Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » No nic moc

redik27 (Člen)
19.05.2010 14:32:11

No nic moc

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Radek-Ban (Člen)
19.05.2010 15:12:23

Re: No nic moc

redik27 psal:

http://auto.idnes.cz/cinsky-skutr-loncin-obratny-a-levny-dbh-/motorky.asp?c=A100514_184420_motorky_fdv

no za ty prachy spíš nic než mocbigsmile

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
ross (Člen)
19.05.2010 19:19:10

bych jim prostě vyhlásil válku, jinak pánbůh s námasmile1

2 mil ročně, to je prostě masakr

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen)
19.05.2010 20:13:58

Zadnou valku. Dokud bude poptavka po mrdkach, tak se to bude vyrabet. Stejne tady za 100 let budou mit vsichni bud turban a nebo sikmy voci sicksick

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Paladin86 (Člen)
19.05.2010 22:11:42

Mě se ted hodně líbí čínský elektroskútry. Už to moc nestojí a jezdí to skoro zadarmo... Do velkýho města ideální! good

Filous (Člen)
19.05.2010 22:22:40

Paladin86 psal:

Mě se ted hodně líbí čínský elektroskútry. Už to moc nestojí a jezdí to skoro zadarmo... Do velkýho města ideální! good

...elektro a eště čincký??? ...nerozumimheadshake

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zdenda67 (Člen)
19.05.2010 22:23:25

zadarmo bych to bralgood

Žiješ jen jednou:-p:-)
ross (Člen)
19.05.2010 23:45:55

zdenda67 psal:

zadarmo bych to bralgood

a za trest by ti to muselo fungovat 5 letsmile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Paladin86 (Člen)
20.05.2010 20:15:35

Filous psal:
Paladin86 psal:

Odkud si myslíš že většina elektroskútrů? A kde vyrábí třeba motory pro BMW? nebo polovina dílů na bandita?

Filous (Člen)
20.05.2010 20:41:51

Paladin86 psal:
Filous psal:
Paladin86 psal:

Odkud si myslíš že většina elektroskútrů? A kde vyrábí třeba motory pro BMW? nebo polovina dílů na bandita?

...narážel sem hlavně na to ELEKTRO...v životě bych si nekoupil nic s kolama, co jezdí na eletriku a ani na jinej hybridní pohon, f tomdle vohledu mi může bejt celá ekologije u prdele...a modlim se, aby do tý doby neš umřu nedošla ropa, páč bych nigdy nejezdil na ničom a v ničem, co nemá spalovací motor a nádrš na benzín nebo naftu...a to ČINCKÝ??? ...sem dočista vyléčenej z činckýho motocyglovýho průmyslu, protože mi pár tedlech "motorek" rukama prošlo a uš nigdy vícsick ...a mícháš japka s hruškama, dyš srovnáváš činckou "motorku", na kerý je uš vod novoty fšechno špatně se subdodavatelskou výrobou dílu nebo komponentu pro renomovanýho výropce, kerej si dodá konstrukční návrch, materijály a hlavně si hlídá technologický postupy a kvalitu a de fakto jen využívá levnou pracovní sílu...hofg...

nicola.foxx (Člen)
20.05.2010 21:08:33

Ty woe Filous, nez dojde ropa, tak uz ani ty a ani ja nebudeme mit kvuliva vjeku papiry na nic jinyho, nez je vozejk a postelhelp

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen)
20.05.2010 21:22:35

Americké komponenty, ruské komponenty, všechno je to z Taiwanusmokin položme si otázkuz co dnes t číny nenísurprised

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
20.05.2010 21:36:33

...mad max VI.

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
20.05.2010 21:41:01

osiris psal:

...mad max VI.

...good...jezdim za Čmoud Wariors MCbigsmile

Banditatom (Člen)
20.05.2010 21:47:36

osiris psal:

...mad max VI.

vyjímkaevil

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Paladin86 (Člen)
21.05.2010 12:27:27

Filous psal:
Paladin86 psal:
Filous psal:

...narážel sem hlavně na to ELEKTRO...v životě bych si nekoupil nic s kolama, co jezdí na eletriku a ani na jinej hybridní pohon, f tomdle vohledu mi může bejt celá ekologije u prdele...a modlim se, aby do tý doby neš umřu nedošla ropa, páč bych nigdy nejezdil na ničom a v ničem, co nemá spalovací motor a nádrš na benzín nebo naftu...a to ČINCKÝ??? ...sem dočista vyléčenej z činckýho motocyglovýho průmyslu, protože mi pár tedlech "motorek" rukama prošlo a uš nigdy vícsick ...a mícháš japka s hruškama, dyš srovnáváš činckou "motorku", na kerý je uš vod novoty fšechno špatně se subdodavatelskou výrobou dílu nebo komponentu pro renomovanýho výropce, kerej si dodá konstrukční návrch, materijály a hlavně si hlídá technologický postupy a kvalitu a de fakto jen využívá levnou pracovní sílu...hofg...

Tady přece vůbec nešlo o ekologii! já elektroauta a motorky nepovažuju za eko protože ta elektřina se stejně většinou vyrábí z uhlí! Ale o prachy! Ten skútr ti bude jezdit skoro zadarmo! good Na to bych si užil benzín mám normální motorku, víkend a krásný zatáčky.... Ne město!!! bad A je pravda že je hodně špatnejch čínskejch věcí ale pokud hledáš tak najdeš tu firmu co si ty postupy a kvalitu hlídá!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS