČINCKÝ??? ...sem dočista vyléčenej z činckýho motocyglovýho průmyslu, protože mi pár tedlech "motorek" rukama prošlo a uš nigdy víc ...a mícháš japka s hruškama, dyš srovnáváš činckou "motorku", na kerý je uš vod novoty fšechno špatně se subdodavatelskou výrobou dílu nebo komponentu pro renomovanýho výropce, kerej si dodá konstrukční návrch, materijály a hlavně si hlídá technologický postupy a kvalitu a de fakto jen využívá levnou pracovní sílu...hofg...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
nicola.foxx (Člen) 20.05.2010 21:08:33 Offline |
Ty woe Filous, nez dojde ropa, tak uz ani ty a ani ja nebudeme mit kvuliva vjeku papiry na nic jinyho, nez je vozejk a postel
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
Banditatom (Člen) 20.05.2010 21:22:35 Offline |
Americké komponenty, ruské komponenty, všechno je to z Taiwanu položme si otázkuz co dnes t číny není
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 20.05.2010 21:47:36 Offline |
osiris psal:...mad max VI.
vyjímka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:Paladin86 psal:Filous psal:
...elektro a eště čincký??? ...nerozumimOdkud si myslíš že většina elektroskútrů? A kde vyrábí třeba motory pro BMW? nebo polovina dílů na bandita?
...narážel sem hlavně na to ELEKTRO...v životě bych si nekoupil nic s kolama, co jezdí na eletriku a ani na jinej hybridní pohon, f tomdle vohledu mi může bejt celá ekologije u prdele...a modlim se, aby do tý doby neš umřu nedošla ropa, páč bych nigdy nejezdil na ničom a v ničem, co nemá spalovací motor a nádrš na benzín nebo naftu...a to ČINCKÝ??? ...sem dočista vyléčenej z činckýho motocyglovýho průmyslu, protože mi pár tedlech "motorek" rukama prošlo a uš nigdy víc
...a mícháš japka s hruškama, dyš srovnáváš činckou "motorku", na kerý je uš vod novoty fšechno špatně se subdodavatelskou výrobou dílu nebo komponentu pro renomovanýho výropce, kerej si dodá konstrukční návrch, materijály a hlavně si hlídá technologický postupy a kvalitu a de fakto jen využívá levnou pracovní sílu...hofg...
Tady přece vůbec nešlo o ekologii! já elektroauta a motorky nepovažuju za eko protože ta elektřina se stejně většinou vyrábí z uhlí! Ale o prachy! Ten skútr ti bude jezdit skoro zadarmo! Na to bych si užil benzín mám normální motorku, víkend a krásný zatáčky.... Ne město!!!
A je pravda že je hodně špatnejch čínskejch věcí ale pokud hledáš tak najdeš tu firmu co si ty postupy a kvalitu hlídá!
Stránky: 1